![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Loreal Translucide, Revlon Skinlights - wymienie
Kenzo, podoba mi sie u Ciebie tonik Neril i błyszczyk Sephora, ale musze sie zastanowić
![]() M-Iskra, chciałabym sprawdzic kolor podkładów Maybelline i L'oreal Infaillible, ale dopiero dam rady to zrobic chyba w sobotę. Masz może zdjęcie tych błyszczyków Guerlaina? Monis, masz fajne rzeczy, ale niestety, nic nie wybrałam ![]() Aneta, podoba mi się u ciebie podkład Helenki i LRP, ale muszę posprawdzać kolory. A co byś chciała ode mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiesz, zapachy bym wolała wymienić na zapachy, ewewntualnie na róż |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Interesuje mnie puder Revlon i Hot Couture Givenchy. ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Spoza wątku mogę zaoferować: baza Lumene BeautyBase Fase MakeupBase; Garnier Roll-on zostało 1/3; balsam z tej samej serii taki żółty; Loreal Sculpt UP; Tonning Cream krem do ciała ujędrniający z fitoplanktonem i algami Oriflame; Slender Gel żel wyszczuplający z algami, zwalczający cellulit Oriflame; balsam ujędrniający Nivea Q10 Plus; krem do ciała modelujący sylwetkę Nivea; balsam ujędrniający Body Lifting Oriflame; mam też trochę tabletek na cellulit Forma Regenerix z Biofarmu oraz Kolagen Activ Plus z Olimpu, Skrzypovita, Capivit ten nowy Hydra; Loreal Nutrilift balsam ujędrniający do skóry bardzo suchej.. i coś tam bym jeszcze z szafy odkopała.. ![]() Wszystkiego w sumie używam, ale jeśli odcień podkładu by mi pasował jestem skłonna oddać co zechcesz ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
[quote=Vishnja]M-Iskra, chciałabym sprawdzic kolor podkładów Maybelline i L'oreal Infaillible, ale dopiero dam rady to zrobic chyba w sobotę. Masz może zdjęcie tych błyszczyków Guerlaina?[quote]
Zdjęcia błyszczyków zrobię wieczorem i wstawię. to są cztery próbki z pędzelkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
OKi
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
witaj,
wstawiam zdjęcia próbek błyszczyków, ale dodam je jako gratis przy ewenualnej wymianie bo są to jednak tylko próbki. Wspomniałaś o nabłyszczaczu do włosów. Mogę zaoferować olejek Loreal Liss Extreme. Pięknie nabłyszcza włosy. Wystarczy nałożyć dosłownie kropelkę rozsmarowaną na dłoniach. Zostało go 1/3, ale wystarczy na bardzo długo. No i jeszcze dodatkowo oba podkłady mogę Ci oddać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Anetko, a odpowiadała by Ci wymiana Helenki na HC + próbka Angela kwiatkowego+próbka Euphorii+odlewka Comptoir Sud Pacifique Coeur de Vahine ( zapach niedostępny w Polsce, bardz słodki ) - widziałam że szukasz zapachów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit:Angel już wiem,który ![]() Aha.Za Revlon jednak nic?
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i ogólnie w necie jest sporo info |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
[quote=m-iskra][quote=Vishnja]M-Iskra, chciałabym sprawdzic kolor podkładów Maybelline i L'oreal Infaillible, ale dopiero dam rady to zrobic chyba w sobotę. Masz może zdjęcie tych błyszczyków Guerlaina?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie L'oreal Translucide - zajrzyj do mnie, może Cię coś zainteresuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.