![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki, g³ownie Avon, na wymiane zapraszam:)
Pisa³a¶ w moim w±tku co ciê interesuje, wiêc teraz ja napiszê co mnie interesuje u ciebie:
![]() ![]() ![]() - zmiêkczaj±cy krem do piêt, Avon - nowy - ujêdrniaj±cy tonik do ciala SSS, Avon - nowy - diamentowy scrub do stóp, Avon - nowy - szminka kolor cappucino, Avon - nowa - morskie myd³o w p³ynie, Avon - nowe - Ja¶minowo- ró¿ane myd³o w p³ynie, Avon - nowe - Nawil¿aj±cy balsam do cia³a SSS, Avon - nowy Preferujê wiêksz± wymiankê, wiêc mo¿e co¶ dobierz i siê dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
|
ok. mo¿emy siê wymienic
![]() da³abym te cienie które chcia³a¶ + ewentualnie (je¶li chcesz) jak±¶ miniaturkê balsamu, a w zamian chcia³abym - B³yszczyk do ust Glazewear, kolor sand shine - nowy co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Hej, rozumiesz chyba ze wymiana tylko za krem nie oplaca mi sie ze wzgledu na koszty wysylki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
![]()
hej moze co¶ u mnie?
![]()
Kiedy wymawiam s³owo Przysz³o¶æ, pierwsza sylaba przechodzi juz do przesz³o¶ci. Kiedy wymawiam s³owo Cisza, niszczê j±. Kiedy wymawiam s³owo Nic, stwarzam co¶, co nie mie¶ci siê w ¿adnym niebycie. Wis³awa Szymborska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Hej, u Ciebie interesuje mnie szminka cappucino Avonu i sztyft do powiek i policzków oriflame.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Przykro mi ale nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() pozdrawiam i prosi³abym o odp. na moim w±tku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134086 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Podoba mi sie u Ciebie:
oczyszczaj±cy tonik przeciw w±grom, Avon - uzyty tylko raz 125 ml - maseczka typu peel off z glink± do strefy T, Avon - zostalo ok. 50-60% Balsam do cia³a malinowy Yves Rocher - zosta³o ok. 40% z 400 ml Moze znajdziesz co¶ u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]()
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
zdjecie jest w poscie nr 13. Od¿ywek na razie nie mam ale moge miec. Odezwe sie za kilka dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 595
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129878
kiedys romawialysmy o wymiance ,ale nic z tego nie wyszlo wiec isze jeszcze raz i czekam na odp. intersuja mnie blyszczyk do ust,krem brzoskwiniowy i balsam sss |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
zaintersowa³o mnie: - Balsam do cia³a Pur Desir de Rose Yves Rocher (200ml) - zosta³o ok. 1/3
- Balsam do cia³a malinowy Yves Rocher - zosta³o ok. 40% z 400 ml znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz co¶ u mnie za Balsam do cia³a malinowy Yves Rocher - zosta³o ok. 40% z 400 ml i Nawil¿aj±cy balsam do cia³a SSS, Avon - nowy .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 595
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
interesuja mnie krm gleboko nwilzajacy na noc,szminka cappucino,krem pielegnacyjny avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
znajdizsz co¶ za :
Reguluj±cy krem do twarzy Soja i Trawa cytrynowa, Avon - zuzycie jakies 15% maseczka typu peel off z glink± do strefy T, Avon B³yszczyk do ust Glazewear, kolor sand shine ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Witam ciep³o
mam na wymianê: W£OSY: -Goldwell Structure Repair szampon dostêpny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -2 sztuki Goldwell Color Definition szampon dostêpny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Loreal professionel- Absolut Repair- odlewka szamponu do w³osów zniszczonych -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond z³ocisty), piêkny z³oty blond -od¿ywka bez sp³ukiwania Avon naturals w sprayu (ponad po³owa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ¶ci±gania w³osów przed³u¿onych metod± na ta¶my (1/2 z 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozja¶niania w³osów (czarna butelka wiêc trudno okre¶liæ ile zosta³o my¶lê ¿e ok. po³owa z 200ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche ¶liczny br±zik Caramel Eva z³amany czubeczek, u¿yta z 5 razy -próbki: vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakrêcon± szczoteczk± (u¿yty mo¿e ze cztery razy, tylko opakowanie trochê starte od le¿enia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad po³owa, mokry) -cieñ Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z mieni±cymi siê drobinkami, ciemnobr±zowy (u¿yty z piêæ razy) -cieñ Miss Sporty- nr 41 basalt- z mieni±cymi siê drobinkami, popielaty (u¿yty ze dwa razy) -cieñ Bell „¶wietlisty py³”- nr 9- sypki z mieni±cymi siê drobinkami, oliwkowy (praktycznie ca³y) -Avon Beautiful Morning- krem energizuj±cy (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny po³yskuj±cy cieñ sypki, bardzo mieni±cy siê (mo¿na u¿yæ na cia³o, jako roz¶wietlacz) (0.8g) -próbka podk³adu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podk³adu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzieñ ciemno tonuj±cy (u¿yty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matuj±cy kolor naturalny (prawie ca³y) CIA£O: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty wa¿no¶ci, ale wci±¿ pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynow± nakrêtk±- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstêpy (po³owa z 200ml) -termoaktywny ¿el wyszczuplaj±co-drenuj±cy Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.po³owy z 150ml, bez zamkniêcia) -Avon ujêdrniaj±cy balsam do cia³a (trudno powiedzieæ bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do r±k i cia³a (prawie ca³y 170ml) ZAPACHY -Perceive (po³owa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (ca³y 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie ca³y) -lakier Wibo czekoladowa per³a (11ml prawie ca³y) interesuje mnie: - Reguluj±cy krem do twarzy Soja i Trawa cytrynowa - [b]oczyszczaj±cy tonik przeciw w±grom, Avon - uzyty tylko raz 125 ml - Nawil¿aj±cy balsam do cia³a SSS, Avon - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos w moich w±tkach za - Balsam do cia³a malinowy Yves Rocher - zosta³o ok. 40% z 400 ml, sztyft do oczu i policzków - kolor burnished pink, Oriflame - zosta³o ok. 80%, ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
- Balsam do cia³a malinowy Yves Rocher - zosta³o ok. 40% z 400 ml - B³yszczyk do ust Glazewear, kolor sand shine - nowy poszukaj u mnie we wszytskich 3ech w±tkach ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.