|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy Mandaryny
Łał.
Może zawdzięczamy to kasowym sukcesom Tokio Hotel tudzież Blog27?
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Wam szczerze, że wydaje mi się, że ona śpiewała utwór o jakimś fatalnym wizerunku,ale nie dam sobie ręki odciąć
Jak ją zobaczyłam to pierwsza myśl była "Co ona ma na głowie?" ale z tego co zrozumiałam z piosenki to właśnie dlatego to spaghetti sie pojawiło, z tym, że mój angielski nie jest aż tak świetny,więc mogłam się pomylić
|
|
|
|
|
#34 |
|
Killing me softly
|
Dobrze, że krótko występowała, bo jeszcze muchy by się zleciały
![]() Swoją drogą, co za niesmak, idzie w ślady byłego męża, obnosząc się ze swoim smutkiem porozwodowym i robiąc z tego show. A mogłaby wyjść z tego z godnością i klasą.
|
|
#35 | |
|
KWC
|
Cytat:
leżę i kwiczę |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Dziwie sie,ze ona w ogole jeszcze spiewa i dziwie ,ze ktos chce jej autografy.
Nie lubie jej i pisze to otwarcie.Teraz blyszczy i jest "piekna".Piekna bo zrobiona. Nie oszukujmy sie ,kazda z nas moze miec tak bujne blond wlosy-bo doczepione. Kto ma pieniadze to i pod skalpel moze isc. Zreszta ja juz nic nie pisze ,bo ktos mnie posadzi o zazdrosc. Pamietam jednak program "jestem jaki jestem" i ja w oryginalnej wersji. Wlosy krotkie,rozczochrane,pazn okcie obdubane i cichutka myszka byla. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny podbijam watek. Macie jeszcze jakies foty Wisniewskiej w tych dredach. Ehinokokus czy moglabys jeszcze raz wkleic te zdjecie, bo mi sie nie wyswietla. Dzieki! ![]()
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Miałam okazję być na Top Trendy i w barze za sceną mówiło się, że te pomarańczowe spagetti na głowie Mandaryny miało wyśmiać warkoczyki Dody, która na próbie przed festiwalem, podczas gdy Mandaryna śpiewała, zatkała sobie uszy chusteczkami
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
bez komentarza
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
ona spiewała wtedy piosenkę, którą jak twierdziła, napisał jej były mąz czyli Mr Czerwony rzecz jasna. i stąd te wosy i ten plaszcz, takie publiczne Chcę Zapomnieć- taki tytuł był tej pioesnki
Zreszta na tyle płaszcza widniał własnie ten napis..ciekawe czy sama to wymysliła? czy może jakis życzliwy ją wspomógł..ech..
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Moze chce sie wkrecic w klimaty blog27??
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Może zawdzięczamy to kasowym sukcesom Tokio Hotel tudzież Blog27?

Jak ją zobaczyłam to pierwsza myśl była "Co ona ma na głowie?" ale z tego co zrozumiałam z piosenki to właśnie dlatego to spaghetti sie pojawiło, z tym, że mój angielski nie jest aż tak świetny,więc mogłam się pomylić