|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hurtownia fryzjerska we Wrocławiu
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
najlepiej znajdz nr tel. i zadzwon. Jak tak zrobilam, zeby nie jechac na darmo
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Racja
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Podbijam temat, nie chcąc tworzyć nowego.
Czy wie ktoś gdzie we Wrocławiu kupię kosmetyki do stylizacji włosów firmy Schwarzkopf? Konkretnie chodzi mi o OSIS DESIGN MIX ROUGH. Byłam na św. Mikołaja i na Sienkiewicza i w ogóle nie sprzedają kosmetyków Schwarzkopf. Niby salony fryzjerskie powinny to mieć, ale wiem jak przebijają na cenie, a chciałabym tego uniknąć. |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Jest jeszcze hurtownia fryzjerska na Traugutta ( po tej samej stronie co szpital ) , chyba jeszcze za szpitalem. Nie wiem dokładnie , bo widzialam ją raz, ale zakupy robi tam znajoma fryzjerka ( z tym ,że pewnie ma taniej niż detaliczny klient). A zakupy proponuje zrobic na allegro , bo we Wrocławiu nie jest łatwo z farbami i innymi kosmetykami profesjonalnymi. Jest pare hurtowni , ale nie wszystkie sprzedaja np. farby zwyklym klientom.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie gdzie dostanę farby Allwaves?
Obdzwoniłam kilka hurtowni i nikt nie miał, dopiero w Pandzie usłyszałam, że są ale z tego co tu czytam to zwykłym ludziom nie sprzedają;/ Panda jest na Sienkiewicza 128.
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ja kupowałam kiedyś kosmetyki do włosów w hurtowni na Krzemienieckiej. Z tym, ze nie jest to taka hurtownia jak Polwell, wiec warto zadzwonić zanim sie wybierzemy. Mam numer do Pana, który prowadzi ta hurtownie, mogę wysłać na PW |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Ja się właśnie rozglądam za farbami Alfaparf, bo taką mi zrobił mój ulubiony fryzjer, ale kolor się już wypłukał. A fryzjer jest daleko ![]() Znalazłam na Kluczborskiej 32/34 hurtownie i jak zadzwoniłam to ku mojej radości Pani powiedziała, że w detalu też sprzedają ))Czynne od pon do pt 9 - 17, a w sob 9 - 13. http://dcdpaznokcie.pl/sklep/index.p...ndex&cPath=259 Warto zajrzeć, duży wybór
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

W takim razie musze się tam przejść
Ciekawe czy w Polwelu na drobnera tez mają farby w sprzedaży detalicznej