![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tu kupują Wizażanki - lista Sklepów i Ciuchlandów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Te w Gdyni Witominie to niedaleko mojego domu więc to ciekawe,bo nigdy nie myslalam ze jest tam coś fajnego. A ten na starowiejskiej mam zamiar przekopać w przyszłym tygodniu^ ^ A znalazlyscie tam cos fajnego?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
A co z secondhandami we Wrocławiu? Dziś z przyjaciółką byłyśmy w tym na Grabiszyńskiej i zaopatrzyłyśmy się w spodnie
![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
dziewczyny.a wie któraś gdzie jest ciucholand jakis w ELBLĄGU w którym sa naprawdę fajne ciuszki???pozdraiwma i czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
A czy ktoras zna jakies fajne second handy w koszalinie ?? ale sklepy z tanimi i orygnalnymi ubrankami tez moga byc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
![]()
A czy Gdańszczanki nie mają swoich ulubionych ciuchotek? Jestem na etapie poszukiwania lumpków w Trójmieście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
A czy któraś z Was wie, gdzie są fajne, tzw. zwykłe sklepy w Szczecinie??
![]()
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
w Poznaniu polecam sieć lumpków "pełna szafa".z tego co wiem jeden z nich znajduje sie na ul.słowiańskiej niedaleko pizzzerii i jakiegos supermarketu,drugi jest na os.śmiałego w "blaszaku" niedaleko szkoły podstawowej,a trzeci w okolicach rynku jeżyckiego(nie wiem jak nazywa sie ta ulica ale sprawdzę).
z każdym dniem ciuszki sa coraz tańsze,a ostatniego dnia można wygrzebac cos super za złotówkę. życzę udanych zakupów i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
a gdzie lublin ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na Starowiejskiej w tym najblizes SKM-ki kupiłam kopertową bluzeczkę Wallis, wiązana z boku na takie kółko obszyte tym materiałam co bluzka, sliczny wzor i delikatny brokat. Wygląda na nową. Dałam za nią 29 zeta, ale zawsze chciałam miec taką bluzeczke. A wtym z pomaranczowym szyldem, gdzie sa ubrania na wagę upolowałam bluzeczke sweterkowa Esprit, pudrowy róż, piękna bawełenka. Szkoda ze do Gdyni musze dojezdzac bo bym czesciej chadzała tam na lumpki :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
![]()
Elo! Przeczytałam adresy lumpeksów w Gliwicach i dwa pierwsze znam, ale gdzie jest ul. Częstochowska?? Z góry dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Ciekawa lista sklepów na
www.kolasklepy.pl sklepy internetowe www.kolashop.pl opinie i chat o lumpach www.lumpeksy.com.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
A ja GORACO polecam charity shopy w UK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdańsk Wrzeszcz ul. Do studzienki vis a vis D.H.Jantar out let ul. Sobótki (boczna od grunwaldzkiej, skręt koło sex shopu ![]() ul. Partyzantów (kawałek za Mc Donald's) tam mają promocje Sopot ul. Zycięstwa - chyba ze 3 bardzo blisko siebie (widziałam przelotem) sama osobiście korzystam tylko z out letu ale mam pojęcie gdzie są lumpy. jak coś mi się przypomni to dopiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
a znacie może jakieś fajne sklepy młodzieżowe z Siedlcach??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
[ciach]
Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2007-05-13 o 00:08 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
[ciach]
Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2007-05-13 o 00:09 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
TORUN ;dd gdzie ;>
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
gdzie Szczecin :P??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
![]() |
#55 |
Organizatorkaaa :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
a może ktoś poleci coś w Rzeszowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
CZEKAM na torun
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
WARSZAWA
CENTRUM * ul. Mickiewicza 24/ Kniaźnina "Kuferek" * ul. Świętokrzyska, vv Poczty Gł. * ul. Świętokrzyska vv Ministerstwa Finansów, przyst. w str. Tamki * al. Jerozolimskie, k/ Dworczec Centr.,w stronę Ochoty i pl. Zawiszy, PRZECIWNĄ STRONĄ ulicy niż MacDonald, Albert, WKD. * al. Jana Pawła 44, Nowolipki, za KFC, 1-en przyst. w str.Woli od Ratusza, "Vintage" * ul. Chmielna 27/31, "Wzorcownia" * ul. Madalińskiego/ Puławska, "Wzorcownia" * ul. Bracka 19/ al. Jerozolimskie, k/ Orbisu, za Smykiem, za dużym parkingiem * ul. Puławska 116/ ul. Dolna * ul. Puławska 74/80 k/ ul. Dolna * od ul. Puławskiej do ul. Woroniczej (róg Wiktorska, Odyńca - k/ przyst. Tagore'a, Racławicka) * pod Marriott vv Avon * ul. Baśniowa/ Grójecka * ul. Ogrodowa/ Biała * ul. Ogrodowa 3 * ul. Mokotowska 62 * ul. Andersa 18/ M. Anielewicza w str. Stawki * ul. Andersa 21B, "Made in London" + po drugiej str. ulicy * ul. Stawki 3, "Prima sort" * ul. Saska, pod kładką * ul. Wołoska, bazarek * ul. Elektoralna vv kościoła * ul. Hoża 43/49, k/ul. Poznańskiej * ul. Żelazna/ Al. Solidarności * al. Solidarności 83/89, „Ciuch na wagę”, k/ pl. Bankowego, Księgarni Bankowej, 10-19:00, sob. do 14:00, vv kościoła * ul. Oleandrów 5, k/ Riviery, 11-19:00, sob. 10-14:00 * ul. Solec 81B, pawilon P59, „Well done”, pod mostem Poniatowskiego, centrum handlowe ARKADA, 10-18:00, sob. 10-14:00 * ul. Powsińska 25, na dole pod Pizza Hut/KFC, „Odzież na wagę” * ul. Słowackiego, pawilony Hali Marymonckiej, paw. nr. 12 * pl. Zamkowy 15/19 m.8, „Arystokrata” * ul. Natolińska/ ul. Koszykowa/ al.. Róż, „Kopciuszek” * ul. Grójecka 62A, k/ ul. Wawelska * ul. Grójecka 74/ ul. Bitwy Warszawskiej 1920r. * ul. Wałbrzyska 11, Centrum Handlowe "LAND" na parterze, k/ metro Służew * ul. Nowolipki 13 * ul. Chmielna 130 między ul. Zelazna/ Miedziana * ul. Chmielna 21 (moda retro) * al. Armii Krajowej, vv przyst. Janki * ul. Ordynacka, od ul. Nowy Świat po lewej na końcu * ul. Portofino 8 * ul. Limanowskiego/ ul. Sobieskiego * ul. Stalowa 20/22 BEMOWO * ul. Radiowa, "Sinbad", k/ banku PKO, w podwórzu * ul. Górczewska k/ Hala Wola vv Wola Park, żółty blok * ul. Wrocławska 27, na bazarku, paw.96, k/ kościoła, „Super Ciuch” * ul. Połczyńska 4, w Geant Fort Wola URSUS * ul. Kolorowa 19 URSYNÓW * ul. Cynamonowa 2, "Kuffer", metro Imielin, k/ kościoła * ul. Lanciego 10, "Hanli", metro Natolin * al. KEN 15 * k/ metra Kabaty * ul. Poleczki * ul. Wąwozowa/ al. KEN, metro Kabaty * ul. Polinezyjska 10, "Kantonia" od ul. Cynamonowej, metro Stokłosy-Imielin * ul. Kazury * ul. Janowskiego 11, „Dama”, k/ ul. Romera i Puławskiej * ul. Taneczna 19, „Lepszy model” * ul. Zamiany 12, „Koko”, k/ metro Stokłosy * vv przyst. Mysiadło01 w str. Piaseczna * ul. Kabacki Dukt 16, k/ metro Kabaty, ta sama str. co Tesco PRAGA PŁN. * ul. Targowa/ Białostocka * ul. Targowa/ Kijowska * ul. Ząbkowska 18/ Brzeska * ul. Namysłowska * pl. Gen Hallera 5, „Mega-kiermacz odzieży” * ul. Wileńska 11 PRAGA PŁD. * rondo Wiatraczna/ ul. Garibaldiego przy sklepie Orange * ul. Grochowska 23, "CupOne", k/ poczty * ul. Grochowska, k/ salon Chrysler i Jeep ul. Grochowska 168a * ul. Zwycięzców 44, gimn. nr. 25 dwujęzyczne, w środku * ul. Francuska 16a (po lewej na rondzie Waszyngtona, k/ restauracji Sushi Tekeda) * ul. Francuska 17, k/przyst. Obrońców 01 na ul.Meksykańskiej, w kamiennicy na dole * ul. J. Meissnera 1/3 * pl. Szembeka, k/ ul. Zamienieckiej, Centrum Handlowego i straganów warzywnych J TARGÓWEK * ul. Kondratowicza 37, vv Szpitala Bródnowskiego, "Versaczek", czarne centrum handl. * ul. Trocka 4, k/ pętli autobusowej (5 lumpexów), np. 160,517, 403, 406, 162, 156 * ul. Św. Wincentego 32/ ul. Kołowa, k/ ronda „Żaba”, „Prima sort”, 162,500,169 * ul. Łabiszyńska vv „Biedronka”, od ul. Kondratowicza po lewej, nad spożywczym po schodach REMBERTÓW * ul Generała A. Chruściela "Montera" 37/39, lokal 205 BIELANY * ul. Kasprowicza 52 * ul. Kasprowicza 37/ * ul. Reymonta/ Broniewskiego/ Renesansowa 4 * ul. Broniewskiego, "Elea", Galeria Żoliborz * ul. Przy Agorze 11A * al. Zjednoczenia 13/ ul. Schroegera, 156,195,116,520,148 BIAŁOŁĘKA * ul. Henrykowska 6 * ul. Antalla 5 * ul. J. Mehoffera/ ul. Światowida * ul. Ołówkowa 8, w przerobionym garażu PRUSZKÓW * al. Wojska Polskiego 56A, „Tania odzież”, 10-18:00, sob. 9-13:00 ======================== vv = vis-à-vis = na przeciwko; ) / = róg ulic = skrzyżowanie k/ = koło, przy, obok
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a Zielona góra?
![]()
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
LUBLIN SECONDHANDY:
* Lumpex ul.Czeremchowa 10 w prześwicie * Odzież Skandynawska na wage ul. Jasna (od strony biedronki nie wiem czy to jasna czy jaka) * Inne na Jasnej * Ciuchland ul. Samotna * Milion ciuchów ul.Krakowskie przedmieście nie wiem co jeszcez ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.