![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Rybko ostatnio miałam przykład że nie za wcześnie-koleżanka zamawiała w salonie- i miała problemy z przymiarkami, zwężaniem, trenem- a to dobry i znany salon, renomowana firma .Wolę chuchać na zimne ![]() Rzęsy polecam. Rei do września ![]() ![]() Goth i po raz kolejny- wzajemnie. Bardzo mi się podobasz na swoich fotkach, już oglądałam ![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: :: Ślubny, vol.1 ::
Cytat:
Ale co suknie mierzyc juz bedziesz? A jesli dobrze wywnioskowalam to slub dopiero za rok we wrzesniu? Nie za wczesnie te suknie ![]() edit: my mamy termin sierpniowy, ale kurcze - najpierwiej musze troche kg zgubic zanim zaczne cokolwiek mierzyc ![]() No i druga sprawa, ze Ty bedziesz szyc - napewno dluzej to potrwa, ja jednak wybiore cos ze sklepow - chyba... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PO 7 latach to nawet wskazane. Niech was Bóg drogie dzieci... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Rybko no to gratulejszons. Niestety- sukienki które mi się naprawdę podobają, są nietuzinkowe i z klasą i swoje kosztuja- powyżej 3 tysięcy złotych...
![]() Pomadko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
![]() Tak jak dziewczyny zauważyły, dolną powiekę bym zaakcentowała brązem, a nie czarną kreską i ciut więcej jasnego cienia na górnej powiece. A cieniowanie ciekawe i bardzo ładne, ostatnie takie ćwiczę ![]() Co do sukienek: cudowna jest ta 1. z 1. zdjęcia i 2. z 2. ![]() ![]() Gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
śliczny... bardzo lubię makijaże gdzie podkreślone są oczy a Tobie jeszcze tak to pasuje!!
![]() ![]() ![]() edit: ta druga suknia z drugiego zdjęcia jest boska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MOja koleżanka ta do której idę za 3 tyg. na wesele miała kupić, ale powiedziano jej w sklepach, że tej kiecki z manekina i tak jej nie sprzedadzą, tylko uszyją jej taką samą. Ta w sklepie to eksponat i tyle... Jak przestanie być modna [kiecka] to jej obniżą cene i wtedy sprzedadzą. Terminy mają różne wcale nie taki krótki jest czas oczekiwania. ![]() W końcu zamówiła w jakimś tam zakładzie krawieckim sukien ślunych swoją kieckę i baba jej zaczęła szyć. W czerwcu miała jedną przymiarkę, w lipcu drugą, a 7 sierpnia odbiera ją od krawcowej już gotową. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W takim razie zycze udanych poszukiwan namiarow na rewelacyjna krawcowa ![]() Pomadko - w sumie masz racje, zakup sukni w sklepie tez trwa - sa przeciez poprawki (tam poluznic, tu pociasnic...). Ja jednak zaczne myslec o sukni moze okolo marca-kwietnia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslę, że dobrze kobminujesz z tym marcem/kwietniem. Taki optymalny czas... No, ale już nie śmiecę, bo jak zwyklę offuję wąty. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Piękny makijaż! Zdecydowanie powinnaś przykleić rzeski, wspaniale otwarły Ci oczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Ally pierwsze zdjęcie to ta sama suknia, Ganges- w dwóch odcieniach- złoto i ecru-perła. Moja ulubiona
![]() pasywno-agresywna rzęski rulez ![]() sylwusiaczku dziękuję ![]() Pomadko, Rybko- na właśnie najgorsze to szukanie i kombinowanie. Zobaczę przy mierzeniu- która będzie najlepiej wyglądać?Inna sprawa- co będą mieli w salonach. Tutaj mam większy wybór niż w Kielcach- zacznę tutaj poszukiwania, a ciekawe jak to się skończy. Rybko - nie widziałam żadnej ładnej sukni z całości.W każdym razie- oryginalnej.Klasyczne -tak. Ale każdy lubi co innego.Piękny staż ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() to Karo-la za mąż nam wychodzi ![]() ![]() Edit: ah i jestem zdecydowanie za sztucznymi rzęsami ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
z kępkami jest prześlicznie, znakomicie otworzyły oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Sztuczne rzęsy włóż !!
![]() Gratulacje Karo-la ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Karola, Ryba - To ja jeszcze offtopicznie życzę znalezienia dobrej sukienki
![]() Ja swoją znalazłam jakoś w październiku/listopadzie na lipiec ![]() I przyznam się, że zmierzylam słownie dwie sukienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Karola, śliczny makijaż i powiem Ci, że ostatnio przeglądając MM myślałam, że mogłabyś jakieś ślubne pokazać i no proszę proszę
![]() ![]() i już nie zaśmiecam wątku, makijaż śliczny i czekam na kolejne ślubne, może bardziej w beżach i brązach?
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
ze sztucznymi rzeskami wyglada swietnie
sukienki boskie zwlaszcza ta pierwsza z drugiego zdjecia powodzenia w poszukiwaniach i polecam jeszcze jedno forum typowo slubne www.netwesele.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Ah Karolka śliczny makijaz
![]() ![]() Wersja z rzesami bardzo fajna, wyszlo bardzo naturalnie ![]() No i gratuluje, 7 lat cierpliwosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
makijaz sliczny
![]() slub bierzecie w kielcach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Hipokryzja świecenie jeszcze poprawię, obiecuję
![]() agabil to PASEK! i to te najdłuższe, bo z brzegu leżały... krzyżowane ![]() mona1978 ![]() ![]() Goth twoja sukienka bardzo do ciebie pasowała. I makijaż też ![]() lilly78 ![]() ![]() comilon dzięki za linka ![]() Ag_nes sama się nie pomaluję...ostatnio na to wesele też tak się szykowałam , szykowałam- a to moj a przyjaciółka, okropnie się denerwowałąm..Aż się boję pomyśleć, co by mi wyszło jakbym zaczęła się paćkać na własny ślub ![]() ![]() Redangel raczej w kielcah, albo pod. Jeszcze nie sprecyzowaliśmy ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
raczej mam male doswiadczenie w tej kwestii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
żartujesz? Efekt rewelacyjny i co najważniejsze- wcale nie przerysowany czy sztuczny. Czyżbym była posiadaczką podobnego paska?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
dzięki dzięki ogromne
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
ten makijaż ten jest bardzo ładny, subtelny, ale wyrazisty, ładne podkresla oko, chyba zaczerpne coś z tego pomysłu na wesele kuzynki bo bedę mieć suknię ecru z brudnym różem
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
A ja tym razem znów w poprzek
![]() Makijaż jest bardzo, bardzo ładny, ale wg mnie jednak zbyt... codzienny (nie licząc oczywiście sztucznych rzęs). Poza tym czoło jest wyraźnie ciemniejsze niż reszta twarzy.
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ze sztucznymi rzesami od razu lepiej. Bardzo ładnie. Bez nich dolna powieka wyglądała dość ciężko, jak zwykle gruba smuga
![]() Tak więc generalnie niewiele zmieniłabym w makijażu oczu. Jeśli chodzi o rozświetlenie, to połysk sięga jakby za bardzo w kierunku nosa, co sprawia wrażenie jakby cera trochę się przetłuściła, tak więc rozświetliłabym jedynie szczyty kości policzkowych. Edytowane przez madie Czas edycji: 2006-07-31 o 21:50 Powód: usunięcie fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
a ja sama sie zdziwilam, ale moim zdaniem ten makijaz na slub jest troche zbyt nijaki. Potrafisz czarowac takie cuda makijazem, ze smutno by mi bylo, gdybys tak monotonnie sie wymalowala... skoro to vol. 1 to na pewno beda inne wersje...
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Wyszło bardzo ładnie, ale zrezygnowałabym z czarnego dołu na rzecz brązu, wyszło by subtelniej, ale oko byłoby nadal ładnie podkreślone.
I koniecznie z kępkami ![]() ![]()
"I nawet kiedy będę sam, nie zmienię się, to nie mój świat, przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam...." MYSLOVITZ ZAPRASZAM NA MÓJ PAZURKOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134430 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Karo-la, cudnie
![]() Śliczny delikatny makijaż. Kolory bardzo "twoje" No i co tu dużo mówic wykonałaś go po mistrzowsku ![]() Bardzo podobają mi się usta ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
karo-la, a może by tak totalnie zaszaleć z przydymionym i sztucznymi rzęsami ?? W sumie to sama nie wiem, bo zazwyczaj ślubne mejkapy są delikatne i zwiewne, ale ciekawa jestem jakbyś w takim ciemnym z rzęsiskami sztucznymi wyglądała w realu
![]() ![]() ps. dołączam "przydymiony" (jak obejrzysz to usunę foty żeby nie zalegały, wiadomo ![]() Nie wiem czemu, ale zepsuła mi się totalnie jakość zdjęcia ![]() ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2006-07-31 o 21:52 Powód: ;)likwidacja wysypki ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.