![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: animalsex
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
jeju to co piszecie jest obrzydliwe
robienie loda koniowi?? nigdy takiego czegos nie widzialam....ale wiecie dla mnie to jakos nierealne trzeba byc mega idiota naprawde...ale takim wielkim idiota....dla mnie to jest nie do pomyslenia zebym ja teraz miala lizac koniowi lub psowi beeee Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-08-02 o 12:30 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
mnie tylko ciekawi ile taka panna dostała $$ za taka orgietke, pewnie nie musi robic do konca zycia :P Ogolnie to wiadome, ze jest to porąbane i ludzi powinno sie leczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
co to niby sie nie zmiesci do odbytu heee?ja widzialam faceta z koniem i mu sie jakos zmiescilo.zaznaczam ze kon byl zwyczajny niejakis kucyk
![]() ze swinia z koza z koniem oral i zwyczajnie z mastiffem (pies) ktory mial niewyobrazalnie wielkiego z rodwailerem zwyczajnie z baba i do konca z roznymi innymi rasami psow facet z suka facet z psem facet z krowa na razie wiecej nie pamietam no ale skoro inni sobnie zadali tyle trudu zeby to opisywac to ja nie bede gorsza ![]() co wiecej w wiekszosci przypadkow nikt tym ludziom nie placi ,nudzi ich zwykly sex wiec to jest cos nowego . rowniez w wiekszosci widac bylo ze to ich domowe zwierzeta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Było tez kilka głosnych przypadków zmuszania (ludzi) i nakręcania takich 'stosunków'. O woli decydowania zwierząt w tym zakresie nie będę mówić...
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Dewiacja.
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2006-08-02 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kurde... niooo ale ja nieumiem zorzumiec takich osob naprawde... z psem koniem świnia koza....to juz nie ejst człowiek...fuj.,,, obrzydliwe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
KWC
|
Są zwierzece choroby weneryczne? Psia kiła? Psia chlamydia? Jezu, fee, fee. Ze też te kobiety się nie boją, przecież taki pies nie wiadomo gdzie siadał i z czym się zabawiał.A potem kocha się taka z facetem i roznosi ten syf
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ja uwazam ze ten watek nie ma sensu.tak jakby zalozyc watek o pedofili i dyskutowac lub opowiadac co kto widzial i jakie to wywoluje w nim uczucia,
wiadomo zoofilia to zboczenie .dla zdrowych jest to obrzydliwe,niemoralne i krzywdzace dla zwierzat. o czym tu jeszcze pisac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Słyszałam o gościu, który zgwałcił gołębia.
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Obrzydlistwo.Chore to jest.
Szkoda, że nie ma tu emoty takiej jak na gg <zygi>. Ale chwila. Damy radę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tyle tabu - tylko po co nam w ogóle takie dyskusje? Ludzie, których to interesuje (w sensie praktykują czy ciągnie ich do tego) nie przyznają się do takich upodobań (no chyba, że komus się nudzi bardzo, rozumiem), i na pewno mają własne fora, gdzie opisują zalety takiego postępowanka, wymieniają uwagi, jak zwalczać wady itp. Ohyda i tyle. Po co psuć klimat i strukturę forum dewiacjami i rozprawianiem o nich.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Hehehe wszystkie mówicie a fe ale większość z was dobrze orientuje się w temacie i oglądały ( nawet po kilka razy ) takie filmiki
![]() Dużo się dowiedziałam czytając wasze posty ![]() Siostra mi opowiadała że na informatyce jak jeszcze chodziła do szkoły średniej jej koledzy ściągnęli film pani + koń. Cała klasa się zleciała żeby zobaczyć ![]() ![]() Dla mnie ten rodzaj "sexu" jest chory, no ale o gustach się nie dyskutuje ![]() Edytowane przez lorelei Czas edycji: 2006-09-05 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Zapewne oglądały z radością i przyjemnością
![]() Ja nie oglądałam i nie zamierzam. Ciekawości nie mam potrzeby zaspokajania... bo... mnie to nie ciekawi...
![]() |
#50 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
No to już wiesz... kobieca kokieteria , cicha woda itepe
![]() ![]() ![]() Ale nie podejrzewam większość wizażanek o zoofilię ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ramach wytlumaczenia mozna powiedziec jak pan samson"zbieralem materialy do pracy naukowej"haha ja np weszlam bo myslalam ze to cos o zwierzecych instynktach bedzie albo pozycji na pieska heh a tu niestety wlasnie zastalam TO. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Ale to tak na marginesie pisze, nie robmy offtopic'a ![]() A te wszystkie zoofilie, koprofilie, pissingi, necrofilie to tez juz mnie nie ruszaja - w sesie bez obrzydzenai, tylko ze nadal czlowiek puka sie w głowe i stwierdza ze jednak ludzka glupota jest nieskonczona i caly ten swiat potrzebowal by jakiegos psychiatre. Caly ten swiat to jedna wielka dewiacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
A co to koprofilia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
a moze kuprofilia?cos od kupra haha .mozna poszukac w koncu jestesmy w sieci
![]() ano jednak nie bylam tak daleko od sedna heh "Koprofilia - Dewiacja w której bodźcem seksualnym jest kał i czynnosci zwiazane z nim " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
No tez mi sie to z kuprem skojarzyło
![]() Ha i wiem, faktycznie chodzi o kuper ![]() Koprofilia – dewiacja seksualna, w której zjadanie oraz kontakt z kałem własnym lub partnera jest źródłem podniecenia seksualnego. Ależ ja się dziś wyedukowałam ![]() Ale mam zapłon ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-08-03 o 12:25 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
a wiecie ze widzialam cos takiego na filmie?babki sie zajadaly tym jak najlepsza czekoladka:/ mialy tylko problem jak trafialy na niestrawione twarde resztki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Boże, Dziewczyny, co Wy oglądacie...
![]() Ja też jestem zoofilem. Molestuję mojego kota i to często ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.