![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolonii życie płynie...
U mnie śpiewali "jak na starym, po łysinie", ja zastanawiałam się co to jest ten stary 'połysin'
![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
a u nas bylo jeszcze "jak staremu po rycynie" (rycyna ->srodek na przeczyszczenie
![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojechałabym sobie na kolonie. A pamietacie np. sluby kolonijne?? ![]() Albo chrzty dla osób które pierwszy raz były na koloniach?? albo dyskoteki ![]() ![]() ehh... aż sie buzia smieje na samo wspomnienie ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
![]()
specjalnie się zarejestrowałem bo tez mi ta piosenka lata po głowie
![]() po obiedzie chwila ciszy po obiedzie chwila ciszy że aż całe miasto słyszy że aż całe miasto słyszy chłopcy ci się zachowują chłopcy ci się zachowują poduszkami bombardują poduszkami bombardują a dziewczynki jak aniołki a dziewczyny jak aniołki połamały wszystkie stołki połamały wszystkie stołki Przyszła pani chłopców zbiła przyszłą pani chłopców zbiła a dziewczynki pochwaliła a dziewczynki pochwaliła Było jeszcze coś takiego iż śpiewaliśmy jeszcze tak : Nasz kierowca jest bombowy nasz kierowca jest bombowy bo przejechał 4 krowy bo przejechał 4 krowy :P tam jeszcze coś było bo ta piosenka wiem ze byłą długa znam tak prawie cała ale nie wiem czy zwrotkami dobrze ale pamiec mam jeszcze ok :P Edytowane przez Dawidzior Czas edycji: 2011-02-04 o 19:05 Powód: wkradł się kruczek :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.