|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ...:::} Moje ciuchy ! {:::...
kurcze szkoda.... martwie sie ze moze być za mała, i potem nie bede w niej chodzic
nosze s/m a to jest xs/s .... moze sobie lepiej odpusze ... Podoba mi sie u ciebie jeszcze bluzeczka niebiesko - biala ale nie bedzie mi sie oplacac za sweterek ...
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie mam ;] taką białą bluzeczkę na ramiączka, na biuście jest tak ściągnięta ..b. ładna, roz S tylko zdjęcia nie zrobię : [ jeszcze spodnie takie na lato ze sciągaczem na nogawkach...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze szkoda ze nie mozesz cyknac fotki... a nie masz komorki z aparatem ?? zeby tylko cyknac jak wyglada.... interesuje mnie czy jest dłuższa czy odsłania brzuch...
A co do spodni to czy to biodrowki i w jakim sa kolorze...
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Niestety ; [ coś zepsuło się i nie mogę przenieść zdjęć na komputer...ech... przykro mi dorkaa
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
a spodenki z jakiego sa materiału .. mogłabyś go opisać... czy jest śliski, czy taki ja jeans ... i ile mają w pasie i długość całkowita
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety z butami zamszowymi muszę się narazie wstrzymać, bo koleżanka jest chętna na ich kupno. Dam znać, jeśli jednak nie sprzedam i jeśli Twoja kurtka będzie nadal wolna.
Pozdrawiam
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Długość spodenek:78cm, szerokość w pasie :37 cm, trochę poniżej pasa czyli w biodrach 42 cm to nie są spodnie dżinsowe, materiał jest trochę śliski.
-natka pietruszki ok, ale szkoda bo te buciki są naprawdę śliczne ;] |
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
a mozesz podac skald materiału ?? i czy maja z tyłu kieszonki na pupie :P ?? buziaczki
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
95%- polyester
5%-elasthane Nie ma kieszonek na pupie, w tym miejscu jest taka imitacja kieszonek i mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi ...szkoda, że zdjęcia nie mogę zrobić ; [ |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz mi jeszcze czy długosc sukienki jest razem z ramiaczkami? i czy wejde w nia jak mam 81cm w biuscie (ze stanikiem juz)???
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedz mi jeszcze, czy ten sweterek rozciaga sie troszke..? Bo ja bym tak musiala miec z 38 cm w szerokosci..
Bardzo widac to zmechacenie..? Jesli nie, to jestem chetna na wymiane. Odpisuj w moim watku, wtedy na pewno niczego nie przeocze
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2006-08-07 o 19:49 |
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a masz moze jeszcze jakąś bluzeczke, ale taka dłuższą ?? BUziak
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
mavika
-ta sukienka jest wiązana na szyji więc ramiączek jako takich nie ma ;] wejdziesz w nią, bo ja mam tyle samo w biuście i sukienka jest dobra ;]nafiyqa sweterek jak to sweterek rozciąga się, zmechacenie jest malutkie prawie minimalne z resztą mam taki sprzęcik, który zniweluje tę wadę ;] dorkaaa mam taką szarą bluzkę na ramiączka [ różowe z resztą :P ],z przodu widnieje Kitty ;] długość wynosi 48cm, roz S ; znalazłam jeszcze jedną bluzkę firmy Orsay. Czarna z krótkim rękawkiem [ nie takim typowym] mieniąca się, dekolt z koronką, nie jest taki zwykły hmm moja mama mówi, że to taki "serek". W każdym bądź razie taki trójkątny ;] Długość 50 cm roz S , ale rozciąga się. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
a na Tobie jest pred/do/za kolano?
ja mam 168cm wzrostu.
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ta orsaya moglaby chyba być ale to chyba też taki śliski , sztuczny materiał no nie ??
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Mavika
dla mnie ta sukienka jest za kolano, a mam tak 160cm wzrostu ;] dorkaaa bluzka orsay : 95% poliester 5% elastan |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
to wymianka?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Niom, sweterek nie oddam za jedna bluzeczke, a ta z orsaya niestety nie dla mnie bo jest ze sztucznego materialu
Może coś jeszcze wyszukasz ?? moze cos z biżu, jakieś ładne kolczyki ?? Buziaki
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
hej znajdziesz u mnie cos za bluzeczke? http://img319.imageshack.us/my.php?i...1010001mv8.jpg
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety sweterek który mi sie podobał już wymieniłaś
Ale jeśli będziesz miała jakąś dokładke to chętnie wpadne
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

nosze s/m a to jest xs/s .... moze sobie lepiej odpusze ... Podoba mi sie u ciebie jeszcze bluzeczka niebiesko - biala ale nie bedzie mi sie oplacac za sweterek ...

nie mam ładnego brzuszka żeby go eksponowac