![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: ATAK! (udaremniony)
Ok. godz. 18.00 na warszawskim lotnisku Okęcie ewakuowano halę główną, bo w hali przylotów odnaleziono dwa plecaki nie odebrane przez podróżnych. Około 200 osób oczekujących na odprawę paszportową cofnięto w głębszą część lotniska. Na miejscu pojawił się robot saperów, który prawdopodobnie wywiózł podejrzany bagaż z terenu lotniska.
Dziennikarze Gazeta.pl nieoficjalnie dowiedzieli się, że kilka samolotów nie uzyskało zezwolenia do lądowanie i czekało na wyniki alarmu. Służby lotniska przez megafon wywoływały podróżnych po odbiór pozostawionych plecaków. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3546276.html Pewnie sa puste te bagaze-ale strach pozostal... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: ATAK! (udaremniony)
Dzis tez na Okeciu ktos zostawil torbe, mowili przez glosniki chyba z cztery razy, ale na szczescie ten ktos sie zglosil i wszystko dobrze sie skonczylo...
Mi sie udalo poleciec do Polski w odwiedziny ![]() ![]() Nie bojcie sie latac dziewczyny, o to wlasnie m.in. chodzi tym terrorystom, zeby wywolywac strach. Ja jutro znowu lece (praca) i jestem dobrej mysli. Pozdrawiam Was wszystkie i spokojnych lotow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.