![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Mukluks ***
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
调解人
|
Podobają mi się mukluki, z tym że nie białe
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
niewiele jest modeli ktore mi sie podobaja, jednak nie kupowalabym ich teraz. raz ze idzie wiosna, dwa - za rok juz nie beda niczym specjalnym, wyjda z mody, szczegolnie ze teraz chodzi w nich polowa miasta. nio i ladnie wygladaja poki nie ma sniegu albo jest zamarzniety - niestety w naszej strefie klimatycznej rzadko sie to zdarza, a jak jest sucho to juz bardziej odpowiednie jest lzejsze obuwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Re: Dot.: *** Mukluks ***
No to dziekuje wam za odpowiedzi...
![]() ![]() buziaki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
do posiadaczek EMU
witam
![]() zastanawiam sie nad kupnem butów Emu i chciałabym w zwiazku z tym spytac jak sie Wam noszą?czy nie przekajają? i cos mi sie wydaje ze to pic, ze mozna je nosic przez cały rok .. hm czekam na odpowiedzi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84335792
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2006-02-10 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Dot.: do posiadaczek EMU
Zdecydowanie polecam
![]() Butki nie przemakaja,jezeli oczywiscie nie skaczesz w nich po kaluzach ![]() Noga sie nie poci,ale i nie zamarza.Oplacalna inwestycja ![]()
"I tak zaczyna się ta niewiarygodna historia...choć ostrzegałam go,on płonął jak żywa pochodnia....więc jaki sens w kochaniu jest,gdy wokół miejsca brak dla spalonych serc?! Kochanie Ty strzeż się,strzeż"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Można je nosić przez cły rok, gdyż wełna merinosów ma takie właściwości, że mozna je nosic zarowno latem jak i zima, najlepiej na gola stope.
Natomiast nie wierz, ze nie przemakaja bo przemakaja, a poza tym powstaja po wodzie na nihc przebrwienia, zwłaszcza po rozstopionym sniegu. Jak dla mnie te buty sa juz za bardzo oklepane. 2 lub rok temu jeszcze mozna bylo wn ich chodzic, ale od kiedy Deichmann i inne sklepy wypuscily na polski rynek podroby roi sie od nich na ulicach.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
ja Ci polecam butki emu
![]() ![]() ![]() a co do tego, ze sa juz 'oklepane' to sie nie zgodze..ja rzadko na ulicy widze osoby w Emu. za to ciagle sie napataczam na Mukluksy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja miałam emutki juz prawie 2 lata temu jesienią i pamiętam jak ludzie sie smiesznie gapili, jak by kota w butach zoabczyli ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze jedno... predzej czy pozniej (a w polskich warunkach predzej) twoje wymarzone buciki beda wygladaly jak okropne buciory... Patrz zdjecie... Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-01-28 o 06:58 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Moja kumpela kupila niedawno EMU , ale narazie nie ryzykuje i nie wychodzi w nich na podworko bo jest straszna chlapa.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam dokladnie te buciki z twojego linku.
Jak dla mnie super. Cieplutko nawet przy mrozach -20 i bez skarpetek. Niesamowicie wygodne. Co do przemakania. Po godzinie chodzenia w glebokim sniegu nic, jednak gdy zrobila sie niesamoita chlapa i jedna wielka kaluza na ulicach to przemokly, ale mimo to bylo mi w nich w miare cieplo. Zreszta nie dziwie sie ze przemokly we wtorek we wrocku byla taka chlapa ze kazde buy przemakaly. Dzisiaj np tez bylo mokro (tzn roztopiony śnieg, ale juz normalne ilosci) i nic. Nie uwazam zeby byly oklepane, we wroclawiu widzialam tylko 2 osoby w takich i jedna w perfidnych podrobach. Pozatym moim zdaniem warto zapomniec o tym, bo te buty naprawde sa warte kupienia, chodzenie w nich to czysta przyjemnosc. Bardzo dlugo sie nad nimi zastanawialam, bo byl to dla mnie olbrzymi wydatek, ale jestem bardzo zadowolona z zakupu. I mam wielka nadzieje ze w cieplejsze dni tez bede mogla w ich chodzic. Chociaz troche w to watpie bo chodzac po domku bylo mi troszke za cieplo, nie jakos straszliwie, ale jednak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Moje emu się dobrze nosiły.Miałam je już 3 rok i musze kupić nowe ale uszkodziły się z mojej winy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Oluniu Ja wolałabym, żeby moje emutki wyglądałay jak najdłuzej tak jak pierwszego dnia po zakupi:P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Od początku zimy mi się te buciki spodobały, ale nie byłam do nich przekonana. Zresztą miałam dopiero co kupione buty zimowe i nie wymieniałam ich na śliczne ugg-i :P. Ale teraz poczekam na przecenkę i konicznie je sobie sprawie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dot.: UGG śliczne buty :D
Nie podobają mi się. A co do rady stylisty, to pewnie chodziło to, że te buty skracają sylwetkę, i w sumie racja. Ale czy to ma znaczenie, jeśli Ci się takie podobają i masz okazję nabyć je w rozsądnej cenie, to kupuj
![]()
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Masz racje one są piękne !!!!!!! Muszę jeszcze tylko zobaczyć jak się moje spodnie będą układać do środka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Mi też się nie podobają,jak przedmówczyni -uważam,że skracają optycznie sylwetkę.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Zeszlej zimy byly b.modne. W tym roku juz chyba mniej.
Nie sa specjalnie urocze. Cala moda na nie przyszla z hollywood ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Napewno bo Jessica Simpson też w takich chodziła rok albo i dwa lata temu. W każdym razie wg mnie są śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Nie są złe, ale niepokoi mnie jeden fakt: moja babcia ma podobne buty, no cóż...chyba mam modna babcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
a wg mnie fason jest wlasnie bardzo mlodziezowy. sa suuuper.
Beściara jest osobny wątek "eskimoski" i tam jest wiecej o tego typu bucikach wiec mozesz sobie wiecej poczytac;] pozdrawiam;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hihi Blablak moja babcia tez ma podobne
![]() ![]() ![]() Zozole napewno lookne ![]() ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-01-28 o 06:59 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Prawdziwe UGG-i pochodziły z Australii, robione są ręcznie ze skóry owiec, a nazwa znaczyła ni mniej ni więcej tylko "brzydale" (w jakims zargonie tamtejszym rzecz jasna). Póżniej patent podłapali hamerykanie i opatentowali im nazwe... to strasznie ciekawy merketingowo przypadek, ale ja nie o tym... oryginały kosztują coś koło 300 euro... a ja bym chyba nie wziela ich za darmo... po pierwsze skracają sylwetkę, po drugie wyglądają jak takie papucie, po trzecie strach je zamoczyc, po czwarte zbyt duzo tego... wszędzie... jakis taki modowy konformizm... chociaz przyznac musze, ze na niektórych w pewnych zestawieniach wygladaja super... i podobnież wygodne... a z punktu widzenia brand managera - interesujące
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Właśnie mi efuoria opadła bo przeczytałam wątek "eskimoski" i dotarłam do stwerdzeń typu "Ugg nie na zimę ", bo albo barwią, albo pocą ... co do skracania sylwetki to też słyszałam, ale jakoś bym to przebolała bo mi się fason podoba. Jednak w Polsce nie ma Uggsów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hihi na wiosnę mam inne buciki
![]() ![]() ![]() ![]() szybko moja euforia opadła co ? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-01-28 o 06:59 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.