|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: PIÓRNIK - pomysły, ozdabianie
Od dawna noszę się z zamiarem stworzenia miniarcydzieła, ot, takiego, żeby był ładny, praktyczny i taki "mój"- czyli, powiedzmy, w moim stylu. xD
Wymyśliłam, że będzie sztruksowy, już zaczęłam kombinować, ale zobaczyłam ten Motylka7588 z dżinsową kieszonką i chcę podobną, tylko sześciokątną. Zastanawiam się, czy sztruks (z tymi swoimi paseczkami) nie jest już sam w sobie zbyt ozdobny, by doszywać jeszcze kieszonkę? (Ogólne rzecz biorąc nie przepadam raczej za nadmiarem ozdób) PS. Mielona, skąd wzięłaś ten pomysł? Chyba już gdzieś widziałam zamki w formie piórnika- tamten był chyba z ośmiu (?) zamków tworząc coś na kształt ośmiokątnej tuby, chyba w odcieniach niebieskiego.
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Ja swój piórnik ozdobiłam guzikami,ale za słabo je przyszyłam i już trochę odpadło.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
To w takim razie ja podbijam
![]() Ostatnio znalazłam w sklepie za jakieś 6zł piórnik tubę jeansowy z naszywką gumową barbie, ale sprawdzałam da się go odpruć, a spodobały mi się w nim różowe krawędzie, które same w sobie fajnie wyglądają. Chciałabym jednak jakoś go przerobić....pytanie tylko jak..może macie jakieś pomysły?? Proszę was o pomoc ;**
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
A więc ja niedawno uszyłam piórnik/kosmetyczkę sama nie wiem co wyszło, ale ogólnie z efektu jestem zadowolona.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.