![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zestaw Cool Water, limitowana N.Ricci, Abricot YR, mini Diorissimo, Avon Lemon&
Cytat:
![]() to ja w takim razie poczekam do jutra na decyzję tej innej wizażanki ![]() A na razie pozwolę sobie zarezerwować dla Ciebie Active C i maskę Guerlain'a, bo oczywiście - zgodnie z prawem serii - akurat jak wspomniałaś o Active C, kremem tym zainteresowała się (zupełnie niezależnie) inna wizażanka ![]() ![]() Z tym czekaniem to nawet dobrze się składa, ponieważ mnie dzisiaj nie udało sie namierzyć testera Diorissimo ![]() W tej perfumerii, gdzie widziałam go jeszcze niedawno, juz go - niestety -nie było ![]() Jutro zajrzę jeszcze do jednego Marionnaud, tam nieraz mają takie "perełki" ![]() Pozdrawiam do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zestaw Cool Water, limitowana N.Ricci, Abricot YR, mini Diorissimo, Avon Lemon&Basil
Etiudo,
czy wyjaśniła się juz kwestia możliwości wymiany Niny? ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-08-18 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zestaw Cool Water, limitowana N.Ricci, Abricot YR, mini Diorissimo, Avon Lemon&Basil
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zestaw Cool Water, limitowana N.Ricci, Abricot YR, mini Diorissimo, Avon Lemon&
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.