|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zestaw Cool Water, limitowana N.Ricci, Abricot YR, mini Diorissimo, Avon Lemon&
Cytat:
,to ja w takim razie poczekam do jutra na decyzję tej innej wizażanki A na razie pozwolę sobie zarezerwować dla Ciebie Active C i maskę Guerlain'a, bo oczywiście - zgodnie z prawem serii - akurat jak wspomniałaś o Active C, kremem tym zainteresowała się (zupełnie niezależnie) inna wizażanka . Wpisuje więc rezerwację na Twoją rzecz i czekamy do jutra Z tym czekaniem to nawet dobrze się składa, ponieważ mnie dzisiaj nie udało sie namierzyć testera Diorissimo W tej perfumerii, gdzie widziałam go jeszcze niedawno, juz go - niestety -nie było Jutro zajrzę jeszcze do jednego Marionnaud, tam nieraz mają takie "perełki" .Pozdrawiam do jutra |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zestaw Cool Water, limitowana N.Ricci, Abricot YR, mini Diorissimo, Avon Lemon&Basil
Etiudo,
czy wyjaśniła się juz kwestia możliwości wymiany Niny?
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-08-18 o 18:28 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zestaw Cool Water, limitowana N.Ricci, Abricot YR, mini Diorissimo, Avon Lemon&Basil
Cytat:
Ponawiam pytanie |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zestaw Cool Water, limitowana N.Ricci, Abricot YR, mini Diorissimo, Avon Lemon&
Cytat:
.
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
jesteś zainteresowana moją wodą Jaśmin Sephora ja również jestem zainteresowana Cool Water juz odpisałam tobie w moim watku mozemy sie wymienic nawet samymi wodami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

.
. Wpisuje więc rezerwację na Twoją rzecz i czekamy do jutra
.