![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Trzy stylizacje
![]() Aga, twoje stylizacje inspirują, i aż człowiek ma ochotę cię namalować;D 1# pięęękne oczy, no poprostu miód, troche mi kolor ust nie pasuje, ae to kwestia mojeo spaczonego gustu ![]() ![]() 2# AAAAAA!! normalnie zaraz najchetniej chwyciłabym farby i uhmm.. wygladasz bosko, tak hmm... inaczej ![]() ![]() 3# ![]() ![]() ![]() edit:Ano i zapomniałam dodać o boskich piegach ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Powrót bossski
![]() ![]() Bordowy mistrzowski, przepiękna stylizacja ![]() Turkus piękny. Kocham twoje propozycje w odcieniach turkusu ![]() Po prstu mistrzostwo ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
pierwszy - cudowna technika cieniowania
![]() drugi - zimna wyrafinowana pieknasc ![]() trzeci - dziewczecy lekki przepiekny do tego Twoje piegi na nosku uroczo sie z nim komponuja ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
wszystkie poprostu cudowne, Tobie jest ładnie w każdym kolorze, ale ładnemu we wszystkim ładnie. Ostatni makijaż podoba mi się najbardziej, tak lekko i świeżo
![]() w drugim diablocznie, aż strach sie bać ![]() ![]() mistrzostwo ![]()
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej spodobal mi sie drugi, technika kolory, moc, stylizacja ach cudo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() I pytanie o kapelutek- ile ma w obwodzie ( bo ja mam wielki łeb) i czy były białe (bo potrzebuję na ciepłokrajowy wyjazd?) ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Trzeci jest piękny!!
![]() W pierwszym fakt, usta mogłyby być matowe ale i tak jest ok. Tyle że pomalowałabym je trochę inaczej ponieważ wydają się taaaaakie WiElKIE, trochę jakby niepasujące do reszty twarzy ![]() Drugi jest super, oczy bardzo fajnie zrobione, usta też, ale policzki mimo wszystko za mocne (choć wiem że to nie jest mejkap do pracy ani nic w tym stylu ![]() ![]() ![]() No to ode mnie tyle ![]() ![]() ![]() To jest baaaardzo ciekawa i udana seria makijaży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Jak zwykle swietnie! Podoba mi sie kazdy makijaz, najbardziej turkus. wygladasz uroczo
![]()
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
ooo dżizas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie usta w pierwszym makijazu nie podobają. Uwazam ze są za mocne i...jakos tak mi nie pasują.
Za to turkusowy....boski!!!!!!! Myślisz Aga że pasował by także do brazowych oczu ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Nie wiem co napisac, bo jestem pod wielkim wrazeniem
![]() Masz niesamowicie plastyczna twarz, jestes jak kameleon ![]() Najbardziej podobaja mi sie powrot do przeszlosci i bordeaux- genialne. Turkus tez sliczny oczywiscie. PIEKNIE ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() I ten kapelusik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
W pierwszym makijażu podobają mi się usta-ładne. Powieki jakoś mi nie grają zaś z kolorem ust, wydają mi się deko za ciemne... Rozumiem, że to Twoja wizja, ja tylko piszę ze swojego pkt. widzenia.
![]() W drugim makijażu podoba mi sie kolor cienia-ładna śliwka i w ogóle wyszła CI fajna mieszanka. Zaś trzeci-turkus podoba mi się najbardziej. ![]() ![]() Ogólnie stylizacje są fajne, miło jest pooglądać coś nnego, fantazyjngo...
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ulala, Aga szalejesz ostatnio
![]() Super stylizacje. Dla mnie numer jeden to turkus ![]() Zdumiewa mnie jak Ty się potrafisz zmieniać, każdy makijaż to inna bajka ![]() Jeszcze raz podziwiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja już się wypowiadałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
suuper
![]() kazda stylizacja na 6, kazda ma swoj urok i jest perfekcyjna ![]() w pierwszej super kreseczka...mistrzostwo.. .kolor ust krzykliwy, ale co tam ![]() druga bardzo teatralna, swietnie ![]() a w trzeciej w tym kapeluszu wygladasz jak urlopowiczka na francuskiej riwierze, lata 70te..widze to oczami wyobrazni, kojarzy mi sie z wszystkimi filmami z tamtych czasow wlasnie nakrecanych gdzies w nicei nad lazurowym wybrzezem....ekstra.. ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Napisałam długaśny komentarz, i jakiś error serwera go wciął
![]() Więc teraz niestety chyba będzie trochę w skrócie ![]() Pierwszy i trzeci faktycznie nadają się "na ulicę". ![]() Turkusowy jest przecudny, kolory są prześliczne, uwielbiam takie, a wykonanie oczywiście mistrzowskie. ![]() ![]() Pierwszy jest taki elegancki, dodaje twarzy odrobinę wyniosłości, mnie kojarzy się z Coco Chanel ![]() ![]() Natomiast Bordeaux to rewelacja, oniemiałam. To już nie jest po prostu makijaż, to sztuka! Oczy zrobiły Ci się takie duże, twarz jest świetnie wymodelowana, i te artystyczne zdjęcia... Brak mi słów, tak mi się podoba. Cudnie, Aga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedz mi, co to za cienie IB? ![]() Zamienimy sie twarzami? ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy tak było zamierzone, ale po kolei tak mi się skojarzyłas : pierwsza stylizacja to aktorka Rita Hayworth (nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko), druga to dla mnie aktorka kina niemego (przydałaby się krótsza fryzurka-jakaś fajna peruka - tak bym Ciebie widziała), no a trzecia to było jasne że lata 70te. Brawo za wszystkie 3 stylizacje, w 2 najbradziej mi się spodobałas bo jesteś na niej taka inna, tajemnicza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Niesamowicie podoba mi się Bordeaux - cudeńko! A jak Ci w nim ślicznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Znakomite stylizacje, każdy oddaje charakter swojej "epoki". Doskonałe!! Bordo ekstra, turkus urzekł mnie dziewczęcością i klimatem lat 70-tych, w takich kapelutkach pamiętam jeszcze moją mamę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Powrót... (lodowaty mimo tej czerwieni) i Bordeaux (ekspansywna i drapieżna kocia kobiecość, panienka z dobrego gotyckiego przedwojennego domu
![]() ![]() ![]() Ale ten trzeci... ![]() ![]() Podłączam się pod pytanie Hosenki- co to za szminka bazarkowa? Sama z siebie taka matowa, czy ją czymś "przygasiłaś"? ![]() ![]() ![]() PS: Popełnię niedyskrecję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
O kur...................... ..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hej zdolna Ago!
Pierwszy makijaż podoba mi się najbardziej - świetnie wyglądasz. Drugi - tu podoba mi się cieniowanie, szczerze mówiąc to nie mogę się napatrzeć.... wykonanie jest cudowne, natomiast nie widzę cię w tych barwach, jest ciut za mocny. Może gdyby usta były jaśniejsze to bardziej byś mi się podobała. Trzeci - ach jaki on seksowny, straszliwie mi się podoba. Wyglądasz naprawdę nietuzinkowo.... jednak chyba wygrywa trzeci ![]() Genialne metamorfozy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie trzy są udane, niesamowite, ale 3ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jestem po kilku piwach-wracam ze spotkania z moja znajomą z netu (nasz kameralne forum FtF
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Wszystkie makijaże boskie!
Sczególnie drugi, taki elegancki, kojarzy mi sie z Francją. A w ostatnim wyglądasz na 17 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
wszystko jak zwykle perfekcyjne
![]() prosba:dałoby się stepbystepa Bordeaux? ![]() jestes,aguś mistrzynią,a moje skromne zdanie nie ma tu wielkiego znaczenia,ale tylko jedna rzecz nie bardzo mi się nie "widzi"- w bordeaux wyjechanie kredką do ust na dolnej wardze za jej granicę, co ją znacznie powiększa otycznie,a jest duzo wieksza od górnej,przy tak mocnej szmince bardzo jest to wyraźne (wiem,że tak miało być i że to tylko stylizacja,ale jednak). Laik jestem,ale chyba nie obrazisz się za to malutkie "ale" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.