![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy Acne-Derm, Smackersy, filtry Vichy i Iwostin, Yves Rocher, Maybelline i in
natalas5 - odpowiada mi wymiana Bonne Bell Passion Fruit Smackers, Fruttini Body Butter Cherry Vanilla i Astor Mikado tusz do rzęs za "Bubble gum" Lolita Pille oraz "Sto pociągnięć szczotką przed snem" Melissa Panarellofunction
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy Acne-Derm, Smackersy, filtry Vichy i Iwostin, Yves Rocher, Maybelline i in
Co do Farmony to jest narazie zarezerwowana, negocjacje trwaja
![]() co do reszty jestem otwarta na propozycje ![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
A czy ta wymiana Farmony jest pewna? Bo jeśli nie, to ja wstrzymałabym się do czasu gdy będzie wiadomo czy Farmona zostanie wymieniona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy Acne-Derm, Smackersy, filtry Vichy i Iwostin, Yves Rocher, Maybelline i inne
wymiana raczej pewna, negocjacje są zaawansowane
![]() Jeśli chcesz poczekać, to możemy poczekać, a jeśli nie to zerknij, może jeszcze coś znajdziesz ![]()
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Agia*]katiia - u Ciebie najbardziej podoba mi się maska KERASTASE. Czy chciałabyś wymienić ją za większą ilość Effaclaru w próbkach? Jeśli tak to za ile próbek? A jeśli nie to te 5 tubek Effaclaru wymieniłabym z checią za próbkę nowej wersji blokera Biodermy SPF 50 + i próbki blokera Biodermy SPF 100 w kremie
![]() Agia, Kerstase odpada, ale druga opcja jak najbardziej mi pasuje. Mogę zaoferowac Ci 4 próbki Biodermy SPF 50 + w kremie (nowa wersja) i 3 próbki Biodermy SPF 100 w kremie (stara wersja), każda próbka po 5 ml czyli w sumie 35 ml. Jeśli jesteś zainteresowane czekam na Twoje dane na PW i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
hej, a może coś u mnie?
![]() interesowały by mnie 2 gąbki do makijażu, puder avon, kredka Astor- jaki to kolor? mój nowy KRAMIK ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139443 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
biala_malpeczka - skoro negocjacje są zaawansowane, to chyba nie ma sensu czekać
![]() - Avon, foot works, cinnamon foot balm, cynamonowy balsam do stóp w słoiczku, 100 ml, pięknie pachnie ubytek nieznaczny - Tommy Girl, próbka perfum, 4 ml - Escada Tropical Punch, sezonowa sprzed kilku lat, 50 ml zostało 20-25 ml - Zero Frizz, odżywka wygładzająco-wzmacniająca do codziennego stosowania do włosów suchych, zniszczonych, pierzastych, nieposłusznych, 355 ml, nowa - Zero Frizz, serum odbudowująco-wygładzające do włosów suchych, zniszczonych, pierzastych, nieposłusznych, 100 ml, nowe - Freeman, odmładzający żel do mycia twarzy, ekstrakty z jagód i białych winogron, mieszanka antyutleniająca, 200 ml, nowy - Bielenda Beauty Milky Jogurtowy mus do ciała Wymieniłam wszystkie, które wpadły mi w oko - napisz proszę które z tych kosmetyków byłabyś gotowa wymienić na moje kosmetyki ![]() kaczina - jeszcze jedno pytanko: jak duże jest zużycie żelu Faberlic? katiia - wymiana jak najbardziej mi pasuje ![]() irlandia87 - niestety nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
kaczina - na początku przepraszam za grymaszenie i niezdecydowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
mroczna_panna - nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza Escadą, którą trzymam na perfumy z mojej listy życzeń - wybór należy do ciebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zanim zaczniemy "zaawansowane negocjacje" opiszę może bardziej Elizabeth Arden Radiant Body Foam with Green Tea. Opis na opakowaniu to NET WT. 4.58 OZ. 130g, z tyłu na oryginalne napisy została naklejona naklejka z angielskim napisami i kodem kreskowym. Na spodzie opakowania jest kod 1BC - nie wiem jaką to oznacza datę produkcji/ważności, ale może Ty będziesz wiedziała? Kosmetyk jest oryginalny, był zakupiony w perfumerii w Anglii. Na dole butelki widać ślad uderzenia i delikatne zadrapania. Jeśli nadal jesteś zainteresowana, to mogę zrobić więcej zdjęć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Agia, wybacz proszę ale jakaś pomroczność jasna mnie opanowała
![]() dopiero dzisiaj wyjęłam swój balsam Yves Rocher z tej serii i zobaczyłam jaka to jest pojemność, i że te twoje to miniaturki ![]() ![]() nie gniewaj się, ale na miniaturkach mi nie zależy, bo one mi starczają na kilka dni ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nowy Acne-Derm, Smackersy, filtry Vichy i Iwostin, Yves Rocher, Maybelline i inne
Cytat:
Jesteś dalej zainteresowana tymi kosmetykami? Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
biala_malpeczka - Ok
![]() * Elizabeth Arden Radiant Body Foam with Green Tea, 130 g, użyta kilka razy * Yves Rocher Les Plaisirs Nature, balsam do ciała o zapachu jeżyn - z 400 ml zostało ok. 90% ? Czy chcesz żebym zrobiła więcej zdjęć? Może zaproponuj, co byłabyś skłonna wymienić za moje kosmetyki? Ja nie do końca znam wartosć wszystkich kosmetyków, które mi się u Ciebie spodobały, więc ciężko mi coś proponować ![]() capuccino - tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
- Avon, foot works, cinnamon foot balm, cynamonowy balsam do stóp w słoiczku, 100 ml, pięknie pachnie ubytek nieznaczny
- Tommy Girl, próbka perfum, 4 ml - Zero Frizz, odżywka wygładzająco-wzmacniająca do codziennego stosowania do włosów suchych, zniszczonych, pierzastych, nieposłusznych, 355 ml, nowa - Zero Frizz, serum odbudowująco-wygładzające do włosów suchych, zniszczonych, pierzastych, nieposłusznych, 100 ml, nowe - Freeman, odmładzający żel do mycia twarzy, ekstrakty z jagód i białych winogron, mieszanka antyutleniająca, 200 ml, nowy - Bielenda Beauty Milky Jogurtowy mus do ciała Wymieniłam wszystkie, które wpadły mi w oko - napisz proszę które z tych kosmetyków byłabyś gotowa wymienić na moje kosmetyki wybieraj ![]() Te Zero Frizz to kosztują chyba w granicach 40 zł - 45 zł serum, reszta normalnie ![]() ![]() aha, a zdjęcie chętnie zobaczę, i jak ta pojemność wygląda mniej więcej ?
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Papiszynka - w poniedziałek poleci do mnie odsypka pudru bananowego J.Simpson z wymianki z capuccino (negocjacje odbywały się w jej wątku), więc odsypka akurat tego pudru już mnie nie interesuje
![]() biala_malpeczka - na aukcjach na eBayu znalazłam taki opis (akurat na tej aukcji cena to $ 45.90 - jesli chcesz to na pw moge podesłać Ci linka): "Item Name: Elizabeth Arden Replenishing Body Spray with Green Tea. Brand New item still in original packaging. A product to whiten your body, to complement all those products that whiten your face. Retail Price $62, Retail Size 150ml. 100% original, selling at 35% discount. Reveal your body skin’s true radiance. Pamper your skin with this light, airy body foam, infused with concentrated green tea extract. It gently exfoliates with alphahydroxy acid- buffered by sugar molecules- while retexturising, refining and improving skin-tone to reveal radiant, glowing skin." Wynika z niego, że to jest pojemność 150 ml. Na wszelki wypadek załączam fotkę, gdzie pianka stoi obok antycellulitowej emulsji do ciała AA Oceanic (pojemność 300 ml). Trochę poczytałam o kosmetykach, które masz u siebie i zmieniły się moje priorytety ![]() - Freeman, odmładzający żel do mycia twarzy, ekstrakty z jagód i białych winogron, mieszanka antyutleniająca, 200 ml, nowy - Freeman, bare foot, orzeźwiający balsam do stóp, naturalne ekstrakty ze śliwek oraz mięty pieprzowej, 150 ml, ubytek nieznaczny, ze 2 razy użyłam - Freeman, Papaya and Mango massive moisture, intensywnie nawilżająca 3-minutowa maseczka do włosów, 150 ml, nowa - Avon, foot works, cinnamon foot balm, cynamonowy balsam do stóp w słoiczku, 100 ml, pięknie pachnie ubytek nieznaczny - Tommy Girl, próbka perfum, 4 ml ? Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2008-05-12 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
OK, zgadzam się na taką wymianę
![]() jakbyś mi jeszcze dołożyła tą malinową miniaturkę, byłoby fajnie, bo lubię ten zapach ![]() ![]() przyślij ma swój adres na priv w każdym razie a ja przygotuję paczuszkę ![]()
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Ok, malinową miniaturkę YR dołożę również
![]() Zaraz napiszę pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Hej!Dopiero zauwazylam twój wpis u mnie w kosmetycznym
![]() ![]() Tak sobie mysle ze wymiana gazetek za torbe i zel to trohe malo więc moze dobiore sobie cos z kosmeetyków?Co ty na to?
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
boomkath - za chwilkę odpiszę w Twoim wątku i tam kontynuujmy, ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.