![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowa kwalifikacyjna - ZARA - jak sie ubrac? jakie pytania?
strawbery bardzo sie ciesze ze rozmowa byla fajna.mam nadzieje ze dostaniesz ta prace
![]()
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Powodzenia
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
A możesz podać dokładniejsze pytania o co pytali i jak z nich wybrnęłaś
![]() I oczywiście napisz jak wkońcu poszłas ubrana?
![]() |
#34 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. moje wady 3. moje zalety 4. co robie w wolnych chwilach 5. idealny szef 6. dlaczego chce pracowac w ich firmie 7. co bede robic za 5 lat 8. ... nie pamietam dalej ![]() ale pytania proste ![]() ![]() a co do ubrania to balerinki + dzinsy+ bialy zakiecik i bluzeczka dobrana torebeczka kolaliki i bransoletka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Sstrawberry dzięki za odp
![]()
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. cala na rozowo, mini + jakis topik z brzuchem na wierzchu :| 3. na sportowo :O (takich bylo z 4) 4. moze 1 na galowo spodnica bluzka 5. reszta naprawde TRAGEDIA 6. był jeden chłopak loooool mial rozowa komorke :| typowy lalus :| ja bylam w szoku :O myslalam ze wszyscy beda w miare elegancko i skromnie ubrani, dlatego tak sie ubralam... a tu niespodzianka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o loll ![]() ![]() ![]() ![]() POWODZENIA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
No to trzyma kciuki dalej,mam nadzieje ze do Ciebie zadzwonia
![]() A ja sobie wymyslilam ze dlugopis po to zebys miala czym umowe z nimi podpisac hihihihihihihihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
i jak Sstrawberry? dostałaś tą pracę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
tez jestem ciekawa czy dostałaś?
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
no właśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
tez jestem ciekawa
![]() dziewczyny ktoras jeszcze pracuje w jakims fajnym sklepeiz ciuchami? bo ja sie wlasnie zastanawiam nad vero moda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
ja tez jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
a propo Zary ostatnio chciało mi się śmiać jak przeczytałam w rubryce towarzyskiej w Fakcie tekst który mniej więcej brzmiał tak: druga na liście najlepiej ubranych kobiet świata- Beyonce robi zakupy w sklepie Zara, który możemy znaleźć także w naszym kraju. Treaz każda z nas może poczuć się jak ona....hehehe..i pod tym takie zdjęcie Beyonce z wielki siatami Zary
Az założyłam swoje spodnie z Zary i poczułam się jak gwiazda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dalej nie wiemy czy dostała tą pracę
![]()
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie przeczytałam cały wątek i mnie też zżera ciekawość
![]()
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
No włąśnie ie już trochę czasu minęło od rozmowy, też jestem ciekawa
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Heh.. ja mam dzisiaj rozmowe kwalifikacyjną w Zarze i miałam założyć podobny wątek, alemoje wątpliwości zostały rozwiane...
Założe eleganckie rybaczki w kant przed kolana + eleganckie kozaczki+marynareczka+bia ła bluzka/czarna Dziewczyny a co odpowiadacie jak się was pyt co będziecie robić za 5 lat???bo ja to nie mam pojęcia. I jeszcze jedno pytanko orientujecie się moze jakie są zarobki w Zarze? Sstrawberry mówlili ci moze na rozmowie? Do mnie Zarazadzwoniła wczoraj ,spotkanie ma być grupowe i trwać ok 1,5 godz. Byłam ostatnio na rozmowie kwalif do p4 i rozmowa trwała 5 godz wrrrr chodz było fajnie to nie wypadłam za dobrze bo mnie zaskoczyli kompletnie000000000000 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
4 h to juz chyba asessment center co?
hmm sama nie wiem za 5 lat? ksztalcic sie, rozwijac zainteresowania, nie wiem czy mozna mowic ze chce sie zalozyc rodzine ;P a czym Cie tak zaskoczyli ze nie wypadlas dobrze? ![]() Powodzenia zycze i opowiedz Nam tu pozniej jak poszlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
ja lece wieczorkiem opisze jak było u Zary i P4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
a więcjesli chodzi o P4to pierwszym zadaniem było przedstawienie swojej pasji zyciowej -której ja oczywiscie nie mam,nalezało o niej opowiedzieć,i zachęcic wszystkich do spróbowania (jak sie później okazało było to test na umiejetnosc sprzedawania)ogólnie nie wypadłam tak źle alena tle bardzo doswiadczonych sprzedawcóworaz osób ode mnie starszych,pasjonatów sportu itp, ja osoba nie mającascislespredzyzowane "bzika" niewyróżniałam się. Dodam że wypowiadaliśmy siędo 6-osobowej kadry.
Jesli chodzi o drugie zadanieto podzielono nas w gr5 os, kazdamiała opracowac system działania na pierwszy dzienrozpoczecia pracy salonu, czyli jak się przygotowujemy jakie mogąwystąpic problemy i jak je rozwiazac. Kazda gr pracowała w odzielnym pokoju i kazdej grupie przysłuchiwała sie jakas osoba z P4 .Ogólnie to banał, ale trafiła mi się grupka 4 starszych ode mnie Panów z doswiadczeniem (ok 30)którzy bardzo pasjonowali się tąrozmową, mi raczej nie dawali dojsc do głosu- aja sama się zniechęciłam gdy moja wypowiedz przeszła bez echa, czuzłam się taaaaka malutka i nawet nie chciałomi się udzielac . ![]() A jesli chodzi o Zarę to spotkanie to bajka, nie wiem czy mogą mówic o szczególach bo podpisałam notke o prywatnoscii nie moge mowic o szczegółach rozmowy... ![]() Ale powiem takfirma ta bardzo dba o pracownika proponuja od razu umowe o prace, Pani bardzo miła. Jesli chcecie to składajcie aplikacje - ogłoszenie jest teraz na portalu Gazeta.pl. Zbieraja załoge do Warszawy na Złote tarasy. Poza Zara wchodząnowe brandy (nie wiem czydobrze pisze ale jest to Beriszka, Poul&Brand, Ojszi, Stradivarius)Kazda z nas mogłasobie wybrac marke gdzie chce pracowac, oczywiscie równiez w Zarze.Ja wybrałam Stradivariusa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Witam! Mam pytanie na jaki adres mailowy wysylalyscie aplikacje? wysylam od 2 dni w odpowiedzi na ogloszenie o pracy w Bydgoszczy na adres rekrutacja@pl.inditex.com , ale caly czas przychodzi mail zwtrotny ze wiadomosc nie zostala dostarczona. do poczty jakos nie mam zaufania,zeby aplikowac w ten sposob;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Mam wielu znajomych, którzy pracowali w ZARZE, a ich opinie były bardzo negatywne. Umowy podpisywane na niekorzystnych warunkach, niedogodne godziny pracy, niskie zarobki, śmiesznie małe zniżki dla pracowników. Od siebie dodam jeszcze uniform, czyli chyba czarne spodnie i czarna bluzka w paski - nie podoba mi się to.
Najwyższe pensje są w H&M, także najbardziej dogodne godziny pracy dla studentów, łatwo dogadać się z przełożonym. Sama myślałam kiedyś o ZARZE, ale wybito mi to z głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
a ile w h&m się zarabia? może wprost nie powiesz, ale czy gola, podstawowa pensja na etat na rękę jest wyższa niż 1200zl (bez premii i dodatków oczywiście)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym pracować w Zarze, kocham ten sklep
![]() Ale generalnie podba mi się ten sklep, niestety pewnie moje szanse na pracę tam są znikome, bo ktoś tu napisał, że studentów nie bardzo przyjmują a ja studiuję zaocznie i co 2 tygodnie od piątku popołudniu do niedzielnego wieczora jestem na uczelni ![]() Do tego dochodzą nieraz wyjazdy w tygodniu do dziekanatu rano a to oznacza ze 2-3 h zajęte ![]()
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Moja koleżanka pracowała przez wakacje w vero modzie i z tego co słyszałam również od innych to tak pracuje się bardzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Wyciągam.
Krótko i na temat: mogę na rozmowę śmignąć w płaskich saszkach i rurkach? (A na górę jakiś elegancki sweter + biała bluzka czy coś ![]() Przyszpiliło mnie; dziś się dowiedziałam, że za dwa dni mam rozmowę, a nie jestem w stanie zdobyć tak szybko spodni z materiału, które byłyby na mnie dobre (rozmiar 32 z Orsay'a jest z reguły za duży; poprawki wymagają czasu, więc nie wyrobię się z tym do rozmowy). Schudło mi się ostatnio i wszystko na mnie wisi; jeno rurki się ostały ![]() Co do butów to kozaki na obcasie też odpadają (nie posiadam, a nie chcę inwestować w obuwie na jeden raz, zwłaszcza teraz, kiedy wiosna tuż-tuż). Kurczę, gdyby to była wiosna/lato, to nie miałabym problemu - elegancka spódniczka, baleriny i śmigam. A teraz? ![]() Help! ![]() Edit: Ewentualnie kupię na gwałt jakieś baleriny (z gatunku tych bardziej eleganckich), bo i tak planowałam, tyle że później. Ale czy mogą być płaskie? I czy nadal będzie OK do dżinsowych rurek? ![]() Edit 2: OK, już wszystko wiem ![]() ![]() Jesteście nieocenione ![]() ![]()
Edytowane przez Germini Czas edycji: 2008-02-26 o 06:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.