|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Troszke kosmetyków...ZOBACZ I WYBIERZ!!
Znajdziesz cos u mnie za N.Y.C. Błyszczyk do ust ROLL-ON - w kulce TRUSKAWKOWYz drobinkami brokatu, pięknie wypełnia usta, wydają sie duże i soczyste:P smakuje faktycznie jak truskawka! (użyty raz), N.Y.C - lakier do paznokci- kolor taki fioletowo-śliwkowy...choziaz sama nie wiem jak okreslic kolor ((WOGÓLE NIE UŻYWANY!!!-wygrałam go w konkursie ale ja nie maluje paznokci )
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianki :D:D:D:D zapraszam;-)
*N.Y.C. Błyszczyk do ust ROLL-ON - w kulce TRUSKAWKOWYz drobinkami brokatu, pięknie wypełnia usta, wydają sie duże i soczyste:P smakuje faktycznie jak truskawka! (użyty raz)
znajdziesz cos za błyszczyk ? odp u mnie na wątku
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
To mnie interesuje:
Cytat:
Spojrz do mojej wymianki
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Po za wątkiem mam mgiełkę do cała Avon magic zostało ponad 1/2, maszynkę gillette dla kobiet, mam jeszcze wątek z książkami.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam jeszczę z kosmetyków :
![]()
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Przykro mi, nic u Ciebie nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Tak, to ten nowy zel
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki delikatnej konsystencji idealnie się rozprowadza i na długo pozostaje na skórze(zużyte ok. 1/3) |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Mam taki błyszczyk Avonu w słioczku, jabłkowy
![]() Podoba mi się mydełko i Powitanie z Afryką. Zajrzyj do mnie
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Nie, no coś Ty
Kolczyki są co prawda ze srebra (próba 930), ale jedna para to stanowczo za mało... Pasowałaby Ci wymiana te dwie pary "Saints" i "Cherry" za rzeczy, które mi się spodobały?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Na razie dzieki
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
AVON- Radiant Lifting Eyeshadow-Wygładzający cień do powiek Beyond Colour kolor Heather(taki lekki brąz):
znajdziesz cos u mnie za to? |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
nie znalazłaś nic u mnie?
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
Dzięki delikatnej konsystencji idealnie się rozprowadza i na długo pozostaje na skórze(zużyte ok. 1/3) - Perfecta czysta cera, arbuzowy żel do mycia twarzy (2x) -Powitanie z Afryką- Królewski Krem Piękności mirra, kadzidło, złoto -Mincer Pharma-Anti allergique- krem ujędrniający multiwitaminowy -Mincer Mona Lisa- Retinol Q10 + wit.C- krem kondycjonująco-ujędrniający półtusty -Mincer- young medical-krem na noc do cery tłustej (8x po 2ml) Znajdziesz u mnie cos za te rzeczy??? |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Słonce czy to jest brazik pomieszany z rózem czy taki raczej delikatny chłodny odcień brązu??(chodzi mi o ten wygładzający cien do powiek)??buziaki
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
specjalistyczne mydełko z mydlarni, zawiera zieloną glinkę
Miss Sporty, Fabulous Lash Building Mascara Kuracja antytrądzikowa na noc znajdziesz coś za któryś z kosmetyków? |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
hmm
jak mozesz to moze na maila mi przeslij fotke bo lubie brazy, ale róózu na powiekach nie znosze wygladam w rózu jakbym nie spała przez dwie noce![]() spodobał mi sie jeszcze podkład z perły i puder prasowany matujacy sensique to sa odcienie raczej jasne???Jakie jest zurzycie kosmetykow? torebka jest bardzo pakowna-zmiesci sie kilka zeszytow a4 -nie jest tylko zasuwana na suwak, lecz mozna zaniesc ja do krawcoej zeby wszyła
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się u Ciebie seria 3 produktów Ziaji. One są wolne? Sorki, ale nie mam czasu wczytywać się w wątek. Ewentualnie możesz jescze coś sobie u mnie dobierzesz?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
znalazlabys cos u mnie ?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() interesowała Cie u mnie granatowa bluza fishbone i czarny bluza welurowa. ta torbe w paski niestety juz wymieniam z kims innym. wiec mnie u Ciebie za te dwa ciuszki interesuje: (wiem, ze niektore rzeczy sa w rezerwacji, ale bardzo mi na nich zalezy) Miss Sporty, Fabulous Lash Building Mascara-tusz wydłużający, pogrubiający i podkręcający kolor czarny, zużycie minimalne Miss Sporty, XX Fibre Base Coat-Wydłużająca rzęsy baza pod tusz. Dodaje długości naturalnym rzęsom. Zawiera włókna wydłużające St.Ives Oczyszczająco - rozgrzewająca maseczka do twarzy(7,5 ml)kupiona w sklepie,wystarczy przynajmniej na 4 razy, Maseczka likwiduje wągry, pozostawiając skórę głęboko oczyszczoną. Soraya, Aksamitny make-up z wyciągiem z perły, kolor naturalny- Idealnie tuszuje wszelkie niedoskonałości cery i delikatnie matuje skórę na wiele godzin. Dzięki delikatnej konsystencji idealnie się rozprowadza i na długo pozostaje na skórze(zużyte ok. 1/3) REZERWACJA! Sensique,Trendy Compact (Puder prasowany)matujący, jasny REZERWACJA! N.Y.C sypki cień do powiek z fantastycznymi drobinkami, subtelny, złoty, pięknie się mieni ZIAJA- 100 procent pielęgnacji -bioaktywny krem rewitalizacja i rozświetlenie, wygładza i modeluje owal twarzy,z filtrami UV cera sucha i normalna (użyty max. 4razy) N.Y.C - lakier do paznokci- kolor taki fioletowo-śliwkowy...choziaz sama nie wiem jak okreslic kolor ((WOGÓLE NIE UŻYWANY!!!-wygrałam go w konkursie ale ja nie maluje paznokci )
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nestety nic nie znalazlam, wole wymienic ksmetyki za jakis ciuszek bo mam juz tyle chemii w domu ze nie mam gdzie tego trzymac i mdzy innymi dlatego sie pozbywam....
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
no szkoda,bo mi wlasnie najbardziej zalezy na pudrach, ktore sa w rezerwacji. nie moge zrobic sobie fotek w granatowej bluzie, bo nie mam chwilowo aparatu. ta czarna welurowa ma plame od srodka, wiec jej nie widac.
ja moge zrezygnowac z kremu ziaja 100% pielegnacji ale bardzo zalezy mi na pudrze sensique. co do torby, to jest w bardzo powaznej rezerwacji, na 90% ja wymienie z inna wizazanka.
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
U ciebie znalazlam to:
Soraya, Aksamitny make-up z wyciągiem z perły, kolor naturalny- Idealnie tuszuje wszelkie niedoskonałości cery i delikatnie matuje skórę na wiele godzin. Dzięki delikatnej konsystencji idealnie się rozprowadza i na długo pozostaje na skórze(zużyte ok. 1/3) N.Y.C sypki cień do powiek z fantastycznymi drobinkami, subtelny, złoty, pięknie się mieni UNDER TWENTY-Tonik oczyszczająco-kojący Przeciw!TRĄDZIKOWI KOlczyki zapinane sa na normalny zatrzask ![]() odp u mnie w watku pozdrawiam |
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
no torba poleciała, tak jak myslalam.
a za sama bluze granatowa bys sie nie wymienila? zrobie sobie dzis w niej fotki. albo moze ejszcze cos znajdziesz? mnie interesuja te rzeczy: Miss Sporty, Fabulous Lash Building Mascara-tusz wydłużający, pogrubiający i podkręcający kolor czarny, zużycie minimalne Miss Sporty, XX Fibre Base Coat-Wydłużająca rzęsy baza pod tusz. Dodaje długości naturalnym rzęsom. Zawiera włókna wydłużające St.Ives Oczyszczająco - rozgrzewająca maseczka do twarzy(7,5 ml)kupiona w sklepie,wystarczy przynajmniej na 4 razy, Maseczka likwiduje wągry, pozostawiając skórę głęboko oczyszczoną. Sensique,Trendy Compact (Puder prasowany)matujący, jasny REZERWACJA! N.Y.C sypki cień do powiek z fantastycznymi drobinkami, subtelny, złoty, pięknie się mieni N.Y.C - lakier do paznokci- kolor taki fioletowo-śliwkowy...choziaz sama nie wiem jak okreslic kolor ((WOGÓLE NIE UŻYWANY!!!-wygrałam go w konkursie ale ja nie maluje paznokci )
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz u mnie cos za blyszczyk ROLL-ON i te dwie rzeczy?
Miss Sporty, Fabulous Lash Building Mascara-tusz wydłużający, pogrubiający i podkręcający kolor czarny, zużycie minimalne Miss Sporty, XX Fibre Base Coat-Wydłużająca rzęsy baza pod tusz. Dodaje długości naturalnym rzęsom. Zawiera włókna wydłużające
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam, dzis juz nie zdaze zrobic tych fotek w bluzie.
jutro zrobie. powiedz mi tylko, czy bylabys sklonna wymienic sie tylko za bluze? ja bym za to chciala tamte rzeczy, a przede wszystkim puder sensique.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

wygladam w rózu jakbym nie spała przez dwie noce