![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, narzeczone, dziewczyny żołnierzy zawodowych-zgłosić się!
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Hej! dawno tu nie zaglądałam, ale też jestem żoną żołnierza zawodowego. Własnie się dowiedziałam, ze mój maż chyba pojedzie na misję. Boje się strasznie. czy któraś była może w takiej sytuacji? Jeśli możecie to napiszcie jak jest, czy jest aż tak strasznie jak ja sobie to wyobrażam? Pozdrawiam Was
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Witajcie
ja też jestem żonązołnierza zawodowego i chętnie sie do was przyłącze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
mila0321- zapraszaam na wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...277096&page=12
bo temu tutaj się umarło ![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Też jestem Żoną Żołnierza zawodowego. Postanowiłam stworzyć dla nas miejsce w sieci i założyłam stronę www.zonazolnierza.pl . Tam zdradzam tajniki naszego życia, ale też dzielę się tego, czego musiałam nauczyć się sama. Będzie o finansach w wojsku, praktyczne porady mieszkaniowe, dotyczące pracy. Znajdziecie mnie tez na Facebooku facebook.pl/zonazolnierza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Jestem żoną żołnierza zawodowego, a dokładniej marynarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Dawno nie było tutaj nikogo.
Za kilka mc mąż będzie pracować w wojsku. Kończy prace w policji i rekrutuje się do wojska. Ma stopień sierż. Zastanawiam się nad tymi poligonami ![]() Jak długo czeka się na mieszkanie? Przyznam że chcemy je otrzymać od wojska. Będę wdzięczna za każde odpowiedzi ![]() Pozdrawiam Was - silne babki mundurowych! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Ktoś tu jeszcze jest?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Hej ja się długo zbierałam z tym, jestem kobietą pilota.
Już z 6 lat. Długo na odległość bo 4 lata, on zawsze się okazywał pomocny w rodzinnym domu itd, w moim nigdy nie pomagał bo nie miał czasu. Zamieszkaliśmy razem i... Szok. Ja wszystko w domu muszę robić, pracuje na etacie, on coś zrobi to nawet nie posprząta, jak mnie nie ma nie zrobi nic o co proszę, bo zawsze wymówkę ma że on ciężko pracuje. Ok, mają nasi ciężką pracę, ale czy nie jest normalnym, że facet kobiecie pomaga? Chociaż trochę. Ja nie mam 18 lat a 29 więc nie mam podejścia dziecinnego. Aczkolwiek nie wiem jak sobie radzić z tym. On sam zachowuje się jak dziecko a jest starszy o rok, 30. Kiedy proszę go o pomoc zawsze jest że on się narobił nawet jak siedzi w pracy i w sumie wiele nie robi, a bywają takie dni. Choć doceniam pracę naszych pilotów itd, to mimo wszystko uważam, że czasem powinni umyć choć po sobie. Mówi mi, że się narobił i że to w mojej kwestii sprzątać etc. Jak nie pracowałam chwilę i byłam w domu to jeszcze ten argument uszedł, a teraz? Czuje się jak kura domowa na dwóch etatach. Do tego dzieci w planie. Co Wy robicie w takich przypadkach? Bo stawiam, że nie jestem sama. Edit: Chętnie opowiem kobietom pilotów z wsosp lub aktualnej akadamii jak to bywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy mogłabyś mi LAVTI odpowiedz na kilka pytań co i jak bo od niego zbyt wiele nie wiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Ja skończyłam Wsosp, specyficzna szkoła xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Możesz napisać na maila: laavantae @ gmail.com ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Elitarna z tego co wiem... ![]() A tak serio dużo facetów i kobiet wychodzi z niej super wykształceni i się spełniają. Ale nie wiem jak to wygląda w życiu domowym. Znam kilka przypadków małżeństw z przymusu "bo tak wyjdzie obojgu lepiej pod względem "pleców"". Natomiast gdyby nie to, że mój np był od wieku hm...15-16 lat w LO lotniczym w Dbl to może by było inaczej. Nie wiem, nie byłam. Ale wiem jedno, że nasi żołnierze to duma ![]() Edytowane przez Lavti Czas edycji: 2021-09-27 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.