|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Torebka -uszyta W 2 Noce:)
super kapitalnie się prezentowała ! ! !
jak Cię zobaczyłam to myślę sobie-kurczę, gdzieś tą torebkę widziałam! ! ! i chciałam się nawet zapytać czy nie ''działasz" na Wizażu ale mnie strach przed kompromitacją obleciał w rzeczywistości jednak prezentuje się lepiej niż na zdjęciu pozdrawiam rzeszowiankę (swoją drogą bardzo ładną )
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale bym sie zdziwila jakbys podeszla i zapytala hehiehe .dziekuje za komplement naprawde dobrze wygladala z za ta "ladna" to jeszcze bardziej dziekuje choc tak nie uwazam ale super uslyszec taki komplement !!naprawde strasznie mi milo sie zrobilo pozdr buzka ps. jak mnie spotkasz jeszcze raz to sie odezwij:P
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Torebka jest śliczniutka sama bym taką chciała
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nastepnym razem jak Cie ujrzę to spróbuję zagadać - jam wstydliawa kobieta całuję
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
A ja tam Sobie niedawno zaczęłam robić taką torbę na drutach, myślałam ,że skończe ją przed zimą ale mam już prawie całą, trzeba tylko pasek dorobić i może jeszcze zamek doszyć. Mój kłopot polega na tym , że to była włoczka jeszcze mojej mamy (mam naście lat) i nie wiem czy uda mi się dokupić w sklepie identyczną, bo ta mi się skończyła.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Prawda przeslczna
Chciałabym taką uszyc bo ostatanio wzięło mnie na przerabainie ciuszków Może wiecei gdzie moge dokupić "bębenek" do maszyny :/ bo niestety nie mam pojęcia gdzie mogę go dorwac może przez internet ???
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładna! Gratuluję! Fajnie, że podałaś link - dziękuje
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
nie widze zdjecia:| hmmmm
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

ale mnie strach przed kompromitacją obleciał
(swoją drogą bardzo ładną 

pozdr buzka ps. jak mnie spotkasz jeszcze raz to sie odezwij:P
Może wiecei gdzie moge dokupić "bębenek" do maszyny :/ bo niestety nie mam pojęcia gdzie mogę go dorwac może przez internet ???