opinie dziewczyn (NIE od strony medycznej tylko ogolnie) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-06, 17:58   #31
Medżi_86
Raczkowanie

Dot.: opinie dziewczyn (NIE od strony medycznej tylko ogolnie)

Jestem jak najbardziej za Nie wyobrażam sobie gry wstępnej bez tej częsci i wogóle... Ja i moj facet(był...)właśnie w ten sposob zaczynaliśmy nasze życie seksualne:najpierw byl seks oralny a potem,za jakiś czas,kulminacja
Ale taki seks jedynie ze stałym partnerem,ktorego znam.Nie wyobrazam sobie,że mogła bym "robić loda"nowo poznanemu facetowi itd

Slyszałam nieraz opinie,jak faceci mowili,że nie pozwoliliby swojej kobiecie,żeby zrobiła im loda,bo nie chą jej poniżac...Hmmm...Oni chyba nie wiedzą co tracą,albo żadna nie chciała im tego zrobic i dlatego tak sie tlumacza

Medżi_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 20:30   #32
Nierika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uki Pokaż wiadomość
mysia juz predzej sex niz oral, bo to tak jakby drugi stopien wtajemniczenia.
Eee, a dlaczego? To jest po prostu inny stopien "wtajemniczenia", potrzebne jest inne nastawienie. Kolejnosc, moim zdaniem, jest nieistotna.

Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia.
Nierika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 23:40   #33
Trinity
Raczkowanie

GG do Trinity

Wszystko zalezy od psychiki i kobiety i mezczyzny. Zeby czerpac z tego przyjemnosc, trzeba sie dobrze poznac i tego, poprostu, chciec. U mnie to nastapilo okolo po pol roku bycia z moim TŻem i zaczynalo sie bardzo niewinnie, a obecnie jest to frajda dla nas obojga Kochamy sie i robimy tylko to, na co mamy ochote!!! A jesli dwoje ludzi sie kocha to napewno nie bedzie kwestii ponizania i dyskomfortu
A juz sposob wykonania oralnej milosci zalezy od upodoban, bo niektore kobiety "polykaja", a niektore nie, bo nie sprawiloby to im przyjemnosci...
Sa tez kobiety, ktore moga robic facetowi laseczke juz na pierwszej randce, lecz ja do nich nie naleze, bo potrzebuje do tego milosci i zaufania
Stary 2006-09-22, 18:12   #34
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Tobą i jeszcze dodam, że wraz z rosnącym stażem związku dwoje kochających się ludzi idzie w swoim zyciu erotycznym co raz dalej i dalej.. smakując w ten sposób kolejne formy rozkoszy...
podzielam tezę Według mnie ludzie którzy uprawiają przygodny sex mają mniejszą frajdę niż ludzie, którzy posiadają stałych partnerow. W miarę upływu czasu mój sex z TŻ jest lepszy, ostrzejszy, bardziej wyrafinowany. Wiadomo, że za pierwszym razem przeciętna kobieta (bo przecież nie każda tak musi mieć) nie pójdzie na całośc z oralem, analem i striptizem na raz Na wszystko przychodzi czas...a i partnarze coraz lepiej znają swoje ciała...i to jest najpiękniejsze...

Cytat:
Napisane przez Miska82 Pokaż wiadomość
Bardzo lubię
Kocham mojego TZ-ta i sprawia nam to obojgu dużą przyjemność
Ale nie wyobrażam sobie takiej sytuacji z kimś kogo nie kocham
Masz racje. Prędzej bym zwymiotowała niż zrobiła to mojemu byłemu Ni ebyło miłości- nie było oralu. To dla mnie prosta zasada.

Cytat:
Napisane przez Suzi_Sun Pokaż wiadomość
A mnie zawsze zastanawialo czy Wam dziewczyny sprawia to autentycznie duuuza przyjemnosc czy robicie to dla waszych TZ bo ich kochacie,bo chcecie im sprawic przyjemnosc i stad wynika to ze Was to nie obrzydza ani nic (bo przeciez ukochany nie moze nas obrzydzac). Bo tak czytam wlasnie ten watek i bardziej sie wypowiadaja dziewczyny,ze robia to ale tak jakby na zasadzie hmm cos w zamian,skoro TZ daje nam rozkosz np.minetka to wydaje sie to naturalne (skoro wchodza w gre pieszczoty oralne) "odplacic" lodzikiem. Moze sie myle ale twierdze ze kobiety wcale sie nie zachwycaja tego typu pieszczotami(sadze po sobie).Z drugiej strony zastanawia mnie,czy dla facetow minetka jest na tej samej zasadzie czy tez oni czerpia z tego ogromna frajde. Obstawam przy tym drugim
Nie zgodzę się z tym, choć zupełnie rozumiem i wiem że sama tak miałam na samym początku. Pójdę krok dalej. Mój ex bardzo mnie rozpieścił pod tym względem i bardzo chojnie mnie sexem oralnym obdarowywał Ja jego nigdy, bo nie mogłam się przemóc. Natomiast od kiedy jestem z moim TŻ, którego kocham ponad życie, sama wyszłam z inicjatywą i początkowo to ja częsciej inicjowałam takie rzeczy i robiłam to dużo częsciej. Po pewnym momencie zrozumiałam że odczuwam niesamowitą frajdę robiąc to. Widok podnieconego TŻ= moje podniecenie. Więc myślę że nie chodzi o zapach spermy który bardzo uwielbiam (nie smak!), nie chodzi o samo czerpanie satysfakcji ze ssania..Nie! Chodzi zwyczajnie o to że widok podnieconego tym co robię TŻ, sprawia że moje podniecenie narasta i narasta...swoją drogą uważam że to całkiem sexowna czynnośći i lubię ją samą w sobie...
Stary 2006-09-22, 19:29   #35
_Natalee_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
podzielam tezę Według mnie ludzie którzy uprawiają przygodny sex mają mniejszą frajdę niż ludzie, którzy posiadają stałych partnerow. W miarę upływu czasu mój sex z TŻ jest lepszy, ostrzejszy, bardziej wyrafinowany. Wiadomo, że za pierwszym razem przeciętna kobieta (bo przecież nie każda tak musi mieć) nie pójdzie na całośc z oralem, analem i striptizem na raz Na wszystko przychodzi czas...a i partnarze coraz lepiej znają swoje ciała...i to jest najpiękniejsze...

Nie zgodzę się z tym, choć zupełnie rozumiem i wiem że sama tak miałam na samym początku. Pójdę krok dalej. Mój ex bardzo mnie rozpieścił pod tym względem i bardzo chojnie mnie sexem oralnym obdarowywał Ja jego nigdy, bo nie mogłam się przemóc. Natomiast od kiedy jestem z moim TŻ, którego kocham ponad życie, sama wyszłam z inicjatywą i początkowo to ja częsciej inicjowałam takie rzeczy i robiłam to dużo częsciej. Po pewnym momencie zrozumiałam że odczuwam niesamowitą frajdę robiąc to. Widok podnieconego TŻ= moje podniecenie. Więc myślę że nie chodzi o zapach spermy który bardzo uwielbiam (nie smak!), nie chodzi o samo czerpanie satysfakcji ze ssania..Nie! Chodzi zwyczajnie o to że widok podnieconego tym co robię TŻ, sprawia że moje podniecenie narasta i narasta...swoją drogą uważam że to całkiem sexowna czynnośći i lubię ją samą w sobie...

Zgadzam siębardzo trafnie wypowiedzionepodzielam to,bo sama mam bardzo poodbną opinię
_Natalee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 18:14   #36
brunetka1987
Raczkowanie

dziewczynki drogie poznałam faceta z którym rozmawiałam pisałam esy o sexie co lubimy itp on własnie lubi lodziki hihihi np jak by jechała autem lub przed sexem wiem że on nowo poznany ale chciała bym żeby nam w łóżku było super miałam partnera mojego pierwszego i jakoś nie lubiałam mu robić tego a z tym jakoś chce to zmienić nie mówie że juz ale za jakiś czas najpierw chce go pokochać hehe
brunetka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 18:27   #37
aniaexplode
Zadomowienie

omg! z tego Wizażu robi sie portal Bravo.pl dla nastolatek!

I forgot that all might see
So many beautiful things...

Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461
kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683
aniaexplode jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 19:41   #38
DedeDinah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaexplode Pokaż wiadomość
omg! z tego Wizażu robi sie portal Bravo.pl dla nastolatek!
podpisuję się pod tym.

Edytowane przez DedeDinah
Czas edycji: 2009-02-18 o 15:13
DedeDinah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 20:24   #39
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka1987 Pokaż wiadomość
dziewczynki drogie poznałam faceta z którym rozmawiałam pisałam esy o sexie co lubimy itp on własnie lubi lodziki hihihi np jak by jechała autem lub przed sexem wiem że on nowo poznany ale chciała bym żeby nam w łóżku było super miałam partnera mojego pierwszego i jakoś nie lubiałam mu robić tego a z tym jakoś chce to zmienić nie mówie że juz ale za jakiś czas najpierw chce go pokochać hehe

hehe to pokochaj... a może dorośnij i bierz sie za seks hehe
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 22:06   #40
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Suzi_Sun Pokaż wiadomość
A mnie zawsze zastanawialo czy Wam dziewczyny sprawia to autentycznie duuuza przyjemnosc czy robicie to dla waszych TZ bo ich kochacie,bo chcecie im sprawic przyjemnosc i stad wynika to ze Was to nie obrzydza ani nic (bo przeciez ukochany nie moze nas obrzydzac). Bo tak czytam wlasnie ten watek i bardziej sie wypowiadaja dziewczyny,ze robia to ale tak jakby na zasadzie hmm cos w zamian,skoro TZ daje nam rozkosz np.minetka to wydaje sie to naturalne (skoro wchodza w gre pieszczoty oralne) "odplacic" lodzikiem. Moze sie myle ale twierdze ze kobiety wcale sie nie zachwycaja tego typu pieszczotami(sadze po sobie).Z drugiej strony zastanawia mnie,czy dla facetow minetka jest na tej samej zasadzie czy tez oni czerpia z tego ogromna frajde. Obstawam przy tym drugim
u mnie to lubienie jest na najczesciej na tej zasadzie, ze po prostu wiem ze on to uwielbia i chce zeby bylo mu dobrze. oczywiscie gdyby bylo to dla mnie cos nieprzyjemnego to bym tego nie robila. cytujac jedna z bohaterek ,, sexu w wielkim miescie" : ,,nie jest to moje ulubione danie ale czasami zamawiam"
ale pare razy zdarzylo mi sie ze mialam ochote na ta forme pieszczot ot tak sobie a nie dlatego ze lubi to TZ
Stary 2009-01-27, 22:17   #41
monaa01
Rozeznanie

ja uwielbiam, nie przeszkadza mi , gdy klęczę, a On stoi bo i tak wiem że trudno mu się nie przewrócić, nie będę skromna, przyznam że czasem robię loda, gdy już na nic innego nie mam siły, tak na odczepnego, co nie znaczy się nie staram no i na bieżąco doskonalę technikę)
będę arcymistrzynią...

co do poniżenia, nie czuję, mam jego berło i mogę z nim robić co zechcę, kto ma berło ma władzę
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 23:49   #42
201803290936
Konto usunięte

Wydaje mi się, że niejeden wątek już "dotykał" tematu całkowania członka partnera . Jakie poniżanie kobiet?? Jak się jest z kimś w związku, robi się sobie wzajemnie przyjemne rzeczy, to nie ma co do tego dorabiać ideologii. Każdy niech robi to, na co ma ochotę. U nas nie ma z tym problemu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 17:46   #43
brunetka1987
Raczkowanie

no dzięki wam za takie odpowiedzi może hjestem jeszcze młoda ale chce jemu by było przyjemnie jak pisałyście że to nie wstyt warto się o tym przekonać
Stary 2009-01-28, 21:02   #44
TeQuiero
Zadomowienie

Ja wręcz to uwielbiam!
A nawet kocham
Mam zawsze wielką zadysfakcje że dzięki temu mój ukochany czuje się jak w niebie

I will always love you.
You, my darling you
....
TeQuiero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 09:21   #45
brunetka1987
Raczkowanie

ale piszecie że całujecie je??? całujecie czy wkładacie do buzi????
Stary 2009-01-31, 14:57   #46
brunetka1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brunetka1987 Pokaż wiadomość
ale piszecie że całujecie je??? całujecie czy wkładacie do buzi????
odpisujcie

4-05-2009 Razem pokonaliśmy pRzeszkady i jesteśmy Razem
Stary 2009-01-31, 21:17   #47
FALLinLOVE
Realistka

heh caluje dotykam i wkladam do buzi
dla mnie to neibo a najwazniejsze ze dla Niego rowniez i to ejst najlepsze
nie widze w tym nic zlego
FALLinLOVE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 13:08   #48
GothicLolita22
Zadomowienie

Dlaczego miałoby to być poniżające dla kobiety? No chyba że zostałaby do tego zmuszona siłą...
Stary 2009-02-03, 15:50   #49
Sprezynkaa
Raczkowanie

Całowanie członka... Nie wiem czemu ale jakoś mnie to rozśmieszyło
A co do tematu to poniżające mogłoby być tylko i wyłącznie wtedy, kiedy kobieta jest zmuszona do wykonania owej czynności.
Sprezynkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-05, 12:14   #50
november rain
Przyczajenie

Mi również sprawia to ogromną przyjemność. Lubię to zadowolenie w oczach faceta i te jego ach ech...
Stary 2009-02-05, 15:56   #51
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GothicLolita22 Pokaż wiadomość
Dlaczego miałoby to być poniżające dla kobiety? No chyba że zostałaby do tego zmuszona siłą...
Ja tam lubię być 'zmuszana' :P

O ile partner dba o higienę- super sprawa Nie wiem w ogóle jak sprawianie przyjemności swojemu mężczyźnie może być poniżające
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-05, 21:47   #52
Jacek0x
Raczkowanie

Niektóre kobiety czują,że "całowanie" członka jest upokarzające... dlaczego? - dlatego,że tak się utarło w mowie... dzieci na boiskach krzyczą "zrób mi gałę", "możesz mi obciągnąć", "suck my dick", "obciągara" itp... No i tak to się dzieje. Seks oralny zaczyna kojarzyć się z czymś negatywnym, wulgarnym... Niestety, ale wszystko oddziaływuje na naszą podświadomość, nabiera się uprzedzenia - blokadka i koniec.

...nocnym pociągiem aż do końca świata.

Edytowane przez Jacek0x
Czas edycji: 2009-02-05 o 21:48
Jacek0x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-05, 22:18   #53
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jacek0x Pokaż wiadomość
Niektóre kobiety czują,że "całowanie" członka jest upokarzające... dlaczego? - dlatego,że tak się utarło w mowie... dzieci na boiskach krzyczą "zrób mi gałę", "możesz mi obciągnąć", "suck my dick", "obciągara" itp... No i tak to się dzieje. Seks oralny zaczyna kojarzyć się z czymś negatywnym, wulgarnym... Niestety, ale wszystko oddziaływuje na naszą podświadomość, nabiera się uprzedzenia - blokadka i koniec.
Dokładnie
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 17:14   #54
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jacek0x Pokaż wiadomość
Przecież tak można mówić o każdym aspekcie życia seksualnego. Osoba uprawiająca seks to 'dupodajka'. itd. Jak bysmy się mieli sugerować tym, co mówią dzieci w czasie okresu dojrzewania to żylibyśmy wszyscy w celibacie
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 17:33   #55
lasoa
Zakorzenienie

Dlaczego poniżenie? Skoro ma sie stałego partnera?
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 19:14   #56
Jacek0x
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Przecież tak można mówić o każdym aspekcie życia seksualnego. Osoba uprawiająca seks to 'dupodajka'. itd. Jak bysmy się mieli sugerować tym, co mówią dzieci w czasie okresu dojrzewania to żylibyśmy wszyscy w celibacie
No... powiedz,ze to w ogóle nie ma żadnego wpływu??? Oczywiście,ze ma wpływ na publikę, na nasza podświadomość... nie mamy idealnej psychiki. Ja nie mówię o wszystkich, ale mówię o niektórych kobietach, które mają problem z przełamaniem się... przecież nie o tych, które nie mają żadnych problemów z seksem oralnym.

Stary 2009-02-06, 19:18   #57
Jacek0x
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Dlaczego poniżenie? Skoro ma sie stałego partnera?
no widocznie... skoro niektóre Kobiety mają uprzedzenia... to już musisz zapytać takiej Kobiety, nie mnie.

Stary 2009-02-06, 19:52   #58
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aigel Pokaż wiadomość
ja mam takie smieszne pytanie ale strasznie ciekawia mnie opinie na ten temat, mianowicie co sadzicie o calowaniu czlonka waszego partnera? slyszalam juz takie opinie ze to ponizanie kobiet, dla innych to sprawa normalnego wspolzycia itd co wy o tym sadzicie. Bardzo bym prosila o opinie i wrazenia. pozdrawiam
oooo,mniam,mniam.
nic dodać,nic ująć

edit-cos czuję ,że to mloda dziewczyna,bardzo młoda...

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-02-06 o 19:55
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości