www.antydoda.glt.pl - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-27, 13:25   #31
Aeterna
Zakorzenienie

Dot.: www.antydoda.glt.pl

A ja, paradoksalnie, lubię i lubiłam Dodę.
Jest młoda, ładna, ma cudownego faceta, bez którego jak wszędzie trąbi, żyć by (dziś) nie mogła - i przede wszystkim, konsekwentnie osiaga swoje cele.
Owinęła sobie n-Polski wokół palca? Owinęła.

Żyje tak, jak chce, a to się wielu nie udaje.
Trzeba oddać tą sprawiedliwość, że od wieki wieków, jak ktoś się wychylał, i był, no niech to ona sobie tak nazywa , rajskim ptakiem, to z mety reszta miała ochotę go zadziobać.

A co myślę o tym, co konkretnie robi - to: dwa.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-27, 13:29   #32
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Ciekawe czy główna a zarazem jedyna bohaterka tego forum www.antydoda.glt.pl wie o jego istnieniu, a jeżeli tak ciekawe jak zaaregowała .
Nawet jeśli wie,to pewnie jej to obojętne.Wszak dla niej to żadna nowość,że ktoś źle o niej mówi.A swoją drogą to takie coś może ,a nawet powinno znaleźć swój finał w sądzie.Nie można kogoś bezkarnie wyśmiewać ,czy oczerniać-nawet jeśli jest to Doda.Przecież tyle się mówi,że szacunek należy się każdemu-właśnie po tym forum antywidać .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-27, 13:30   #33
annLee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa
Jak na razie nie weszłam na to forum i nawet nie zamierzam .Wystarczy mi to,co tu przeczytam .Doda,czy inna Mandaryna -zupełnie mi obojętne.A już niby za co mam ją nienawidzić .Sądząc po niektórych wypowiedziach to nie o jej wizerunek,taki czy siaki tak naprawdę chodzi.Ludzie jej nie nienawidzą ,a jedyne uczucie jakim co niektórzy ją darzą to-zazdrość i to przez duże "Z" .I to przede wszystkim o to,że praktycznie nie musi kiwnąć palcem w bucie -a ma wszystko -no,prawie wszystko.A przynajmniej ma pieniądze,które przychodzą jej bez najmniejszego wysiłku.
Mi absolutnie wizerunek Dody,czy jej sposób wysławiania absolutnie nie przeszkadzają-to jej życie i niech sobie je przeżyje-tak jak ona chce.Nie ustawiajcie komuś życia .

Więc dla mnie takie nagonki na kogoś są śmieszne.

Przypomina mi to swego czasu nagonkę na muzyków disco-polo .Tak,tak tam również o pieniądze chodziło ,bo oni zarabiali wówczas więcej niż chociażby Zbigniew Hołdys.Więc trzeba było coś z tym zrobić.A co mogło być lepsze ,jak mówienie ludziom,że takiej muzyki wstyd słuchać.No,jeszcze można do tej bogatej elity ,której nie wypada słuchać dodać Wiśniewskiego-a to tylko dlatego jego muzyka jest "be",bo jest bogaty i zarabia więcej niż np.taka Budka Suflera .

Do pracy rodacy ,każdy ma szansę na bogactwo .
Jest tylko jeden problem w polskim społeczeństwie-nietolerancja.Więc ,czy warto być bogatym na celowniku .
otóż to
annLee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-27, 13:33   #34
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aeterna
A ja, parakosalnie, lubię i lubiłam Dodę.
Jest młoda, ładna, ma cudownego faceta, bez którego jak wszędzie trąbi, żyć by (dziś) nie mogła - i przede wszystkim, konsekwentnie osiaga swoje cele.
Owinęła sobie n-Polski wokół palca? Owinęła.

Żyje tak, jak chce, a to się wielu nie udaje.
Trzeba oddać tą sprawiedliwość, że od wieki wieków, jak ktoś się wychylał, i był, no niech to ona sobie tak nazywa , rajskim ptakiem, to z mety reszta miała ochotę go zadziobać.

A co myślę o tym, co konkretnie robi - to: dwa.
Dokładnie to miałam na myśli w pierwszym poście -chyba pierwszy raz się Aeterno w czymś zgadzamy .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-11, 11:00   #35
bad sugar
Przyczajenie

Forum jest rewelacyjne i właśnie dzięki niemu do Was trafiłem Faceci naprawdę nie lecą na plastik i pustogłowie. No chyba, że na raz, na disco i po pijaku. Wtedy bierze się jak leci
bad sugar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-11, 14:49   #36
dagirll
Wtajemniczenie

żenada po prostu.Nie rozumiem tego kompletnie...co ta zazdrosc robi z ludzi

dagirll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-11, 15:22   #37
Kattie7
Wtajemniczenie

weszłam z ciekawości na to "forum"

to nie jest żadne forum
to jest zlepek linków, zdjęc i cytatów z jakiś plotkarskich brukowców typu pudelek, kozaczek czy super expres
zadnej dyskusji czy konstuktywnej krytyki tam nie ma

zgadzam sie z dziewczynami (patrz post Fresy i Aeterny) to "forum" jest zazdrośc przez duże Z

jak ktos sam nie potrafi sie "wybic przed szereg", to atakuje tego komu sie to udaje

tak było jest i będzie na tym świecie
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości