|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: już tak dawno nie pachniałam...
ja zawsze kupowałam Coco Mademoiselle 5, ale od jakiś 3 miesięcy kompletnie ich nie używałam, chyba będę musiała to zmienić i zakupić nowy flakonik
bo już za nimi tęsknie
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dawno nie pachniałam żadnym z kadzideł CdG. Dziś to naprawiłam, wybierając Zagorsk. Ale nie stoją zapomniane, wącham je kilka razy w tygodniu. Po prostu jakoś nie mam rano na nie weny.
A jeszcze dawniej nie pachniałam Ambre Sultan (moją wielką zeszłoroczną miłością ) i Musc Ravageur (z zakupionej odlewki nie uroniłam jeszcze ani kropelki, zużywałam próbki, które miałam).Żal mi ich wszystkich, to takie piękne, mocne i charakterystyczne zapachy
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
nie posiadam tylu flakonów, żeby o którymś zapomnieć na dłużej. Względnie rzadko używam euphorii, bo i tak zaraz znika ;-(
Chociaż nie...angel innocent...wciąż stoi niewykończone kilka kropel. Nie mogę znaleźć okazji godnej "ostatniego psika" ;-) |
|
|
|
|
#34 |
|
JESTEM ONA
|
Moja ukochana Laura LB- wielbiona od 14 lat- a teraz... stoi wśród innych i...stoi sobie
![]() ale..tylko od kilku miesięcy
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-02-05 o 19:56 |
|
|
|
|
#35 |
|
Guerlain Lover
|
Ja tak mam z Hypnotic Poison - dawno nie użyłam bo mam tylko małą próbkę i ostatnia kropekla została na dnie, marzy mi się cały flakonik
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Eh - Baby Doll. Za kazdym razem mam zamiar uzyc go rano a wybieram cos innego.
Lola EDP, Extraordinary... |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Extraordinary, Casmir, Mira Bai, Costes, Incens Demeter. Trzymam chyba tylko z sentymentu, bo do pachnienia mam ładniejsze.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Must Cartier. Cholera wie, dlaczego.
Przecież ta pięknota zasługuje na to, żeby ją nosić codziennie. ![]() Tak samo Philosykos. Wielbię, a nie używam. ![]()
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Roses and More - stoi (a właściwie stały do wczoraj) nie napoczęte. Marzyłam od nich od kilku lat, w końcu udało mi się zdobyć dwa testery ale zachwyt, sentyment opadł
Posiadam wersję edt, a zawsze używałam edp i niestety to bogatsza wersja podbiła moje serce. Ale żal mi się zrobiło i od wczoraj się nimi skrapiam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#40 |
|
Szef ds. Wymianek
|
ja moze inaczej odczytam temat - dawno tak intensywnie nie pachnialam Midnight Poison Diora
psikalam sie dzis o 8 rano - pachne do teraz^^ wypachnilam sie ponad norme, gdyz przewidywalam, ze dzien dlugi i bogaty we wrazenia bedzie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak, i to ile! Począwszy od mojego ideału Loulou... można by długo wyliczać. U mnie wszystko zawsze do góry nogami, wybór perfum nie jest tutaj wyjątkiem, więc z mnogości flakonów wybieram prawie zawsze ten, który niespecjalnie mi się podoba, ukochane zaś stoją, kurzą się i wytracają świeżość
![]() Nie pytajcie dlaczego, odpowiedź zapewne jakaś na to jest, ale to chyba dość pogmatwana sprawa (żeby nie powiedzieć śmierdząca
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
o boziu... czuję się jakbym zaniedbywała wszystkie flaszunie...
za dużo tego jak dla mnie, marudnej, niezdecydowanej osóbki! ![]() strasznie długo nie pachniałam Lutkami... trzeba to zmienić!
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Miałam tak ze Słonikiem i Trucizną
Jakaś klikuletnia przerwa się wkradła, ale już dawno temu zaradziłam...
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba rzeczywiście dawno nie używałaś i nazwa Ci się pokręciła ![]() Chyba troszkę złośliwie to zabrzmiało, ale nie taki był mój zamysł
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
dawno nie pachniałam acqua di gio...aż do dzisiaj, bo akurat wpadł w moje łapy flakonik, który wcześniej oddałam mamie, bo przestał mi się podobać
i wiecie co...chyba zapoluję na niego po raz kolejny
|
|
|
|
|
#47 |
|
spin doctor
|
Amor Amor-był kiedyś czas, że oszalałam na jego punkcie, potem zupełnie o nim zapomniałam. Parę dni temu przyleciała okazyjnie upolowana używka Elixir Passion i zakochałam sie na nowo
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
bezowymi YR.
i dlatego tak okropnie je chcę. |
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Escape, swego czasu zużyłam 2 lub 3 flakony a teraz połówka 100 sobie stoi od dobrych 3 lat i nie mam na nią ochoty
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Niną Niny Ricci; kilka ostatnich mililitrów trudno zużyć ze względu na pewność, że nie powtórzę zakupu. Miły, radosny, dziewczęcy, ale jakiś... nie mój
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Wieloma zapachami dawno nie pachniałam, Zieloną Herbatą YR, Stellą Sheer 2008, The Parfum, Lolką edt i edp, Czarną Coco - jakoś mam fazę na inne klimaty. I to od dłuższego czasu.
Chyba czas na porządek w kolekcji.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Midsummer MarcO'Polo.. chyab dlatego, że on pasuje mi do upałów i dopiero wtedy się rozwija, bo zwykłe, ciepłe dni staje się płaski..
|
|
|
|
|
#53 |
|
To ja :)
|
Nina. Nie wiem nawet dlaczego... Byc moze dlatego, ze pachnialam nia jednym ciagiem (w czasach, kiedy mialam 3 flaszki) przez kilka miesiecy. Teraz nadrabiam straty i jakos mnie do niej nie ciagnie...
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Envy me.
|
|
|
|
|
#55 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
The One - już mi zwyczajnie zbrzydł
a lubiłam je przez jakieś półtora roku.I Eternity tez coś dawno nie używane, a tak ukochane przeze mnie ...
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie dawno nie pchniałam Cabochardem. Shaal Nurem. New Traditions.
Jeszcze kilka by się takich znalazło. Zastanawiam się tylko, czy chcę się ich pozbyć. Nie wiem na razie, chyba jednak nie.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-20 o 20:45 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Dumałam i dumałam przed tą moją pachnącą witrynką i stwierdziłam, że baaardzo dawno nie pachniałam Koszmarą - dlatego właśnie się nią wypsikałam i to aż do pępka
|
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Dawno nie pachniałam Midnight Poison. Ostatni raz psikałam się nimi na Wielkanoc. Zawsze jak podchodzę do szafki tylko je wącham. Jakoś nie było okazji by zapodać globalnie.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Fragile EDP, bo to zapach ściśle związany z moim mężem, z którym się rozeszłam. W nim go poznałam i był jego ulubiony. Od rozstania go nie użyłam. Ale nie chcę się go pozbywać, bo wiążą się z nim również czasy jeszcze panieńskie. Był to w końcu mój signature scent bardzo długo. I co teraz?
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
strasznie dawno nie pachniałam żadnym incensem CdG i odlewką żadna nie pachniałam...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

bo już za nimi tęsknie

) i Musc Ravageur (z zakupionej odlewki nie uroniłam jeszcze ani kropelki, zużywałam próbki, które miałam).

Przecież ta pięknota zasługuje na to, żeby ją nosić codziennie. 
psikalam sie dzis o 8 rano - pachne do teraz^^ wypachnilam sie ponad norme, gdyz przewidywalam, ze dzien dlugi i bogaty we wrazenia bedzie