![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam pracy:) Ktoś jeszcze?
Witam
Widze, że tu większość pedagogów i moge tylko powiedzieć że moja przyjaciółka po pedagogice szuka juz od 3 lat pracy z marnym skutkiem niestety ![]() Ja skończyłam właśnie studia, obrone miałam 30 czerwca wiec dałam sobie trochę czasu na odreagowanie stresu, nacieszenie się spokojem i wakacjami. W sierpniu zaczęłam przeglądać ogłoszenia i reagowałam tylko na te ciekawe ( tylko 2 sie takie trafiły ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
![]() wszystkiego dobrego ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
kurde zaniemogłam
mam rewelacyjną ofertę w swojej specjalizacji: "potrzebny animator-prezenter" czytam a tu ZONK: " Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie kreowała atmosferę sprzyjającą dokonywaniu zakupów na terenie hipermarketu oraz zachęcała klientów do wzięcia udziału w promocjach i loteriach. Narzędziem pracy każdego animatora jest mikrofon, dzięki któremu jest on słyszany ma terenie całego hipermarketu". o ja piernicze no po to bym kończyła pedagogiczne studia animatorskie żeby z auchan z mikrofonem stać wybaczcie ale.. ![]() ![]() ![]() bądź tu zdrów człowieku..cyrk na kółkach ![]()
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
ja szukalam kolejny raz w swoim krotkim zyciu pracy.. od maja, i nic, kilka rozmow kwalifikacyjnych, duzo nadzieji i telefon ktory milczy. Nawet do WC chodzilam z komorką :|
Jakie mozna miec nadzieje idąc na romowe skoro jest 400 chetnych? albo 100 conajmniej ale praca tez nie atrakcyjna. Narazie sprawa stanela na tym ze mam NIBY zagwarantowaną prace od polowy wrzesnia. Powiedzmy po znajomosciach bo inaczej to chyba nie realne.Jakos nie moge jeszcze w to uwierzyc, nie ciesze sie i nie zapeszam. Szukanie pracy to strasznie stresująca sprawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Ja powoli "przymierzam się" do szukania. Niedawno byłem zarejestrować się w UP, ale nie miałem odwagi pójść do pokoju gdzie proponują pracę, staże, kursy itp. Czułem się tak jakoś dziwnie podczas tej rejestracji, zwłaszcza jak pan rejestrujący mnie pytał czy mam prawo jazdy, jakieś kursy czy szkolenia odbyte itp. a ja na wszystko odpowiadałem "nie". Jedyne co mam to papier ukończenia studiów. Nie wiem nawet jak się pisze CV i LM. Rodzicom po obronie powiedziałem, że robię sobie 2 miesiące wakacji i potem biorę się za szukanie pracy. Teoretycznie te 2 miesiące już się skończyły i będę musiał się faktycznie wziąć za szukanie pracy, ale sama myśl o tym mnie przeraża
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Noi ja poszukuje pracy.Byłam dzisiaj zawieść cv i list motywacyjny,będą dzwonić po rozpatrzeniu.Szukam pracy biurowej.Jeszcze wcześniej też byłam w pewnej firmie zawieśc cv,no ale nie zadzwonili
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.