![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtry Anthelios i Vichy, Acne-Derm, Effaclar K, Paco Rabanne, Valentino, Yves Rocher
hej
znajdziesz coś za acne -derm ?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtry Anthelios i Vichy, Acne-Derm, Effaclar K, Paco Rabanne, Valentino, Yves Rocher
Odpisalam u siebie w watku
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Dot.: Filtry Anthelios i Vichy, Acne-Derm, Effaclar K, Paco Rabanne, Valentino, Yves
Witaj
![]() - AA -Dove http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1157144583 -jakiś z tych stojących błyszczyków (najchetniej jaśniejszy? ) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1157144583 zapraszam do siebie ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filtry Anthelios i Vichy, Acne-Derm, Effaclar K, Paco Rabanne, Valentino, Yves
hej, znajdziesz coś u mnie w zamian za :
- podkład Maybelline - balsam waniliowy YR - puder Yardley, jaki to kolor? ![]() i może Acne Derm? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...48733&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Wreszcie odetchnęłam od pracy i natychmiast pobiegłam do Twojego wątku
![]() Co mi się podoba? Przede wszystkim błyszczyk Dessert Treats o smaku waty cukrowej (Cotton Candy), poza tym waniliowy balsam YR i Dove Summer Glow. Możesz mi napisać, na ile wyceniasz swoje kosmetyki? Jeśli chcesz tylko poznać Black Cashmere Donny Karan, mogę Ci dodać resztkę takiej małej robionej próbki (jakoś tak 1/4 fioleczki się uchowała), oczywiście to gratis, po prostu wyczytałam, że szukasz resztek m.in. właśnie tych perfum.
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Rayne te kosmetyki, które wymieniłaś, wyceniam na ok. 27 zł. Próbeczkę Black Cashmere Donny Karan z chęcią przygarnę, bo zależy mi właśnie na poznaniu zapachu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi zależy na Antheliosie, co byś za niego chciała?
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Rayne - a czy byłabyś skłonna dołożyć jeszcze próbkę bądź próbki Avene 50+ krem 5ml? Tak czy inaczej na pewno jakoś dobijemy targu
![]() ellena - niestety w Twoim wątku nic mnie nie zainteresowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Ależ oczywiście - dołożę Ci obie, zwłaszcza że mam je przecież za darmo, a sama ich na pewno nie zużyję
![]() Z tym że tę Donnę Karan licz jako gratis absolutny, bo jej jest naprawdę malutko, niemniej zapach spokojnie poznasz ![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Rayne - ok, czyli podumowując wymiana mogłaby być taka:
błyszczyk Dessert Treats o smaku waty cukrowej (Cotton Candy), waniliowy balsam YR, Dove Summer Glow i emulsja antycellulitowa Oceanica za tonik Lysanel, karmel brązujący Daxa, dwie próbki kremu Avene 50+ i próbeczkę Donny Karan. Mi taka wymiana odpowiada - jeśli Tobie również, to zapraszam na pw w celu wymiany adresów ![]() Nicole - niestety nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Agia, z próbek które Cie interesowały zostały -
Flore Carolina Herrera Bvlgari Pour Femme Moschino Couture Ardenbeauty. Daj znać u mnie na wątku czy jesteś zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Szczerze to nie mam pojęcia jaka to pojemność - takie tradycyjne próbki w malutkich fiolkach. Flore jest troszkę większa od pozostałych, jest też jej najwiecej, największy ubytek (max 1ml) mają bvlgari i moschino. Jestem skłonna oddać wszystkie 6
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Flore Carolina Herrera, Bvlgari Pour Femme, Moschino Couture, Ardenbeauty, Pleasures Estee Lauder i Clinique Happy za Smackersa i błyszczyk Banana Split? Ok, pasuje mi taka wymiana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.