![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię... (będą dokładki- aktualizacje zawsze na początku)
Słuchaj, jestem gotowa ci zrobić tą odlewkę, ale problem mam taki, że jestem porządnicka i wywaliłam ostatnio wszystkie puste flakoniki po perfumach jakie znalazłam w domu, biednemu małżowi też, chociaż zdarza mu się chomikować
![]() Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że dokąd nie trafiłam na wizaż nie miałam pojęcia, że to się komuś może do czegoś przydać ![]() Mam takie rozwiązanie jeśli się zdecydujesz, bo tylko to przychodzi mi do głowy. Jeśli ty masz taki pojemniczek to wyślesz mi pierwsza, a ja zrobię do niego odlewkę i wtedy wyślę do ciebie ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
3) AMORITO BODY SHOP, UBYTEK 1% Z BUTELECZKI 30 ML, SŁODKI ZAPACH JAŚMINU, WANILLI I CZEKOLADY
jestem chetna ![]() mam Mure Yves Rocher 100% hydrolat oczarowy(jako tonik do twarzy,sama natura!!!) moge sie podzielic kwasem askorbinowym w proszku do serum z wit.C ![]()
![]() |
#33 |
🦄
|
Madziarro i Małpeczko, czekam jeszcze na odpowiedź Ivvonki, bo ma taki Effaclar z mojej listy wanted i to jeszcze w stanie, który by mnie interesował. Też flakonika nie mam, ale z tego, co gdzieś tu czytałam na Wizażu można takowe kupić w Refanie i to wcale nie drogo, ale są to koszty, które musiałabyś wyłożyć "z kieszeni" więc rozumiem, że może Ci to nie pasować- więc jak coś to pisz od razu.
Narnijko, niestety nic dla siebie nie znalazłam- gdyby to była któraś lżejsza z wód YR i pełna to chętnie bym zamieniła.
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
OK, to daj znać, małż ponoć jeszcze jakąś ma skitraną, której nie zdążyłam wywalić
![]() ![]()
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Marigold
![]() Mam cos co Cie zainteresuje ![]() poniewaz zainteresowal mnie ten Twoj Amorito moge w drodze wyjątku oddac swoją emulsje do mycia twarzy seba med-hit KWC!!!zobacz recenzje ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12734 -mam jeszcze: -gruszke YR -ewenrualnie odlewke pur desir de lys YR -odlewke tomorrow Avon -odlewke Halloween J.del Pozo -mam Vanilla Bourbon YR -Neblina-7,5ml-YR-ozdobna mianiturka -hydrolat z rumianku rzymskiego z mazidel-zamiast toniku -hydrolat oczarowy 100%-150ml nowy! -moghe sie podzielic wit.C w proszku do zrobienia serum z wit.C -mam prawie nowy wosk jedwabisty do wlosow NIVEA -oryginalne probki w kartonikach ![]() ![]() -ewentualnie odlwka pur blanca -nowa biala glinka Argiletz w proszku-nieuzywana ![]() Znajdziesz cos jednak dla siebie? Pisz jakbys co na pw-bo tam najczesciej zagladam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze piekna miniaturke Ode la Vie
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Hej! Zainteresowały mnie u Ciebie:
2) ANTYSTRESOWE MLECZKO DO DEMAKIJAZU YVES ROCHER SERUM VEGETAL, OPAKOWANIE 50 ML, RAZ UŻYTE 9) DERMACOL 217, BARDZO NIEWIELKI UBYTEK Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Z Twojej Wish listy mam kilka rzeczy, które mogłyby Cię zainteresować
![]() 1. maska do włosów blond przeciwko żółknięciu koloru Avon - na 5-6 zastosowań 2. żel do układania włosów blond również Avon 3. maska nawilżająca do włosów rozjaśnianych Dove - na 3-4 zastosowania 4. 2* po 20ml żelu myjącego do twarzy z wapniem Ziaja Calma HLC 5. płyn do demakijażu oczu Ziaja - nowe i nieużywane opakowanie (niebieskie chyba z rumiankiem) 6. oraz cały zestaw do makijażu brązującego Avon Arabian Glow (nie spodziewałabym się po Avonie takiej klasy kosmetyków) - jest tam puder w kuleczkach, pędzel oraz uniewersalna kredka do makijażu + ładna złocistobrązowa kosmetyczka z kokardką. Wygląda to jak tu: http://www.allegro.pl/item126612787_...glow_avon.html 7. poza tym sporo próbek wysokopółkowych zapachów: Innocent, Hypnose, Classique (JPG), Baby Doll (ODLEWKA), Halloween (ODLEWKA), Opium, miniatura Anna Sui - Sui Dreams, Versace Red Jeans (mogę oddać całe pozostałe 45ml), Amor Amor (edycja letnia), C-thru Ruby (mogę oddać pozostałe 30ml) ... 8, czarna kredka khol Maybelline Expert Eyes - raz ostrzona 9. miniatura szamponu do cienkich włosów lawendowego Timotei *2 10. woda zapachowa bezalkoholowa YR Monoi DE Thaiti - 3 razy psiknięta, to zapach hawajskich kwiatków i egzotycznych owoców. 11. mam też kilka testerków po ok 10 ml w szkalnych flakonikach podkładów Clinique - Stay True, Superbalanced, Perfectyly Real i Superfit. Wszystkie w jasnych ale ciepłych kolorach, wpadających w żółć i beż a nie róż. 12. może spodoba Ci się też szminka Water Shine Diamonds Maybelline kolor Lolita Dream, ładny róż ze złotymi drobinkami. Ja użyłam raz (pędzelkiem), bo w beznadziejnym drogeryjnym świetle źle dobrałam kolor. Skusiła mnie nazwa koloru ![]() 13. żel i balsam do ciała Angel Thierry Mugler, oba są częścią zestawu, nowe, nieużywane 30ml 14.L'oreal Glam Shine Holographic, kolor 860 Iridescence, taki brudny róż, mieni się niesamowicie w sztucznym, wieczornym świetle 15. Avon Shine Supreme,Twig Glaze, muśnięta dla sprawdzenia koloru 16. Yves Rocher Phytum Active, Spray 3 W 1 dodajacy włosom blasku. Ułatwia rozczesywanie, nadaje blask i pomaga ułożyć fryzurę. ok 90ml z flakonu 150ml. 17. Lancome Bienfait multi-vital, miniatura (5ml) kremu intensywnie nawilżającego z filtrem spf15 18. zestaw Nivea mini szampon regenerujący + mini lakier utrwalający No, jest z czego wybierać ![]() U Ciebie podoba mi się kilka rzeczy i jeśli zdecydujesz się na coś ode mnie, wówczas tez sobie coś wybiorę. ![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-09-10 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
🦄
|
Emilio, baza jeszcze jest.
Narnijko, skrobnęłam PW. Elleno, u Ciebie interesuje mnie tylko Extraordinary, więc Ci się to zupełnie nie opłaca. Daigee, no kilka rzeczy bym u Ciebie znalazła: 4. 2* po 20ml żelu myjącego do twarzy z wapniem Ziaja Calma HLC, z zestawu Avonowskiego bym mogła przygarnąc pędzel i kosmetyczkę, ale nie wiem, czy chcesz rozdzielać. Widzę też odlewkę Baby Doll- czy to chodzi że próbka robiona, czy że mogłabyś odlewkę zrobić? Amor amor to ten Fraiche? Paola, nic nie wypatrzyłam.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za co więc chcesz oddać z wymienionych przeze mnie rzeczy? Czy baza Daxa, błyszczyk i spray do włosów byłoby ok?
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-09-10 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Z chęcią wymienię się na Extraordinary-nie używam ich prawie wcale
![]() -SYPKI PUDER ROZŚWIETLAJĄCY YVES ROCHER COLEUR NATURE, NIE POSIADAM GĄBECZKI, KTÓRY BYŁ DO NIEGO DOŁĄCZONA, PIĘKNIE PACHNIE, MOGĘ WYMIENIĆ SIĘ NA CAŁY BĄDŹ ODSYPKĘ, W OPAKOWANIU BRAKUJE OKOŁO 5% (JEST DUŻYYY, 20 G) -cienie APC (jakie to kolory-interesuje mnie jakiś jasny róż, beż, brąz) -DAX COSMETICS CASHMERE SECRET, BAZA POD MAKIJAŻ, ZUŻYCIE OKOŁO 20% Napisz czy interesuje Cię taka wymiana i negocjacje ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
uuj kochana u ciebie troche mi sie podoba..
![]() Najbardziej wpadł mi w oko: 4) ART DECO, KAMUFLAŻ NA MAGNESIE, ODCIEŃ NR 3, ZUŻYCIE MAX. 20%, WYMIENIĘ RÓWNIEŻ NA COŚ NAPRAWDĘ MI PRZYDATNEGO Z tym ze to chyba różowawy odcien ,czy tak? Podoba mi sie tez: 3)PUDER BRĄZUJĄCY W KAMIENIU MAX FACTOR TERRA MEDITERRANEA, ZUŻYCIE 15%, ZAMIENIĘ TYLKO NA COŚ CO MI WYJĄTKOWO WPADNIE W OKO. Czy ma drobinki,czy jest matowy? Czy rezerwacja tego zapachu nadal aktualna? 3) AMORITO BODY SHOP, UBYTEK 1% Z BUTELECZKI 30 ML, SŁODKI ZAPACH JAŚMINU, WANILLI I CZEKOLADY REZERWACJA I na koniec Neonaturka,która mnie baardzo interesuje! 4) NEONATURA COCON, ŁADNY ATOMIZEREK 15 ML, ZOSTAŁO JAKIEŚ 65 % Czekam na odpowiedz na pytania .Napisz mi czy oprocz bronzera znalazlabys cos jeszcze?moze cos z ciuszkow lub ksiazek? Oczywiscie ta lista powyzej to tylko wstepnie-wybiore jedna rzecz ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Napisalam na pw
![]()
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Co by Cie interesowalo z kosmetykow Ziaja?
![]() |
#47 |
🦄
|
Dziewczyny, pogubiłam się całkiem i do reszty- musiałam sobie wszystko rozpisać co i jak
![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Witam! My już się znamy z wymianki
![]() bardzo pilnie poszukuję dermacolu 217 a widzę że ty masz... tylko nie mam pomysłu co bym mogła Ci w zamian zaoferować to mam aktualnie w wątku, ale może coś innego wykopię jeśli się to nie spodoba. Może odżywka do włosów sunsilk dodająca objętości? a może serum radicala (końcówka na wypróbowanie), albo preparat goldwella do włosów chroniący przed gorącym powietrzem suszarki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
9) DERMACOL 217, BARDZO NIEWIELKI UBYTEK
znajdziesz cos w zamian?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Czekam na decyzję odnośnie wymianki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
hej napisalam Ci na pw
![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy okazji - w wątku zrobiłam dokładkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
i jak Marigold?
Pamietasz o mnie i Amorito? pisalam ze mam kosmetyki do wlosow blond-odzywki,szampony zwl do stop Babydream wszystko jest w pw ![]() ![]()
![]() |
#55 |
🦄
|
Dziewczyny, wróciłam do świata żywych. Już już
![]() Aguś witaj! Tak przejrzałam Twój wątek, ale nic nie znalazłam, co mi potrzebne (ale lista Wanted jest w pierwszym poście). Ale możesz wstawić linka do tego Goldwella. Lalicjo, nic nie znalazłam. A u Maddie się troche spóźniłam, bo to co mi się podobało już poszło... no trudno ![]()
![]() |
#57 |
🦄
|
Oryginalny atomizerek (kupiony z edycji świątecznej- szklany i dość ciężki). Ja mam 3 flachy tego zapachu, dlatego się pozbywam
![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
10) ROZŚWIETLACZ DO TWARZY AVON COLOR TREND, ODCIEŃ COOL BEIGE, ZUŻYCIE 15%
znajdziesz cos?odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
tylko to sie raczej nie oplaca ten podklad za dermacol:/
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Marigold co ze mna?Napisalam Ci pw.Co potrzebujesz Ziaji?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.