![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne
Tonik gleboko oczyszczajacy pory- SebaMed- ubytek 5% ,kartonik
Maseczka b³otna Bielendy do wlosow- raz uzyta znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne
KENZO, nie mam niestety swej stronki z kosmetykami, ale z twoich interesuje mnie:
---- BAZA ROZ¦WIETLAJ¡CA SEPHORA ---- B£YSZCZYK POWIÊKSZAJ¡CY USTA SEPHORA ja moge CI zaproponowaæ: - wodê toaletowa The HEALING GARDEN zapach Zielona herbatka (zosta³o 50%) - b³yszczyk AVON shine supreme, kolor MAUVELOUS SHINE (2 razy uzyty) - dezodorant perfumowany FLOWER by KENZO (zosta³o 30 ml ze 150 ml) je¶li ciê co¶ zainteresowa³o pisz ( gadu 7406834), mogê przes³aæ Ci fotki tych kosmetyków na maila
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Kenzo,
wiêc tak: - puder nazywa siê translucent loose powder (tak jak Ci napisa³am), jego waga to 25g, kod na spodzie opakowania: 25MA. - wybierz co¶ ode mnie tak ¿eby¶my obie by³y zadowolone. Moja propozycja: ja od Ciebie puder chanel, odlewka szamponu oczyszczaj±cego revlon (ile jej mo¿e byæ? czy ze 100 ml Ciê satysfakcjonuje?) i mo¿e od¿ywka kanebo? A dla Ciebie szampon ekinos ¿ó³ty i krem repairwear clinique. jestem otwarta na Twoje propozycje ![]()
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
oraz oczywi¶cie puder!!!! Wys³a³am za szybko, przepraszam!!!!
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Mysza a wiec tak - szamponu moge oddac polowe z 500 ml w oryginalnej buteleczce jesli chcesz , ale odzywka Kanebo niestetety na 90% juz nieaktualna
![]() ![]() ![]() Bieta niestety nic mi sie nie przyda, moze innym razem ![]() Ellena niestety ja jestem za wiekszymi wymiankami jesli chodzi o wartosc produktu ![]() Dagusia niestety nic mi sie nie przyda ![]() Kaczina rowniez nic dla siebie nie widze Vernis u ciebie wpadla mi w oko emulsja i mleczko Zepter- czym sie roznia te produkty??? obydwa sluza do demakijazu twarzy tak??? Aga u ciebie zainteresowal mnie blyszczyk Diora- jaki to kolor??? choc widze ze chcesz wymienic go na inny blyszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Kenzo, a czy zamiast tej od¿ywki kanebo mo¿e byæ Samoopalacz Bioetyc Deborah- Autobronzante Illuminante Corpo?
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#38 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 267
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Zosta³o mi tylko jeden z tych Zepterowskich kosmetyków (Lotion do demakija¿u), ale bedê robi³a jeszcze dzisiaj dok³adkê - mo¿e Ciê co¶ zainteresuje. Zaraz spróbuje wypisaæ co jeszcze mam ![]() Mnie u ciebie interesuj± nastêpuj±ce kosmetyki (na czerwono zaznaczone kosmetyki, które interesuj± mnie najbardziej): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Mysza oczywisice samoopalacz moze byc jak najbardziej
![]() ![]() ![]() Vernis w taki razie czekam na dokladke poniewaz za sam lotion to sie raczej nie oplaca wymieniac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nadal sie podpytuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
BAN sta³y
|
ja jeszcze raz z propozycja za AL
![]() co bys powiedzia³a na Sun Ozona, bardzo ma³e zu¿ycie http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...ecenzja=117029 i na emulsje Revlona?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Baobab przepraszam za przeoczenie zaraz przejrze twoj watek
![]() Agateczka za Sun ozon dziekuje - uzywam tylko aptecznych filtrow , a na sama emulsje oczywisice jestem nadal chetna jesli tylko cos za nia znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Baobab zainteresowal mnie tylko puder Avene, szkoda tylko ze jest z duzym ubytkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN sta³y
|
z kolorówki to szukam najpilniej pudrów Hauszki, moze posiadasz? lub innych prasowanych matuj±cych dobrych pudrów z lustereczkiem najlepiej
a co do filtrów to jeszcze mam '¿elowe mleczko ochronne Vichy Capital Solei 60+ ' 49ml w zaszetkach po 7ml i 'Vichy 50+ przeciw reakcjom alergicznym' kilka próbek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Nie niestety nie mam pudrow na wymiane - mam tylko te ktore sama uzywam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
mozaika avene ma tylko jeden odcien i to moim zdaniem przeznaczony do osob o sredniej i jasnej karnacji
![]() ![]() tresori d'oriente- ma³± czê¶æ tej gamy maj± o ile siê nie mylê w Douglasie- do kosmetyki typowo orientalne- mój balsam przywieziony jest z W³och- maj± wszystko (od myde³, balsamów, talków perfumowanych, kremów po goleniu, po wody toaletowe), kosmetyki ukierunkowane s± dla mê¿czyzn, ale ten akurat zapach (mirra) oblegany jest przez kobiety a kazdy ma fascynuj±cy zapach baza pod maskarê- to bia³a oddzielna czê¶æ dl tuszy, któe nie posiadaj± dwufazowego systemu aplikacji, stosowana, by podkre¶liæ i uwypukliæ efekty. Jest bardzo fajna, kupi³am sobie z my¶l±, i¿ bêdê j± u¿ywaæ, ale jestem od lat niewolniczk± Bourjois Coup de Theatre- a ten tusz posiada ju¿ swoj± bazê. (tak¿e przyd¼wigana z W³och) Voglia di... to balsam we W³oszech plasuj±cy siê cenowo trochê pod Pup± a jej dok³adny odpowiednik- w Polsce widzê, i¿ stawiany na równi i ostro promowany na wiza¿u- ale fakt, i¿ konsystencja, zapachy s± tak jak Pupa Milkie- je¶li kedy¶ u¿ywa³a¶- a zapach czekolada plus gruszka moim zdaniem bardzo jest podobny do czekolady (ale zwyk³ej, nie bia³êj) Pupy, poniewa¿ ja nigdzie gruszki nie wyczuwam Puder Mosaika- ostatni widzia³am w Euro Aptece ten puderek, ja swój te¿ zakupi³am we W³oszech, hmmm ciêzko co¶ mi na jego temat powiedzieæ, typowa mosaika, w zale¿no¶ci któr± czê¶æ u¿ywasz, taki koloryt uzyskujesz, ale puder Avene przeznaczony jest dla osób o ¶redniej i jasnej karnacji (mam do niej kartonik) Yves Rocher- demaquillant express- u¿y³am parê razy- http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2740 Krem Nivea- na dzieñ nawil¿±j±cy z hydramin±- zu¿ycie 10%- w³oski http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9998 - Kaloderma- krem przywieziony z W³och- nawil¿±j±cy i mocno reguluj±cy wydzielanie sebum- bardzo ³±dnie matuje- u¿yty parê razy Nie wiem, cyz znane ci s± kosmetyki Kalodermy- oparte s± w zasadzie na kompozytach zio³owych- tak i jest w tym przypadku, a w zasadzie tutaj dominuj± bogacta kwiatów, je¶li kto¶c ma problemy z nadmiernym wydzielaniem siê sebum- to mo¿e byæ fajny kremik, uczciwie dodajê, i¿ pierwszy efekt mo¿± byæ piorunuj±cy dla u¿ytkowniczki, w moim ca³ym 27letnim zyciu nie spotka³am siêz tak dziwnym efektem zaraz po na³o¿eniu kremu , nawet trudno mi opsac, chcia³a by sie powiedzieæ, maska, ale to te¿ nie to.. no, ale to jest pierwsze uczucie, które trwa 30sekund, podem nie czuæ ju¿go wogóle i kremik ¶licznie nadaje siê pod makija¿ i naprawdê reguluje widzielanie siê sebum, to fakt (mam do niego kartonik) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
teraz ju¿ 50%, bowiem przyznam siê bez bicia, i¿ zu¿y³am te 10% (po s³oneczku skórka sucha jak wiórek a ten balsam jest do¶æ konkretny)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Kurcze szkoda ze tak malo, ja wole wymieniac sie na wieksze pojemnosci kosmetykow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 267
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kenzo
![]() Bêdê mog³a wypisaæ co mam jeszcze do wymianki dopiero w poniedzia³ek, bo mi wyjazd wyskoczy³ ![]() ![]() Mam jeszcze pytanko: interesuj± ciê odlewki perfum?? Mog³abym Ci odlaæ CK One i Lacoste pour femme w jaki¶ ³adny flakonik np. po Chanel ![]()
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
ale te 50% pos³u¿y komu¶ jeszcze d³uuugo
![]() i na dodatek jest bardzo dobrym stanie wizualnym, bez jaki¶ tam otaræ, czy pomazganych resztkach balsamu na nakrece |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Rozumiem ale pierwotna pojmnosc to 250 ml??? a wiec ja pojemnosc 250 ml mam na okolo tydzien codziennego stosowania bo balsamy uzywam w gigantycznych ilosciach wiec polowke mialabym przez kilka dni takze juz wlalabym sobie kupic nowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.