![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój, Twój...Wasz alfabet...;)
ciekawe
![]() ![]() A - Anitka - przyjaciółka ![]() B - ból C - całus D - dobroć E - energia F - fantazja G - góryy H - horrory I - Indie J - Joasia .. moje imie he ![]() K - Kaśka - siostra L - lubić Ł - Łukasz - mój chłopak ![]() M - mama N - nadzieja O - oczy P - płacz R - rodzina ![]() S - serduszko T- tato U - usta W -widok Z - zło ! pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A-Ania, przyjaciółka
![]() B-burza, uwielbiam byc wtedy sama w domu ![]() C-cierpliwosc, mi jej brakaw niektórych sprawach to źle... D-dom ![]() E-'elita' -moja paczka ![]() F-Franek, mój cudowny kuzyn G-gitara, po przegranym konkursie nigdy nie wziełam jej już do ręki H-Halszka,moja nowonarodzona kuzynka I-Ignacy, najwspanialszy Dziadek ![]() J-jedzenie, uwielbiam... K-kłamstwo, otaczamnie przez kilka koleżanek L-lenistwo Ł-łakomstwo M-medytacja,ostatnio sie tym interesuje N-neologizmy, najproawdopodbniej mój temat na ustna mature ![]() O-oparcie, dobrze je miec P-przyjaciele, bez nich ani rusz, Pan P.-moja miłosc, niestety platoniczna :P Paweł-przyjaciel ![]() R-rysunek S-samoocena,u mnie niska T-Turcja, wakacje życia ![]() U-uda,mój odwiecznykompleks W-wiosna, lubie Z-zimno,wole zmarznac niz sie zgrzac przy "p" wypisałam trzy rzeczy, ale przy tejliterze mogła bym spooooro wypisacwaznych dla mnierzeczy/osób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
A- Anioł (wierzę, że go mam), Angielski (w końcu jestem na profilu językowym
![]() B- Baby (siostra będzie mieć niedługo! ![]() C- Coś D- Dziennikarstwo (to, co chcę robić) E- Emocje (nieraz biorą górę nad rozsądkiem) F- Farfocle ![]() G- Gosia (moja siostra) H- Haha ![]() I- Idiota (?) J- Ja (egoizm?) K- Kocham (bo nie powiedziałam, a teraz jest za późno ![]() L- Lody (najlepiej pistacjowe) Ł- Łzy (ostatnio często mi towarzyszą) M- Madzia ![]() ![]() ![]() N- Naleśniki O- Okulary (nie cierpię!) P- Przyjaciele (bardzo ważni) R- Rower (bo lubię) S- Siatkówka T- Tenis ziemny (chciałabym się nauczyć) U- Ulica W- Wariat, Wiara Z- Związek, Zaufanie (powiązane ze sobą), złość i zazdrość (bo tak często dochodzą u mnie do głosu) Ż- Życie (największy dar) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
A-Adam- moj braciszek
![]() B-ból C-Chorwacja D-depresja E-Ela moja przyjacióła ![]() F-fantazja G-głupota H-horrory uwielbiam ogladac ![]() I-ignorancja J-jedzenie (jestem straszny łasuch ![]() ![]() K-Kamil -niestety niespelnione marzenie ![]() ![]() L-lenistwo ![]() Ł-łzy M-mamuśka moja kochana ![]() ![]() N-nadzieja O-...nic nie przychodzi mi do głowy P-Piotrek-mój przyjaciel ![]() R-rodzinka S-Sylwunia moje imie ![]() T-troska U-usteczka W-wiara Z-zima ojj jak ja jej nie lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
A-Analogicznie-ulubione słówko kobiet od matmy z LO
![]() B-Bara bara ![]() ![]() C-Człowiek-każdy jest równy D-Deep Dish-są wielcy ![]() E-Elementarz ![]() ![]() F-Fujara(co? ![]() G-Garaż-tak mam za blokiem ![]() H-Hektar-jednostka miary ![]() I-Igła-czasem jej używam ![]() J-Jesień-lubię, ale jak nie trwa za długo ![]() K-Kot ![]() ![]() L-Lodyyy ![]() M-Miłość ![]() N-Novakia ![]() O-OOOOOOOOOOOOOO nie wiem co na O ![]() P-Pała- ![]() ![]() R-Rodzina ![]() S-Sex...? ![]() T-Tomuś-love love ![]() ![]() U-Udar-hmm? ![]() W-Wandal-to nie ja ![]() X-X-zibit-pimp my ride ![]() Y-YETI! ![]() Z-Załamka ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
![]()
... up
![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Za trudne
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
A - Adam
![]() ![]() B - buzi ![]() C - Chorwacja ![]() D - Daria (friend ![]() ![]() E - empatia F - Filip ( ![]() G - gorąc H - humor, hamburger (uwielbiam hamburgery ![]() I - iskra ( taka co iskrzy między dwoma osobami ![]() J - jedzenie ( ![]() K - krem do rąk (nie wiem czemu, mam manię na jego punkcie) L - lody ( ![]() Ł - łamaga (tak, tak, to cała ja ![]() M - miłoooość! ![]() N - nienawiść ![]() O - ykhm ![]() P - przytupanka ![]() R - RrRomans , taki letni najlepszy ![]() S - słodycze ![]() T - tv ![]() U - ?? W - Wenecja! (chciałabym tam pojechać! ![]() Z - zazdrość ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
A- ambicja, atrakcyjność
B- burzliwośc, C- CIARA!! D- dynamiczność E- electric boogie F- fantastyka, funky dance G- gimnastyka artystyczna <3 gwiazda nie ta na niebie, ani slynna osoba ![]() H- Honey, hip hop- taniec I- ironia J- Japonia <3 joke ![]() K- kucyk ponny L- lody M- muzyka którą kocham N- Nelly Furtado O- oczy moje piękne P- punktualnośc R- rundak S- show me the money- petey pabloe - zajeee bista piosenka, szpagat, step up!! <3 T- taniec nowoczesny !!!!! jedyna milosc U- uczucia W- wow ![]() X- Y- you got served!! Z- Zuzanna moje imie ![]()
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
heh no coz... zobaczymy
a-analfabeta b-babcia c-cytryna d-dom e-ewangelia ![]() f-fiolki g-grzesiu(tatus ![]() h-Haallka ![]() i-iloraz j-jablka k-kolanko??? l-laik ł-łam(gazety ![]() m-mama n-novika??? o-oprawca p-papilot ![]() r-rozkaz s-satyna t-trajkotac ![]() u-umowa w-wypowiedz z-zaufanie zauwazylyscie wiele razy pojawilo sie zaufanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
A - abstrakcja
B - Bóg C - C... moje nazwisko ![]() D - dom E - energia F - fantazja G - grzech H - honor I - imaginacja J - Justyna ![]() K - komunikacja międzyludzka ![]() L - lato Ł - Łukasz M - mama N - niebo O - ocean P - powietrze R - rodzice S - słońce T - tato U - uroda W - wiara Z - zwycięstwo |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
A - Ambi, moj kot
B - ból, wiele musialam go znosic, poza tym musze z nim zyc (zapalenie stawow) jak go odczuwam to znak ze trzeba lyknac lekarstewka C - czas D - dom, moj obecny na Powislu i rodzinny w Rembertowie E - ekran, komputera, tv, kinowy F - film, studiuje filmoznawstwo G - Górska, moje nazwisko, niebawem nieaktualne H - Hiruko, moj kot I - inteligencja, cecha ktora cenie ponad wszystko J - ja ![]() K - kosmetyki, mam na ich pkcie fiola L - lenistwo, jestem leniwa jak diabli Ł - łzy M - Mateusz (TZ), Małgosia (moje imie) N - niecierpliwosc O - obraz P - perwersja R - radosc S - Straszewska, moje nowe nazwisko T - transport U - uwaga W - wolnosc Z - zazdrosc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
A - ann , agatka [przyjaciółki
![]() B - banany ![]() ![]() C - czas D - deszczyk ![]() E - ewcia [sis ![]() F - forum ![]() G - gg !! H - horror o tak ;DDDD I - Italia ;DDDD J - jedzonko ![]() K - Kolczyki ;DDDDD , kino ;] L - lodyyyyyy ! ; )))) Ł - łzy M - miłość ![]() N - nadzieja O - Oleńka! Jaa ;D P - pomoc , przytulanki ; ]] R - rower ;p S - szłodycze ! mmm ;DDDD , słoneczko :P T - truskawki ! mm ;DDDDDD U - uwielbienie [; W - wspomnienia ![]() ![]() Z - zaufanie ! bardzo ważne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
A-ambitna
B-bezmyślna czasami C-ciuchy moja obsesja, całuski ajjj:"* D-dołująca sie często E-energiczna F-fochy ![]() G-gaduła h-honorowa i-inteligentna of course j-jaśmin o taaak k-korale, kolczyki moja szkatułka pęka ![]() l-lody truskawkowe:P m-marzycielka n-nałogowiec <papierosy> ech próbuje rzucić o-okularki p-paski do spodni moja druga miłość, a właściwie trzecia ![]() r-rurki s-ssssssss...., słoneczko, sen, step up<3 t-taniec moja pasja i hobby<3________tęsknota ![]() u-:P w-waga z-złość
![]() |
#45 |
BAN stały
|
A-Ania(moja przyjaciółka)
B-Beata,czyli ja/beznadzieja-tak czasami się czje C-cebula,bo lubie czasami popłakać D-dom=ognisko rodzinne E-euforia F-fochy G-gamoniowatość h-honorowa i-igła j-język-impretuj to jak chcesz k-kocham i jestem kochana l-lizak,czasami czuje się dziecko m-miłośc spełniona,małżeństwo tego pragne n-nowości-jestem na to otwarta o-obrona przed wrogami p-prace,szukam ![]() r-rozumek s-seks,coś przyjemnego//szacunek t-Tomcio-mój narzeczony=tęsknota u-unik w-wierność z-złośnica-ja |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
A - Anioł, Anna
B - Bóg, Ból C - Całus, D - Dom E - Euforia F - Francja G - Goździki H - Honor I - Indywidualność J - Jesień K - Krew, Kropek, Kwiaty L - Lizaki, Lody Ł - Łzy M - Miłość, Mama, Marzenia N - Nadzieja, Nuda O - Optymizm, Odwaga P - Przyjaciółka R - Róże, Radość S - Smutek, Samotność, Siostra Ś - Śmierć T - Troska, Tata U - Uśmiech W - Wspomnienia, Wiara, Wolność Z - Zazdrość Ż - Żal
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
A-ambicja
B-basen C- Cierpienie D- Drinki E- Elektrycnz gitara ![]() F- Ferarri G- Grad H- Hemp Gru I-Impreza J- Język K- Kolczyki L-Likier Ł- Łódź M- maskotka N- Nieruchomość O- Operacja P- Paweł... R- Raków S-Siatkówka T- Tatoo U- Uwaga W- Wizaż X-.. Y-... Z-Zdrada To takie moje pierwsze skojarzenia do danej literki ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
A- akceptacja, aluzja
B- bezsens, bracia, Beskidy, burza C- cierpliwość, Cranberries, czereśnie,czekolada, cud, Cezar (mój piesek) D- dłoń, dusza, "Daffodil lament", demon E- ekstrawagancja, erotyka F- fairplay, fantazja, finał G- Gabka (oczywiście), grzech, gorzała ![]() H- Hala, herbacisko, I- improwizacja, inteligencja, ironia, Irlandia J- Jadwiga(mama), JPII, jeleń K- kochać, Kraków, Kaśki L- lenistwo, lody bakaliowe, loki, lato Ł- łóżko, łazienka M- młodość, marzenia, mądrość, "Metro", muzyka N- nicość, nadzieja O- odnaleźć cel, oczy P- Psiorkenzi, Paweł, Pluto(drugi psiak), plener, psy R- "Roulette", rodzice, rozum S- Szymon( ![]() Ś- średniowiecze T- Tomek, Tom Hanks, tradycja U- ulewa, umiar W-ważka, wycieczka w góry, wiadomość Z- zbok ![]() Ż-Żywiec, życie
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
A-analfabeta
B-biseksualizm C-ciołek D-debilizm E-eutanazja F-fujarka G-grzybica H-histeria I-idiotyzm J-jasełka K-kartofel L-laluś M-mirabelka N-nazizm O-ochroniarz P-pomidor R-rura S-słonecznik T-towar U-uśmiech W-widelec X-... Y-... Z-zabawka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
A - amore
![]() B - buziak ![]() C - c... c... cnota! ![]() D - dom E - Ewa (moja mamusia) F - fistaszek ![]() G - Giertych ![]() H - huśtawka I - ignorancja J - Jagoda (moja najukochańsza babcia) K - Katarzyna czyli JA ![]() L - love ![]() Ł - łóżko M - mit N - nocnik ![]() O - omamy P - poczta R - ramka S - sonata księżycowa ![]() T - trotyl :P U - ul W - wyznania gejszy X - xena ![]() Y - yeti ![]() Z - zombie Ź - źdzebełko Ż - żabka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
A- apetyt
B- buziaczki ![]() ![]() C-ciuszki D-domek E- Ela (moja świetej pamięci babcia ![]() F-Fanta G-gg H- herbata I-internet, impry J-Justysia ![]() K-kumple L-lalunia M-mama N-namiętność O-odżywki ![]() U-urodzinki ![]() P-piesek Leszek R-Roxanka S-sklepy T-taniec U-uczucia W-wiara, wizaż ![]() Z-znajomi, zdrowie
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
ale fajnie
![]() ![]() A - lkoholizm B - abcia, aran ![]() C - ukierki, iastka, iasto, zekolada ![]() D - upa ![]() E - klerka ![]() ![]() F - abcio G - rzybki (nie ma jak pochodzic po lesie ![]() H - umor I - nteligencja J - a ![]() K - ocham, asiunia (czyli oKOro ![]() L - ubię Ł - udzić się M - iłość ![]() N - amiętność O - dpowiedzialność, liwka P - rzutulać ![]() R - ybki S - pacerek T - omek ![]() U - śmiech ![]() W - ierność, olność, ładza Z - wyciężać dziękuje za uwagę ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie się czytało ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Argentyna (bardzo chciałbym tam pojechać)
Bobas Czekolada ![]() Dom Ekwador (chcę do Quito) ![]() Fasolka po bretońsku Grzesiek (mój kochany braciszek ![]() Hamak Intuicja Jabłuszko Kraków Lody (uwielbiam ![]() Łasuch Miłość, Mama Namiętność Obijanie się ![]() Prawda Radość, Rodzina Szczęście Tomuś ![]() Utopia Wakacje Zaufanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Aborcja
Bollywood Całować D*** ![]() Egoizm Feminizm Gorzko-słodki Hipochondryk Indie Julia, Ja Katka Psychopatka (moja siostra) Lodówka Łóżko Myśl Nadia Orgazm Pomysł Robaczek Seks, Sierpień Tomek Ula Wojtek, Wizaż, Wrocław Zodiak
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Abigail
Bóg Cud Dół España Freedom; Four seasons (Vivaldi) Gilmore girls Hedonizm Iberystyka Jutro; Jive; Joga Kapelusz (skojarzenie z opowiadaniem o liliowym kapeluszu: http://www.biblionetka.pl/art.asp?ko...d=-1&aid=31341) Lustro Łza Mama Nadzieja On Przyjaźń Rumba Samba Taniec; Talent Uśmiech Wiara Zapomnienie
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawe to
![]() a-apatia b-ból c-cud d-depresja e-empatia f-figle g-grzech h-historia i-indoktrynacja j-ja k-kolczyk l-ludożerca ł-łaknienie m-marazm n-nadzieja o-opatrzność p-powołanie r-rygor s-stadium t-terapeuta u-uwaga w-wiara z-zaraza piersze co mi powpadało, mam nadzieję, że to o niczym nie ma świadczyć .
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytając można się zawsze czegoś tam dowiedzieć o tej 2 osobie ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Amore
Babcia Czas Dom Espańa Fantazja Gitara Honor Indywidualizm Ja Kochac Love Łzy Mama Nadzieja Oczy Przyjaźń,Podroze Radosc Szczescie Teatr Uśmiech Wrazliwosc ,Wiara Zdrowie __________________
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.