![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Do oddania LRP, Avene, Iwostin i inne
Polskich raczej nie czytuję, ale mogę dorzucić jakiś tom A.Christie mam b.dużo, jeśli lubisz
![]() Acha, chciałam zapytać o stan cieni i pudru ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ellena,
cienie i puder są prawie nowe, parę razy maźnięty puder, a cienie zaledwie raz. Dlatego chciałabym je wymienić na 3 książki np. z literatury na obcasach lub coś w tym stylu. Kryminałów raczej nie czytam. Co możesz mi zaproponować? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Głównie dysponuję książkami sensacyjnymi i fantastyką, z literatury o jakiej myślisz mogę zaproponować: "Pod słońcem Toskanii" F.Mayes-prawie nowiutka, "Pocałunki na Manhattanie" D.Schickler i "Witaj na świecie Maleńka" również są w super stanie. Może "Głos dla księżniczki" J. Morressy-to taka fantastyka, ale bardzo kobieca
![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
"Pocałunki na Manhattanie" D.Schickler i "Witaj na świecie Maleńka" i może dorzuć mi jeszcze Ujędrniający żel pod prysznic - SKIN SO SOFT - AVON - połowa z 250 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
OK, mogę sie na taką wymianę zgodzić
![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Irlandia87,
możesz mi jednak wysłać zdjęcie różu, bo byłam w sklepie dzisiaj i nie było takiego koloru, a nie chcę żeby był za ciemny. A książką też byłabym zainteresowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
myślę, że dziś ok. 17 wstawię już fotkę
![]() ps. róż nie jest ciemny ![]() Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2006-09-11 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Czy interesuje Cię tonik Ziaji - seria profesjonalna dla gabinetów kosmetycznych, nowy, nieużywany, objętość 500 ml?
Jest to tonik odświeżający, bezalkoholowy, zawiera następujące substancje aktywne: ekstrakty z tymianku, lukrecji i oczaru wirginijskiego i D-panthenol (czyli wszytkie substancje działają łagodząco, są wykorzystywane w produktach dla alergików). Tonik jest bardzo łagodny, moja mama, która jest największych alergikiem na świecie ![]() Polecam seredecznie, chciałam go oddać komuś, kto mam naprawdę wrażliwą skórę, bo wiem (patrząc na matkę) jak wygląda alergia kosmetyczna kiedy człowiek wyglądem przypomina indycze jajo ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
hej, sorki ale mam problemy z aparatem, fotka będzie wieczorem ok. 21
mam nadzieję, że jeszcze tyle zaczekasz.. ![]() pozdrawiam ![]() a czy mogłabym prosić fotkę pudru sypkiego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Masterpiece, swoj kramik postaram sie stworzyć jak najszybciej, ale nie obiecuję, że dziś.
EDIT - swój wątek stworzyłam już dziś, link w podpisie - zapraszam ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2006-09-11 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
dodałam u siebie wkońcu! fotkę różu, ale jego kolor odzwierciedla raczej
2 zdjęcie (tam gdzie jest naklejka) w żadnym wypadku nie jest on ciemny i ceglasty, tylko jasny beżowy! napisz mi czy jesteś zainteresowana wymianą ![]() Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2006-09-12 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
MagJa, niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
nie jest ciemny, tylko zdjęcie wyszło kijowo.. :/
a mogłabyś wkleić fotkę Twojego pudru? Czy on w ogóle daje kolor na twarzy? i dokładnie jak widzisz tą wymianę? ![]() bo mi się jeszcze u Ciebie podoba czarna kredka Bourjois- jest miękka czy twarda? i ile jej zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kredka jest miękka, ale nie rozmazuje się i łatwo się nią umalować. Mam taką samą tylko brązową i jestem zadowolona. Czarna jest nowa (dostałam gratis przy innym zakupie, ale nie używam czarnej). Co do wymiany czekam na Twoje propozycje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Hej
interesuje mnie: Bioderma , płyn micelarny Sensibio H2O, została 1/4 Avene, maseczka kojąco- nawilżająca, została 1/2 Max Factor, puder sypki translucent, prawie nowy, 2 razy użyty Bourjois Khol & Contour, czarna kredka do oczu Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139657 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
lipiec na maksa!!! :)
|
pytalas u mnie w watku o ksiazki.. interesowalby mnie tusz masterpiece
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Ja mam Samotność w sieci z tej serii "Literatura w obcasach" - byłabyś zainteresowana??
![]() |
#60 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesują mnie: Avene, maseczka kojąco- nawilżająca, została 1/2 Iwostin Purritin, emulsja matująca, zostało trochę mniej niż 1/2 Iwostin Purritin, krem na noc, zostało trochę więcej niż 1/2 La Roche Posay,Unifiance Creme,podkład optycznie wygładzający wersja do cery suchej nr 22, nowy tylko raz użyty Zajrzyj do moich innych wątków, może Cię coś jeszcze zainteresuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.