![]() |
#31 |
spin doctor
|
Dot.: Escada Magnetism,Y.Yamamoto,YSL, L'Oreal,Olay,Kadus,Revlon ,Clinique i inne :)
Może za wodę Magnetism zainteresuje Cię J.Del Pozo Halloween 100ml kilka razy psiknięte plus dezodorant perfumowany Allure chanel jakaś połowa ze 100ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Escada Magnetism,Y.Yamamoto,YSL, L'Oreal,Olay,Kadus,Revlon ,Clinique i inne :)
Hej! Widziałam w jednym twoim poście, że masz tester Chanel Allure? Czy to jest jeszcze aktualne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
spin doctor
|
Tak mam tester Allure 100ml z ubytkiem jakieś 20ml.W innym wątku chcę je wymienić na Rockin'rio. Jeśli tamta osoba się nie skusi mogę Ci go zaproponować za Escada woda plus balsam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Jednak muszę zrezygnować, mimo że za tester allure oddałabym wiele, gdyż zapomniałam, że Escada już leci na wymiankę. Może zainteresuje Cię Yamamoto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
spin doctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Escada Magnetism,Y.Yamamoto,YSL, L'Oreal,Olay,Kadus,Revlon
interesują mnie znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Dot.: Escada Magnetism,Y.Yamamoto,YSL, L'Oreal,Olay,Kadus,Revlon
zainteresował mnie u Ciebie perfum..może zainteresuje Cie baza SHISHEIDO??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.