![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Chętnie oddam w zamian przyjmę inne.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolorówka mnie raczej nie interesuje, krem z cynkiem też nie, niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Estee Lauder - błyszczyk Pure Color nr 323 - glacial beige - kupiony w Douglasie, użyty kilkakrotnie, męczy mnie jego zapach. Zużycie niewielkie. ma drobinki i czym pachnie że Cię męczy ?jest kryjący ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;2698581]Czy ten błyszczyk
Estee Lauder - błyszczyk Pure Color nr 323 - glacial beige - kupiony w Douglasie, użyty kilkakrotnie, męczy mnie jego zapach. Zużycie niewielkie. ma drobinki i czym pachnie że Cię męczy ?jest kryjący ?[/QUOTE] Jest błyszczący, ale nie widzę jakichś wielkich drobinek. Krycie zależy od tego, ile się go nałoży - trudno mi to opisać, bo to dość subietkywne odczucie i od upodobań zależy, wg mnie jest półtransparenty - tym bardziej, że ten kolor jest dość subtelny, cielisty. Zapach to kolejne moje małe "zboczenie", wiele kosmetyków właśnie ze względu na zapach się pozbyłam, ten ma dość charakterystyczny, niektórym użytkowniczkom bardzo się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
4.Podzielę się również pudrami CLINIQUE ( ilość do uzgodnienia)
-gentle light powder nr.03 -blended face powder nr. 03 Pudry przywiezione tydzień temu z Kanady lub . Maseczka kojąco-nawilżająca AVENE – KWC, zostało 65-70 % MOże znajdziesz cos u mnie? Zajrzyj, może cos wpadnie ci w oko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;2698689]Kaczinko , ten krem to na noc czy dzień?
krem do twarzy Dermika Inspiracja, mam z wymiany, przeze mnie nie używany,ale jest prawie cały,[/quote] Zdaje sie ze na dzien, bo kiedys mialam probke i on byl opisany w formie listu do przyjaciółki i było tam wspomniane ze zawiera tez filtr UV,ale w jakiej ilosci producent tego nie podał. Mam jeszcze poza watkiem Effaclar A.I. w probkach oraz probki kosmetykow Thalgo |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- Aqua Femin, preparat zapobiega nadmiernemu gromadzeniu płynów w organiźmie, 50 tabl., nowy -Wella System Professional, Color Saver Mousse, odżywka w piance do włosów farbowanych, 150 ml, użyta ze 3 razy, praktycznie pojemność bez zmian, ale oddam niechętnie, tylko za coś super - Sally Hansen, multi-witaminowy preparat do paznokci Get Strong, nowy - Estee Lauder, podkład Double Wear, kolor 04-pebble, dwie próbki po 1,5 ml (saszetki) - Lancome, color focus, paleta z 4 cieniami wet & dry, 312 l'amante du matin, fiolety, szarości, beże, nowa - Lancome, kremowa pomadka le rouge absolu, 320 goutte de rose, róż, nowa co z tych rzeczy możesz oddać, za rzeczy wybrane przez siebie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;2698645]Hexxanko masz głównie kolorówkę, pielęgnację masz Avonu którego nie lubię :-([/QUOTE]
OK,rozumiem. Pozdrawiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Interesuje mnie: 7. Maseczka kojąco-nawilżająca AVENE – KWC, zostało 65-70 % 8.Preparat na zmniejszenie porów i wybłyszczania noska Pore Minimizer CLINIQUE nr.02 Naturel Moyen – z wymiany, zostało 60-70% Zapraszam do mojego kramiku...może coś znajdziesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144967 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Potarguje sie jeszcze troche z Toba, bo bardzo mi zalezy na odsypce pudrów Clinique, więc po raz kolejny proponuje, moze tym razem zainteresowałaby cie kasetka ArtDeco?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kasetkę ArtDeco mam na 4 cienie. A może bardziej coś z pielęgnacji, bo głównie tego szukam, w kolorówce mam wszystko co mi potrzebne ,a nawet więcej . Co do kolorów pudrów to obydwa są jasne, (ale nie dla wybitnych bladzioszków)i doskonale dopasowują się do koloru skóry i stają się prawie niewidoczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Widzisz, pogubiłam się już zupełnie
![]() Z odsypki rezygnuję, co za dużo to niezdrowo ![]() Zostałabym przy Sephorze i kredkach, co byś chciała za to ? Aqua Femin już nie mam, mam za to Oli-Femin. I muszę dodać, że pudełko tekturowe od szminki Lancome jest troszkę wgniecione, na prezent się raczej nie nadaje.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;2707938]Kaczinko, oczywiście jestem jak najbardziej chętna do wymiany, bo przecież po to założyłam wątek, ale naprawdę nie mam co u Ciebie wybrać.Sama w swoim zastrzegasz "Niestety będę trochę wybredna, bo nie chcę już gromadzić niepotrzebnych mi kosmetyków."i ja tak samo
![]() Kasetkę ArtDeco mam na 4 cienie. A może bardziej coś z pielęgnacji, bo głównie tego szukam, w kolorówce mam wszystko co mi potrzebne ,a nawet więcej . Co do kolorów pudrów to obydwa są jasne, (ale nie dla wybitnych bladzioszków)i doskonale dopasowują się do koloru skóry i stają się prawie niewidoczne ![]() Nie ma sprawy, doskonale to rozumiem,ale chyba nie obrazisz sie jak od czasu do czasu zaproponuje ci cos nowego z mojego watku,jesli cie nie zainteresuje po prostu powiesz nie, a moze akurat cos sie kiedys trafi czego ty szukasz,a ja chetnie oddam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W takim razie podoba mi się - Lancome, color focus, paleta z 4 cieniami wet & dry, 312 l'amante du matin, fiolety, szarości, beże, nowa -Wella System Professional, Color Saver Mousse, odżywka w piance do włosów farbowanych, - Freeman, Papaya and Mango massive moisture, intensywnie nawilżająca 3-minutowa maseczka do włosów, 150 ml, nowa Czy ta pianka jest do spłukiwania czy nie ?, i te 3 rzeczy to chyba zbyt wiele,prawda?jeśli tak to może coś jeszcze dobierzesz?, aaaa i jeszcze czy te cienie są matowe czy perłowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.