![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od kiedy kremy na zmarszczki?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Agabil ten peeling migdałowy to u kosmetyczki robisz? czy mogłabys napisac cos o nim wiecej (do jakiej cery, czy łuszczy sie skóra bardzo, czy zweza pory, oszczedza naczynka, bo efekty wiadome :cera dwudziestolatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie krem odżywczy bielenda róża i jedwab i normalnie dostałam od niego suchych liszai na twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Kupuję kwas migdałowy na www.mazidla.com za 6 zł z groszami i sama robie mieszankę: woda 3ml , kwas migdałowy 0,75ml, wódka 1,25ml. Peeling jest praktycznie do każdej cery, choc w przypadku cery wrażliwej i naczynkowej trzeba uważac. Warto też przygotowac skórę do tego inwazyjnego bądź co bądź zabiegu stosując przez kilka dni tonik z kw. migdałowego (przepis na w/w stronie). Skóra łuszczy się dośc mocno po kilku dniach, dlatego robię go w środy, największe obłażenie przypada na weekend. Pory są oczyszczone i zwężone, odkąd go stosuję nic mi nie wyskoczyło, cera jest gładka i jednolita w kolorycie. Polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Kremy przeciwzmarszczkowe jak najbardziej od 25 roku zycia.Majac prawie 30 lat-to juz chyba trzeba.Jestem za intensywniejszymi kuracjami 2-3 razy w roku np.bogatsze serum lub ampulki.Mysle ze kiedy pojawi sie juz siateczka zmarszczek mozna pomoc sobie dieta skladajaca sie z owocow,warzyw i nienasyconych kwasow tluszczowych i pic DUUUZOO WODY!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te mazidła to dla mnie czarna magia ![]() ![]() ![]() moja skóra potrzebuję natychmiastowego ratunku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() wejdź na www.mazidla.com i zajrzyj do Receptariusza, tam masz mnóstwo różnych przepisów. Tu masz gotowy link http://www.mazidla.com/index.php?opt...&id=1&Itemid=2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja też weszłam na te mazidła.Strasznie to ciekawe tyle że jak policzyć każdy produkt i koszty przesyłki to jak to wychodzi bo chyba nie mało ?No i to mieszanie to czarna magia! W czym to mieszać ?Jak to robicie ?!Dajcie znać prosze!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Wiadomo, ze na poczatku trzeba trochę zainwestowac, ale potem to już groszowe sprawy. Do przyrządzania zakup łyżeczki pomiarowe, masz je w akcesoriach. Polecam wątek o zakupach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126341 oraz nasze opinie na temat różnych mazidłowych formulacji http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149207 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie wróciłam do domu nie mam siły ![]() ![]() dziś przeczytłam dla mnie te kremy są nie do wykonania......zbyt skomplikowane mam pytanie czy można używać tych półproduktów bezpośrednio na skórę przy oleju z ogórecznika napisane jest aby używać go w stężeniu 2- 15% co to do diaska znaczy Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2006-11-24 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.