![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co z baleyage..???
Fani Dody mają tyle samo kultury wypowiedzi, co ona sama, jak widać
![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
no nareszcie!!!! wrocilem na łono naszego kochanego wizazu...... Niestety generalnie musze sie teraz pilnowac w wypowiedziach bo znow mnie dorwia i bedzie ban (a kolejnego nie przezyje)......
w zwiazu z powyzszym sprobuje "mile" i "kulturalnie" komentowac "niewiedze" pewnych kregow.... nie bedzie to latwe, ale..... zeby nie odbiegac od tematu watku.... jeszcze nie widzialem nigdzie w necie zeby poajwily sie najnowsze trendy we wlosach na jesien/zime, wiec geberalnie zostaje przy stwierdzeniu ze balejaz jest nadal niemodny i kropka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Wchodzę na wątek o baleyage żeby coś ciekawego się dowiedzieć a tu jakieś takie dziwne gadki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
torque... nikt Ci tego nie zabroni... jesli stawiasz na dobre samopoczucie niz na mode to Twoja sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
HolyBoy no rzeczywiście Doda ma modny kolor cały czas platyna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
w necie?....hmmm... no coz....
kilka najnowszych ale tylko kilka..." balejazy" wlasnie... dzis dostalam nastepny katalog wiec jednak juz cos jest , bo w sumie na wiosne , byly pokazywane na naszysm rynku (pokazy,szkolenia)fryzki na jesien i zime 2006
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
i nawet dla panow lekki balejazyk nie zaszkodzil...
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
a nowe trendy baleyażu na BLOND wosach? przejżałam zdjecia i ... niestety nie widze nic dla siebie...
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
BLOND to blond tak jak czern ...byl jest i bedzie , poprosto niektorym jest w nim bardzo ladnie
zmieniaja sie odcienie napewno nie sa modne zadne paski , czyli balejaze panelowe ani ciemne kontrasty mam pare zdjec ale wysle je w przyszlym tygodniu , nie mam teraz czasu zeby je skopiowac cierpliwosci
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się, że balejaż wychodzi z mody. Byłam właśnie w poniedziałek u fryzjera i jak jakieś panie upierały się na bardzo kontrastowe kolory i co gorsza chciały takie grubaśnie pasy, to poprostu nie mogłam na to patrzeć, okropnie to wyglądało. Ja też nie lubię jednolitego, płaskiego blondu, bo wygląda tandetnie. Dlatego też fryzjerka najpierw położyła mi na całą głowę platynowy blond (zdaje się 1517 z KEUNE), a potem dosłownie z 5 folii z cieniutkimi pasemkami jasnego brązu, tak tylko gdzieniegdzie, żeby "uwypuklić" fryzurę. Jestem bardzo zadowolona!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
kazde dziecko wie ze balejaz w tym sezonie jest niemodny... szanuje oczywiscie zdanie innych, ale mam wlasne (poparte dowodami)....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
pASEMKA -CZĄ SĄ JESZCZE MODNE??
wITAM DZIS WYBIERAM SIE DO FRYZJERA MIAŁO BYC TYLKO PODCIECIE, ALE ZDECYDOWAŁAM ZE SIE JESZCZE NA JAKIES PASEMKA, PRZEZ CAŁE ZYCIE MIALAM BEĄZOWE WŁOSY I STRASZNIE SIE BOJE EFEKTU ,ZE BEDE ROZCZAROWANA ,NIE MAM POJĘCIA JEKIE KOLORY PASEMEK DO MNIE PASUJĄ ,DLATEGO ZAMIESZAM FOTKE I BARDZO PROSZE O RADY CO DO DOBORU KOLORÓW. Z GÓRY DZIĘKI.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Dot.: pASEMKA -CZĄ SĄ JESZCZE MODNE??
Oto Fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem masz sliczny kolor wlosow i bardzo Ci w nim do twarzy
![]() ![]() Popoieram zdanie "iziaczka" - nie rob sobie zadnych pasemek- bedziesz miec tylko potem z nimi problem, jak Ci sie znudza. Teraz wlosy w jednym kolorze sa najmodniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
nie bede orginalna i zgodze sie z dziewczynami - obecny kolorek bardzo Ci pasuje i na Twoim miejscu nic bym nie zmieniala a jedynie jakos fajnie je wycieniowala <tak wogole to zazdroszcze dlugich wloskow bo moje sa niestety duuuzo krotsze
![]()
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
PAsemka nie śa już modne a TOBIE bardzo ładnie w tym kolorku
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem, podbnie jak poprzedniczek, masz naprawde sliczne wloski, bardzo ladny kolorek! ja bym go nie zmianiała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
jesli koniecznie chcesz pasemka to moze jakies stonowane, nie blond czasem
tylko jakies fajne refleksy ladnie komponujace sie z brazem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
a ja sobie wczoraj zrobiłam
![]() i się bardzo z tego cieszę bo miałam ochotę sobie zrobić to go zrobiłam i jestem bardzo zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
donaticzka: no coż, nie każdy lubi być trendy.... jeśli już coś mogę doradzić osobom mającym zamiar robić sobie balejaż, to przynajmniej żeby to byly jakieś bardzo grube pasma włósów, albo żeby farbować włosy warstwami (np. włosy pod spodem na ciemny kolor, a u góry na jaśniejszy i jeszcze jaśmniejszy)...
donaticzka: czy to nie przypadkiem hilary duff w Twoim avatarze? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie wazniejsze jest to co nam pasuje i jak sie w tym czujemy a nie to co jest trendy, bo nie kazdemu jest adnie w tym co jest modne. A poza tym gdyby wszyscy wygladali tak jak modelki na wybiegu, nosili identyczne ciuchy i jeszcze mieliby takie same wolosy to nasz swiat stalby sie cholernie nudny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
a ja mam swoje zdanie nqaq temat trendy
trendy nie znaczy być i mieć to co wszyscy miałam ochote na baleyage to sobie go zrobiłam dokładnie takie kolorki jak na załączniku Edytowane przez donaticzka Czas edycji: 2006-11-21 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Mam podobne zdanie co donaticzka
Jak mam ochote na balejaż to go robie i nie zawracam sobie glowe modą lub najnowszymi trendami. Moim zdaniem ładnie mi z blondzie więc taki też mam balejażyk.Jak znajde jakąs fotke to załącze. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ekh... jesli trendy to oznacza mieć to samo co wszyscy to wolę być już nie trendy. Śmiesznie wygląda to jak co druga dziewczyna ma kolor blond na wierzchu a pod spodem czarny... ekh...
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
jutro ide do fryzjera po taki balejazyk i co wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie wygląda, ale nie w moim stylu...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.