![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pełno różności - wszystkie półki :))) sporo dokładek
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Czyli jesteś zainteresowana cieniem Bourjois i pędzelkiem?
![]() MNie interesują podwójne cienie Clinique i coś z tego: Toni&Guy iron-it heat defence spray - płyn chroniący włosy przed działaniem ciepła, mający właściwości wygładzające oraz odzywcze - może być stosowany równiez jako odzywka bez spłukiwania - pojemność 200 ml, szacuję że zostało ok. połowy lub ZeroFrizz serum wygładzająco-nawilżające, zostało ok. 60 % ze 100 ml ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
roletka Chanel Chance - 5 ml, oryginalna, zaoliowana, nieotwierana, idealna do torebki
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
jagabrz niestety nic,
aga cienie Clinique na razie są w rezerwacji i negocjuję jeszcze wymiane nowego pędzla, jesli coś sie zmieni, napiszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
czy za cienie chanel znalazłabyś coś u mnie? możesz kilka rzeczy za to wybrać. na rózowo to ich nei ma. odp u mnie prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
aga pędzla jednak juz nie potrzebuje, sprawa cieni nadal niewyjaśniona
przy okazji mała dokładka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie ( mam sporo nowaści) za:
mleczko Absolut Repair 150 ml - ubytek 1/6, MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 40% jedwab Biosilk - mała buteleczka, chyba to 14 ml, plus jedwab CHI - zostało na 2-3 uzywcia, w zalezności od długości włosów - oddam jako całość krem do rąk Neutrogena - koncentrat, zostało 40% z 50 ml roletka Chanel Chance - 5 ml, oryginalna, zaoliowana, nieotwierana, idealna do torebki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie ( mam sporo nowaści) za:
mleczko Absolut Repair 150 ml - ubytek 1/6, MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 40% jedwab Biosilk - mała buteleczka, chyba to 14 ml, plus jedwab CHI - zostało na 2-3 uzywcia, w zalezności od długości włosów - oddam jako całość krem do rąk Neutrogena - koncentrat, zostało 40% z 50 ml roletka Chanel Chance - 5 ml, oryginalna, zaoliowana, nieotwierana, idealna do torebki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...90#post2716690 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie:
jedwab Biosilk, krem pod prysznic o zapachu magnolii i Nanobase Czy cos znajdziesz u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143955 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145522 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Pusek Okrusek nic nie znalazłam
Vilandro tez niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Odpisuję u Ciebie, no wybacz ale przegapiłam Twojego posta
![]() ![]() - olejek oczyszczająco-regulujący do cery tłustej i mieszanej Decleor YlangYlang - 15 ml - ubytek ok. 20% - Toni&Guy iron-it heat defence spray - płyn chroniący włosy przed działaniem ciepła, mający właściwości wygładzające oraz odzywcze - może być stosowany równiez jako odzywka bez spłukiwania - pojemność 200 ml, szacuję że zostało ok. połowy - mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20 % z 400 ml U mnie spodobało Ci się i jednocześnie jest wolne: -kilka testerków po ok 10 ml (w szklanych flakonikach) podkładów Clinique - Stay True, Superbalanced, Perfectyly Real i Superfit. Wszystkie w jasnych ale ciepłych kolorach, wpadających w żółć i beż a nie róż. - Na życzenie dokładnie opiszę poszczególne kolory. - zestaw Nivea mini szampon regenerujący + mini lakier utrwalający (mam takie dwa więc mogę oddać 2 szampony i 2lakiery) Więc co z tym zrobimy? Najbardziej zalezy mi na pierwszych dwóch wymienionych przeze mnie kosmetykach ale trzeba to jakoś wyrównac cenowo. Może chcesz dobrać do tego coś jeszcze? Mogę oddać 50 ml Versace Red Jeans, fajna owocowa-kwiatowa woda. Co ty na to?
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Emilia nadal nic
![]() daigee z podkładów Clinique interesowałyby mnie takie odcienie : Superbalanced - Breeze lub Cream Perfectly Real - 01 jesli masz któryś z nich, byłoby fajnie ![]() Versace nie dla mnie, nie lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Nie mam ich przy sobie i głowy nie dam, ale wydaje mi się, że te akurat mam.
Niestety mogę to sprawdzić w przyszły piatek i wówczas niezwłocznie napisać ![]() Z zapachów nic Ci nie wpadło w oko? Mam sporo do wyboru.
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Widzisz, zakręcona jestem jak słoik ogórków
![]() Dobrałabym sobie najchętniej: krem Body Shop z 10% witaminą C - uzyty 2 razy, otwarty boajże 4 dni temu, pojemnośc 30 ml, kredka do oczu Lumene - ciemny brąz, zakończona gąbeczką do rozcierania, trwała, raz uzyta, kolejny nieprzemyslany zakup, zwłaszcza że brazowych kredek mam już kilka, wazna do 2007 r., Sephora highlighting bronzing powder - trójkolorowy kwadratowy puder, może służyc równiez jako cień na powieki, uzyty jakies 4-5 razy, ubytek niezauważalny, Fluid Tesori d'Oriente jasmin di Giava - jasmin jawajski, połowa z 300 ml, niestety ostatnio biorę silne leki i balsam uczulił mnie, wiem, że za dużo, poniosło mnie znowu ![]() a z tych rzeczy, które u mnie wypisałaś wcześniej to nic by cię już nie skusiło ? ewentualnie mam jeszcze wanilię i pomarańczę Farmony, peeling i masło, nie oddam ci bo je uwielbiam, ale mogę zrobić odsypko-odlewko-odciapkę ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
to gratulacje ! a co wygrali ?
![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
hej,
byłaś w moim wątku i prosiłaś, żebym zajrzała do Ciebie. Parę rzeczy mnie ineteresuje, ale nie wiem, co Tobie się spodobało.
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Physiogel jest ważny do czerwca 2008 roku
kredka bourjois ma 12 cm, zużycie nieznaczne, ale nie mogę dokładnie ocenić, napisane jest na niej Crayon Khol 446, ale nie wiem, czy tu chodzi o dcień- to dość ciemny brąz kredka estee- trochę powyżej 15 cm, zużycie znikome, odcień 12- deep brown cień gosh- nieznaczne zużycie, tak samo jak juicy tubes U Ciebie podoba mi się [podam wszystko, choć parę rzeczy chyba nie będzie zgadzać się cenowo] błyszczyk Dior Addict Ultra Gloss w odcieniu 313 puder prasowany Matis, olejek oczyszczająco-regulujący do cery tłustej i mieszanej Decleor YlangYlang ZeroFrizz serum wygładzająco-nawilżające szampon Absolut Repair
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
innuendo rozchorowałam się i niestety na ogladanie kolorów na zywo się dzisiaj nie wybiore, poogladam sobie potem fotki w sieci i dam znać, jakbym to widziała, na razie zmywka do łóżka, bo mnie mąż pilnuje, a laptopa dostane po południu dopiero
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.