![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja pierwsza wymiana :)
Znajdziesz coś u mnie za INGLOT Loose Powder (sypki puder rozświetlający), kolor: SXL3, pojemność: 23g - niewielkie zużycie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
daigee owszem, bardzo chętnie
![]() Mam tylko pewne obawy co do tego koloru lolita dream ![]() Mogłabyś mi go opisać, tzn. czy jest ciemny jasny, a najlepiej znaleść jakąś fotkę (może być z innej firmy, bądź nawet Maybelline z nowej serii) która choć troche byłaby podobna pod względem odcienia. Mam złe doświadczenia jeżeli chodzi i szminki więc wybacz mi moją skrajną upierdliwość ![]() Z góry dziękuję ![]() P.S. True Matcha mam narazie zarezerwowanego dla weroniki18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.maybelline.pl/produkty/us...71l242l246.htm Wejdź na tą stronkę i kliknij na kolorki - ta szminka to będzie coś jak Mystic Prism i Precious Lilac. Oczywiście jeśli chodzi o zamieszczone znaczniki kolorów, bo w realu wyglądają trochę inaczej ![]() Mam nadzieję, że wyczerpująco odpowiedziałam ![]() Poza tym muszę zaznaczyć, że wolę większe wymianki, które są bardziej opłacalne więc gdybyśmy się zamieniły na te 3 kosmetyki byłoby super.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Och daigee w takim razie skusze się na tą szminkę Maybelline...
![]() Byłaś jeszcze zainteresowana olejkiem Bielendy. Mogłabym się wymienić za: - wygładzające Mleczko do włosów Garnier Fructis Style, mocne, 80% z 200ml Sprawdzałam na wiazażu i są mniej więcej w podobnych cenach. Przemyśl to i odezwij się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie wymiana wygląda tak: Ode mnie Shine Supreme, Maybelline WSD, demakijaż Ziaja za Maybelline WSD, połówkę kremu J&J i podkład True Match? Edit: hmmm... Może cień Color Resist za Garnier Fructis? Dodam jeszcze, że ja zapłaciłam za niego więcej - prawie 20 zł w Rossmanie, nie wiem skąd ta cena w KWC. Mogę dołożyć jeszcze próbeczkę zapachu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Nie do końca:
Moje: Maybelline Water Shine Diamonds i kremik J&J za Twoje: Maybelline Water Shine Diamonds i Ziaja True Matcha jak już wspominałam mam zarezerwowanego dla weroniki18 i jeszcze się musimy co do niego dogadać, ale to raczej na 90% pewne A może chciałabyś: Garnier Skin Naturals, Intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę, Tonizujące mleczko do ciała, pojemność 250ml - nowy? + malutką odlewka (tylko na wypróbowanie) Lacoste Touch of Pink |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Color Resist też zarezerwowany
![]() Coś mi się wydaje, że albo spoczniemy na podwójnej wymianie, ale zostaniemy z niczym ![]() Uparte z nas babki...nie ma co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
No kurcze szkoda... Jak już pisałam wolę większe wymianki a na tym podkładzie zależy mi bardziej
![]() A Touch of Pink mam próbeczkę.
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
OK, jak tylko podkład się zwolni to dam znać
![]() Rozumiem, że gdyby nie było ani True Matcha ani Color Resista to cała wymiana nie dochodzi do skutku, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Nie, wówczas możemy się wymienić za wszystko co wymieniłaś i balsam Garniera za mleczko Fructis. Ale fajniej byłoby za True Match albo Colour Resist
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
OK, w takim razie poczekamy...zobaczymy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...27384&posted=1
znalazlabys cos u mnie za ; Johnson & Johnson, Holiday Skin, Daily Facial Moisturiser Normal to Combination Skin (Nawilżający krem na dzień do skóry normalnej i mieszanej), pojemność: 50ml - zużycie 50% 5. Schwarzkopf, Gliss Kur, Sun Protection Spray (Ochronny spray do włosów z filtrami UV), pojemność: 150ml - zużycie 10% AVON Foot Works, Chłodzącu spray do stóp Rozkosz Lata-użyty kilka razy (ważny do 05.2007) DOVE Hair Silk, Intensywnie Regenerująca Maseczka do Włosów (dogłębnie odbudowuje, intensywnie regeneruje)-zostało ok.10% raczej na wypróbowanie na 1-2 użycia w zależności od długości włosów. 1.Garnier Skin Naturals, Intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę, Tonizujące mleczko do ciała, pojemność 250ml - nowy odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot,Rimmel,L'Oreal-średnia półka ZAPRASZAM :)
3. INGLOT Loose Powder (sypki puder rozświetlający), kolor: SXL3, pojemność: 23g - niewielkie zużycie
6. Maybelline Expression Kajal (kredka do oczu), kolor: czarny - użyta 2 razy 1.L'Oreal True Match, kolor: GOLDEN BEIGE W3, pojemność: 300ml - ok. 10% zużycia - opisz bliżej kolor jeśli możesz ![]() jakbyśmy się dogadały to mogę jeszcze Ci dorzucić rozbity, rozświetlający puder Sephory w odcieniu różowym, bo sama zaopatrzyłam się w nowy kompakt, jest go około 60-70%
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A mogłabyś wkleić fotkę pudru SEPHORY? Właściwie to nie zastanawiałam się nad różowym i chciałabym zobaczyć kolor. I w jakim sensie jest on "rozbity"? Chodzi o pudełeczko czy sam puder jest pokruszony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Hmmm....a powiedz mi jeszcze czy puder ten daje różowy kolor, czy raczej samo rozświetlenie? Chciałabym go używać do rozświetlenia kości policzkowych i łuków brwiowych.
Jeszcze mam pytanie co do szminki Maybelline. Powiedz mi czy daje ona mocny kolor czy raczej trasnparentny jak w przypadku Water Shine Diamonds i czy naprawdę nawilża? Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wymianki - muszę sprawdzić odcień w drogerii i dałabym znać jutro, jeśli to nie problem.
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
No jasne nie ma sprawy
![]() Czyli nasza wymiana wyglądała by tak: Maybelline - lakier Forever Strong, kolor 29, eternal ivory - użyty dwa razy Maybelline - szminka Hydra Extreme - kolor 502 mocha ice, ubytek niewielki, widoczny na zdjęciu Rimmel - Recover - kolor 303 - true nude - użyty raz SEPHORA-puder rozświetlający na: 3. INGLOT Loose Powder (sypki puder rozświetlający), kolor: SXL3, pojemność: 23g - niewielkie zużycie 6. Maybelline Expression Kajal (kredka do oczu), kolor: czarny - użyta 2 razy 1.L'Oreal True Match, kolor: GOLDEN BEIGE W3, pojemność: 300ml - ok. 10% zużycia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Tak, mi pasuje taka wymianka, tylko skoczę jutro do drogerii obejrzeć kolor True Match
![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
to moja lista szukam:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142366 z kosmetyków szukam:duzej palety z mnóstwem cieni, pedzelki oraz kosmetyki do oczu z mocnymni kolorami zieleni,zółci-intensywne!! najlepiej eylinery
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
z mojego wątku tusze o ktore pytlas beda raczej nieaktulane ale reszta rzeczy jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.