![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub posiadaczek starszych braci :)
Zawsze chciałam mieć starszego brata, a ma tylko...młodszą siostrę
![]()
![]() |
#32 |
♥
|
ja mam 2 starszych braci . jeden starszy o 4 i normalnie zawsze wszystko chce wiedziec.... a najbardziej zawsze go interesuje moj chłapak i utrzymuje z nimi bardzo dobry kontakt... i tez bym go nie chciała zamienic bo raczej sie z nim nie kłuce a i zawsze mi pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
ja mam aż 2 starszych braci starszych o 4 i 6 lat
![]() Gdy bylismy młodsi to byla istna wojna w domu.o wszystko ![]() ![]() Teraz tez jest fajnie,mamy wspolny jezyk i dobrze sie dogadujemy. ![]() Chociaż sa bardzo ciekawscy,a zwłaszcza ten młodszy ![]()
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
tez mam jednego 4 lata starszego braciszka. jeszcze kilka lat temu tez toczylam z nim ciagle wojne o dosłownie wszystko. a teraz mamy wspolnych znajomych i razem chodzimy na imprezy a przez to ja moge bardziej zaszalec bo starzy sie o mnie nie martwia bo wiedza z kim jestem. ma samochod wiec jest moim szoferem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Czytam sobie Was i po prostu robi mi się przykro... Wy chodzicie z braćmi na imprezy, bawicie się razem, wspieracie. Ja mam brata starszego o 3 lata, który jest dla mnie obcym człowiekiem - gdybyśmy się chociaż kłócili, sprzeczali, godzili... Ale nic. Mieszkamy pod jednym dachem i traktujemy się jak powietrze - chociaż może nie jak powietrze, po prostu nie lubimy się. I nie sądzę, aby obecna sytuacja uległa kiedyś zmianie - tłamszone od lat urazy i pretensje robią swoje.
Trudno, bywa. Przepraszam za zatruwanie miłej atmosfery wątku. Ale w końcu też należę do klubu, prawda? Niestety.
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Ludowa
![]() ![]() Ja też mam starszego o 6 lat brata i też nigdy nigdzie nie chodziliśmy, traktowaliśmy się jak zło konieczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
ja mam starszego o 3,5 roku brata, no i niestety w 90% roku jest dla mnie zmorą
![]() chociaż 2 lata temu to dopiero było ![]() mam nadzieję, że w krótce to się zmieni, tym bardziej że {na nieszczęście ![]() ![]() niech się wyprowadzi! ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
madzia wynika z tego ze masz 14 lat a jak ja mialam 14 lat to po prostu sie z nim bilam i to nie bylo takie klepanie dla zabawy. sporo sie za niego naplakalam. z toba napewno tez tak bedzie!!!trzymam za ciebie kciuki.!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Magda ma 16 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
starsi bracia - 2 szt.
różnica wieku - 6 i 10 lat. kontakty : 0 (słownie: zero) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja mam starszego brata. Różnica wieku ---> 7 lat
Jak bylismy młodi to non stop sie tłuklismy. O co tylko mozna było ![]() Ale teraz nie zamieniłabym go na zadnego innego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Niech mi w brylantach płacą! Nie oddam go!! ![]() Chociaz jakby się głębiej nad tymi brylantami zastanowić ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
no
![]() ![]() ale zawsze jak brak kasy to do młodszej siostrzyczki idzie xP
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam starszego brata- nie wiem czy sie cieszyc czy plakac
![]() Ma 26 lat ja 18. Czesto mi naprawial komp jak cos zrypalam ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Posiadam starszego brata
![]() Tak.. czesto sie pyta... i chce wszystko wiedzec... Tak wogule to wielu chlopakow boi sie mojego brata ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pisać o nim nie mogę, bo... ... nie wiem ile czasu by mi to zajęło ![]() Nie wyobrażam sobie bez niego życia.
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem zazdrosna o mojego brata... W maju się żeni a ja będę świadkową
![]() ![]() On tez nie interesuje się zbytnio moim zyciem prywatnym i raczej nie zwraca wiekszej uwagi na towarzystwo w jakim się obracam... Nieraz o cos się wzajemnie wypytujemy ale tak bardziej z czystej ciekawości niz z zazdrości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Ja mam brata starszego rocznikowo o 14 lat. Ja w lutym skończyłam 28, a on we wrześniu będzie mieć 42. Od kiedy pamiętam prawie nigdy nie było go w domu, uczył się i studiował z dala od domu, często wyjeżdżał za granicę do pracy, potem założył swoją rodzinę w innym mieście. Przez wiele lat widywaliśmy się rzadko, on miał swoje sprawy, a ja swoje, ale on zawsze się interesował, jak mi idzie nauka, czy z kimś się spotykam itp. Zawsze był też troskliwy, i wobec mnie, i wobec innych osób w rodzinie. Obecnie widujemy się co jakieś 2-3 miesiące z okazji rodzinnych spotkań. Mamy raczej dobry kontakt, wiemy, co się u nas dzieje, a gdy tylko mamy okazję, to długo rozmawiamy.
Mam też starszą o 16 lat siostrę, o której pisałam w wątku pt. "Klub posiadaczek starszych sióstr". Podsumuję krótko - mojego rodzeństwa nie zamieniłabym na nikogo innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Ja również posiadam brata,jest o 10 lat starszy.Obecnie ma żonke i 4 letnią córke.Pamiętam jak byłam mała,to zawsze się z nim wygłupiałam, gilgotałam,albo boksowałam na żarty.Tego nigdy nie zapomne jak chwytał mnie za nogi i podnosił do góry nogami.
![]() ![]() Ja lat 24//34 Ja z 27 maja//on z 28 kwietnia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
![]()
opst. to sorry magda14 musialam sie pomylic. a apropo zazdrosci to ja nie lubie dziewczyny mojego brata a on mojego faceta. kazde z nas mowi ze nie jest zazdrosne. ale mamy cos takiego ze poprostu ja nie trawie jej a on jego. czasami zastanawiam sie czy to moze nie jest taka podswiadoma zazdrosc, bo zadne z nas sie do tego nie przyznaje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ooo... i mnie tu jeszcze nie było?
Oto nadchodzi dumna właścicielka/posiadaczna* 2 starszych braci. Ich przebieg to : 33 i 31 lat ![]() Obaj zajęci, obaj dzieciaci, obaj troszczący się o siostrę, choć ten starszy jakby bardziej. Obaj kochani i żadnego za nic bym nie oddała ![]() *niepotrzebne skreślić PS: Przyznam szczerze, że mój 1,5 roczny związek rozpadł się po części przez "test na brata" - zapoznanie kandydata z braćmi i ... przejdzie, czy nie przejdzie testu? Nie przeszedł, był zbyt dziecinny mimo, że w ich wieku i niepotrafił się z nimi dogadać, a to dla mnie ważne ![]() Nieżałuję...
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ah wpisze sie, zeby nie bylo ze sie nie przyznajde do brata hehe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ja mam starszego brata o 5 lat
![]()
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
mam 2 starszyych braci - 4 i 6 lat, z tym o 4 prawie nigdy nie miałam kontaktu, zwłaszcza że teraz jest w Londynie, a odką starszy sie ożenił i przeprowadził (styczeń) to jakby lepiej sie dogadujemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na brata jeszcze muszę troszkę poczekać.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
![]()
Mój brat jest o 7 lat starszy i nasze stosunki im jestesmy starsi są lepsze.
Ale jak bylismy młodsi,tez nie były złe. Nasi rodzice nigdy nie dopuscili do tego, zeby jedno z nas uderzyło drugie. Brat czasem wstawiał sie za mna na podwórku (rzadko, bo jak ktos zaczepiał, ja sama dawałam sobie radę, ostry język i pięści zawsze przygotowane ;-) Potem juz jako 9-11 letnia dziewczynka pozwalałam kolezankom na zachwyty, jakiego to mam super starszego brata ![]() Takie dłuższe rozmowy o życiu zdarzają nam sie dopiero od czasu, kiedy oboje jestesmy dorosli. Mój brat faktycznie czesciej sie dopytuje o wszystko, ale ma to jakies granice, nie razi mnie to. Ogólnie jest dobrym bratem, ale zawsze marzyłam o siostrze, najlepiej tylko ciut starszej lub młodszej. Może dlatego, że jej nie mam, tak bardzo mi na tym zależało... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
To tak gwoli wyjaśnienia ciotką jestem od 13, 10, 9 i 2 lat (w tym przedostatnim przypadku to dodatkowo Matką Chrzestną)
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.