|  2006-09-20, 13:49 | #31 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Loreal Blush Delicieux I Inne!!!!

Rzyrafko, sorki, ale nic nie znalazłam...

__________________ Jak zdobny koń, jak świetny strój, Czarownym zwidem obraz twój, Poznałem - Boże, siłę daj! Tyś czarownica Lorelei. (Clemens Brentano) | 
|     |   | 
|  2006-09-20, 15:33 | #34 | 
| Przyczajenie | 

1. LOREAL BLUSH DELICIEUX - kultowy róz Loreala, kolor 05 CANDY CANE PINK (ROSE SUCRE D'ORGE), chyba najbardziej uniwersalny, róż, ale z odcieniem lekko brzoskwiniowym, użyty ze trzy razy (ja używam teraz odcienia Rosewood, szkoda żeby ten leżał i się marnował...) Wypatrzyłam jeszcze u Ciebie ten róż.... Czy wymieniłabyś go na puder w pędzlu sephory-właściwie nówka??? Mam też nowy wątek zapraszam i pozdrawiam   
				__________________ Pozdrawiam_Morenka Moje kosmetyki aktualne   https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...94#post2892694                               | 
|     |   | 
|  2006-09-20, 17:32 | #35 | 
| Raczkowanie | 

Te rzeczy mnie interesują: 3. BOURJOIS SOURCIL PRECISION - kredka do brwi ze szczoteczką, kolor 02 GRIS (szaro-czarny, dobry i dla blondynki i brunetki), dwa razy zatenperowana, zużycie może z 5% 4. pędzel do pudru ELLE (dodatek do czeskiego ELLE, w polskim wydaniu nigdy go nie było), bardzo gruby i gęsty, na grubej, krótkiej rączce, można go na niej postawić. Myślę, że będzie super zwłaszcza do sypkiego pudru. Ja używam tylko podkładu, więc pędzel leży Znalazłabyś coś u mnie?   | 
|     |   | 
|  2006-09-20, 17:58 | #36 | 
| Raczkowanie | 

Roxi_hart, Eithne - moze innym razem   Morenka - za róż nic juz nie znalazłam. Pozdrawiam cieplutko   
				__________________ Jak zdobny koń, jak świetny strój, Czarownym zwidem obraz twój, Poznałem - Boże, siłę daj! Tyś czarownica Lorelei. (Clemens Brentano) | 
|     |   | 
|  2006-09-21, 20:22 | #38 | 
| Raczkowanie | 

Magja - przykro mi, ale nic nie znalazlam. Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.