![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie oddam w dobre ręce!!!
Ooo, a ja juz myslalam, ze moje upodobanie do zlewania sie wodami dla facetow jest zboczone i feee
![]() ![]() Zaciekawilas mnie nieco tym zapachem... poki co moge zaoferowac Cabotine de Gres limited edition edt, kartonik 15ml (ubytek moze 1-2 ml) tu link: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10059 no i kolorowka ![]() chyba, ze cos z nowych ciuszkow (mam na zbyciu NOWA polowke BURBERRY LONDON) czarna roz.M/L...sporo tez butow i szmatek dla babeczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
koszulka polo, ot- cala historyja
![]() wkleje strone Burberry, choc tam raczej uswiadczysz teraz kolekcje jesienno-zimowe niz letnie... http://www.burberry.com/HomeUK.aspx |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie oddam w dobre ręce!!! DOKŁADKA
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Coco - za koszule dziekuję, nie mam z tym co zrobić. A mój facet tak się zna na markach jak ja na strategii polskich służb specjalnych ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
![]()
Zapraszam, szafka mi się nie domyka
![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
![]()
zapraszam, dokładka kosmetyków
![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
![]()
Odświeżyłam wątek, bo szafka zaczęła mi się nie domykać. Zaprasdzam do wymiany
Perfumy 1881 Cerutti AMBER - Eau de Toilette - nowe zafoliowane (nietrafiona łapówka dla mojego Dyrektora ) oryginalne z numerami seryjnymi - wymienię na inne perfumy damskie lub męskie Kenzo Air Balsam Dove Summer Glow Body Lotion do normalnej i ciemnej karnacji - nieużywany, kupiłam pomyłkowo (nie ta karnacja) Dezodorant Scholl Fusspilz Schutz Spray 3 w 1 (działa dezodorująco, antyperspiracyjnie i przeciwrzybicznie), zostało ok. 70-80% Szampon Joanna Naturia do włosów przetłuszczających się - zostało z 80% Szampon Sunsilk Lively Blonde 5x10 ml (5 saszetek) Szampon Sunsilk Deeply Brunette 3x10 ml (3 saszetki) Chusteczki do demakijażu Rival de Loop 25 sztuk, nowe (JAKO GRATIS) Krem Gerbera przeciw rozstępom z kompleksem ujędrniającym - zostało z 30%, może byc gratis Wkładni laktacyjne Mothercare - z opakowania 40 szt. zużyłam może z 4., wkładki Gerbera ultracienkie - 10 szt. Ustabilizowała mi się laktacja, wobec czego są nie niepotrzebne, bardzo chętnie oddam miłej Mamie jako gratis - maseczka Bielenda Ideal Skin nawilżenie 25 h - 15 ml, z targów Kolorówka: Szminka Maybelline Hydra Extreme w kolorze 414 - that's mauvie - ładny chłodny róż, ciemniejszy. Rewelacyjnie nawilża usta -nie za bardzo trafiłam w kolor. Szminka ma leciutkie otarcie z boku, pojęcia nie mam od czego Nowy eyeliner Sephora Longue Tenue w kolorze 02 Brown. Kupiłam we wtorek, znów nie trafiłam w kolor Dokładka: krem OligoaquaVita Inter Fragrance przeciwzmarszczkowy - nowy, nieotwierany, d.w. 01. 2008. Woda termalna La Roche Posay 50 ml, nowa mleczko Hydraphase do demakijażu 15 ml, nowe, jako gratis peeling do ciała Lirene Perfumowany peeling do ciała antystresowy, użyłam go 1 raz - za grube drobinki jak dla mnie,, ale poleruje nieziemsko podkład Deborah 24ore, długotrwały, SPF 10 w najjaśniejszym kolorze 1. REWELACYJNY podkład, niestety, kupiłam za jasny odcień ale już mam o ton ciemniejszy - to piękny porcelanowy kolor, neutralny. Dla dziewczyn, którcyh denerwuje, że wszystkiekolory podkładów są za ciemne. Użyłam go 2 razy. BARDZO POLECAM TEN KOSMETYK!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze szukam: - preparatów do demakijażu oczu (z wyjątkiem Avonu) - eyelinerów ![]() ![]() ![]() - kremów z retinolem, kwasami (mogą być resztki) - preparatów aptecznych Kolorówki raczej nie. Zapraszam, na pewno dobijemy targu ![]()
Admin broni Admin radzi Admin nigdy cię nie zdradzi Edytowane przez Helena Czas edycji: 2006-09-21 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Łączę 3 wątki wg wskazówek wątku Jelonka.
pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
![]()
Fajnie, nie umiem, cholera, zmieniać tytułu wiadomości. Bóg zapłać, dobra kobieto
![]()
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.