|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gliwice - fitness club?
Dziewczyny polećcie jakąś niedrogą siłownię, bo z moim zapałem nie uśmiecha mi się wydawać ponad 100zł za karnet jak ma później leżeć w kącie
![]() Wczoraj na google znalazłam jakąś siłownię Dublet - jednorazowe wejście 9zł a karnet bez limitu 40zł Może się ktoś wypowiedziedzieć na jej temat?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem całkowitym antytalentem sportowym. Moja koordynacja ruchowa ogranicza się jedynie do umiejętności chodzenia i wymachiwania rękami - tak zawsze mówi moja mama. Ale ostatnio troszkę przytyłam i zaczęłam zastanawiać się nad poprawą formy i sylwetki. W końcu niedługo lato. Powstrzymuję się tylko dlatego, że obawiam się, że jak instruktor zobaczy moją koordynację ruchową to mnie wyśmieje...A jakiś fitness by się pilnie przydał...
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
zacznij cwiczyc z jakąs grupa to strasznie mobilizuje, nie stresuj się instruktorem jeśli jakiś cie wysmije to totalnie beznadziejny instruktor raczej się tacy nie zdazają. Jeśli się tak strasznie stresujesz zacznij cwiczyc w małych grupach to naprawdę super sprawa sprawdz sobie afit dance Gliwice albo step dance tylko ze ten drugi to strasznie duzy klub masówka
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podobnie z koordynacją.
Jak któraś ma ochotę i wstydzi się sama, to polecam swoją osobę. Proszę o wiadomość na PW. Ja póki co biegam. Interesuje mnie Creative, ze względu na godziny głównie, ale są drodzy. 70zł to tylko 4 wejścia. To samo w Herkulesie jest dwa razy tańsze. Ćwiczenia aerobowe tam to 70zł za osiem wejść, 90zł za 12 wejść; Niestety są tylko trzy razy w tygodniu o 19ej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.