![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Oddam w dobre ręce :) Avon, Ziaja, Manhattan, Veet, Yves Rocher i inne.
hej
![]() znalazłabyś coś u mnie za to: Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
hej, podobaja mi sie u Ciebie te cienie w kremie czy tez kredki do oczu, szukam wlasnie takich kosmetykow, ztymze interesowala by mnie troszke wieksza wymianka, moze dobierzesz sobie cos jeszcze do tego smackersa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
U Ciebie interesują mnie: - Ziaja, odżywka proteiny ryżowe - Oriflame, seria Swedish Care - Maseczke regenerującą Nutri System Joanna - Żel do nóg kasztanowy, Ziaja, data ważności - sierpień 2007. - Regenerujący body spray Czarna Czereśnia i Gałka Muszkatołowa, Avon Może znajdziesz u mnie coś jeszcze to zrobiłybyśmy więszką wymiankę ![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Chłodzący cieć do powiek Eye Glaze, Oriflame, seria Visions, kolor Tiger Lily oraz Orchid. Ciezko okreslic zuzycie, ale gabeczki sa jeszcze mokre. Strzelam, ze zostalo jeszcze ok 50-40%
Kredka do powiek Eye Shimmer Pencil, Oriflame Visions, kolor Shimmer Silver. Zużycie - niewielkie. Jeszcze nie ostrzona kredka, a nadal coś tam z niej wystaje czym bez ostrzenia mozna sie pomalowac Kredka do powiek Avon Sparkle Bright Optically Whitening Eyecolor. Tak jak kredka wyżej - nie była jeszcze ostrzona i już bez ostrzenia ciezko sie bedzie pomalowac. Uwagi: Jest zlamana na dole, ale odlamal sie jakby tylko gumowy koniec - nic z koloru kredki nie zostalo odlamane Lusterko w etui Yves Rocher (to czerwone etui na zdjeciu) Rimmel, Metallic Cream Shadow, róż Coloru to Go 3 w 1 - do policzków, ust i powiek. Kolor 211 On the run. Maźnięty parę razy. Rimmel Colour to Go, do ust, policzków i powiek. Kolor 051 Soho. Zużycie niewielkie - maźnięty jakies 10 razy, zostalo ok 90%. Uwagi: Pęknięta pokrywka, ale bez problemów się zamyka Body Cream, White, Sephora, poj. 200 ml, zostało ok 80%. Uwagi: nie znam daty produkcji, ani daty ważności. Nie ma też etykiety ile miesięcy kosmetyk jest ważny po otwarciu. Dostałam go w prezencie. Otwarty dość dawno (może nawet 2 lata temu). Moge do dołożyć do czegoś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
znajdziesz co u mnie za chociaz niektore z tych rzeczy ?
***Kredka do powiek Eye Shimmer Pencil, Oriflame Visions, kolor Shimmer Silver. Zużycie - niewielkie. Jeszcze nie ostrzona kredka, a nadal coś tam z niej wystaje czym bez ostrzenia mozna sie pomalowac ![]() ***Jedwabny puder prasowany Eveline z serii Beauty Line, kolor Ivory, z lusterkiem. Kupiony dwa tygodnie temu. Użyty jakieś 10 razy + parę poprawek w ciągu dnia. Jest jeszcze pewnie ok. 90%. ***Bransoletki szczęścia Avon ***Złocisty oleje w sprayu po opalaniu, seria Bronze anit-ageing, Avon , zostało ok 80%. Data produkcji: maj 2006, a podobno kosmetyki Avonu są ważne średnio 3 lata. ***Odżywczy spray do ciała Brzoskwinia i Żeńszeń, Avon Naturals, zostało jeszcze ok. 97%, data produkcji: listopad 2005. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Interesowalby mnie w sumie tylko ten tusz z Oriflame. Ale nie wiem jaki to kolorek i czy chcesz sie wymieniac tylko na jedna rzecz.
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
no moge sie wymienic za 1 rzecz (tusz) tusz jest czarny
dalabys mi?? : ***Odżywczy spray do ciała Brzoskwinia i Żeńszeń, Avon Naturals, zostało jeszcze ok. 97%, data produkcji: listopad 2005. a moglabys mi dorzucic cos jescze z rzeczy ktore mi sie podobaly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
ok to wezme puuder eveline beauty line a tobie wysylam tusz
moj adres podalam ci na pw podaj mi swoj adres a jescze jedno jaka pojemnosc ma ten puder ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Okej, pasuje mi
![]() Jak mi jeszcze odpowiesz przed 18 to moze uda mi sie skoczyc na poczte dzis ![]() Nie wiem jaka pojemnosc ma puder, bo nie pisze nic na nim ![]() ![]()
![]() |
#45 |
BAN stały
|
moge sie wymienic za plastry veeta, spray avonu czeresniowy, korektor daxa i cien sensique z tym ze malinowo brzoskwiniowy smackers jest w trakcie wymiany i jezeli moge cos dodac od siebie to proponowalabym ci jezynowego (moim zdaniem ma lepszy smak i zapach
![]() no wiec..na zdjeciu sa w takiej kolejnosci (od lewej): truskawkowe lody domowe (czyli chyba ten co nie bardzo ci pasowal), brzoskwiniowo-malinowy (w trakcie wymiany czyli cos jeszcze moze sie zmienic), wata cukrowa, wisniowy, malinowy i na koncu jezynowy. moim zdaniem najlepsze sa te 2 na koncu ![]() a jezeli chodzi o dessert treats to jest lekko rozowy ![]() Edytowane przez patii Czas edycji: 2006-10-13 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, czuję się jak w sklepie z cukierkami - nie wiem którego wybrać
![]() plastry veeta, spray avonu czeresniowy, korektor daxa i cien sensique za Balsam w piance jadalny Creamy Dessert Treats, Blyszczyk Dessert Treats, Hula Girl, Pink Ananas, uzyty 2 razy, Zel do mycia twarzy TinTin Ziaja i Smackers (który, zadecyduję, jak mi odpowiesz którego jest więcej, okej? ![]() Wszystkie Twoje Smackersy są w sztyfcie takim, prawda? Za jakieś 1,5 godziny wyjeżdżam na weekend, ale prawdopodobnie będę miała dostęp do Internetu. Wolny, bo wolny, ale będzie. W każdym razie, jeśli zawrzemy umowę, to paczuszkę wyślę jak wrócę - w poniedziałek ![]()
![]() |
#48 |
BAN stały
|
moge ci wyslac wszystkie jak chcesz i po problemie
![]() ubytek jest naprawde minimalny, trudno mi okreslic ktorego jest wiecej ale raczej jezynowego..to ktore wybierasz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę mogłabyś wysłać mi 2 Smackersy, balsam w piance, błyszczyk, i żel do mycia twarzy za plastry veeta, spray czereśniowy, korektor Daxa i cień Sensique?
![]() ![]() To ja Ci już rezerwuje wyżej wymienione rzeczy, tylko nie wiem czy uda mi się zaznaczyć na kolorowo je, bo uzywam internetu bezprzewodowego w tej chwili ktory ma szybkosc żółwia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Avon, cytrusowy spray odświeżający do stóp, zostało jakies 30%. Data produkcji się zmazała, Bransoletki szczęścia Avon i Złocisty oleje w sprayu po opalaniu, seria Bronze anit-ageing, Avon , zostało ok 80%. Data produkcji: maj 2006, a podobno kosmetyki Avonu są ważne średnio 3 lata.
Uwagi: Naklejka ze składem i opisem po polsku odkleja się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
...
pomyliłam się ![]() ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2006-10-19 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: RENOWACJA! Oddam w dobre ręce :)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Hej interesuja mnie:
Dermacol Make up cover, kolor 212. Użyłam go 2-3 razy, więc jest praktycznie cały. Ale nie oddam chyba całego, tylko sobie na wszelki wypadek troszkę wycisnę do jakiegoś pudełeczka. Ale i tak chcę zostawić jakies 70-75%. Data ważności maj 2008. Smackersy: 2004 Special Holiday Collection: Sugared Spice Cookie i dwie sztuki Homemade strawberry ice cream. Zużycie wszystkich - minimalne Znajdziesz cos u mnie w zamian ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Witaj!
A znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115026
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
Hej, interesuje mnie jeszcze ten peeling (dla siostry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Cappucino, Chodzi Ci o ten z Oriflame? 75 ml, nie użyty ani razu, tylko wypróbowany na ręce
![]() Powiedz mi, jakie jest błyszczyk Victoria's Secret i Jessica Simpson? Tzn. mają aplikatory czy są w tubce? I czy ten z Victoria's Secret jest też smakowy? Aha, i czy Smackers aktualny czy nie? ![]()
![]() |
#60 |
BAN stały
|
witam, podroz poczta nie powinna im zaszkodzic, wysylalam juz algi kilka razy i nie dotarly do mnie zadne informacje ze cos sie z nimi stalo
![]() Rimmel, Metallic Cream Shadow, róż Coloru to Go 3 w 1 - do policzków, ust i powiek. Kolor 211 On the run. Maźnięty parę razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.