![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyczne roznosci :-)))))
jestem chetna na puder rimmela znajdziesz cos?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147792
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
ZANJDZIESZ COS ZA?? :
-- probki podkladu Rimmel Recover (kolor 103 True Ivory) 2szt -- 2 plasty oczyszczajace Nivea kao biore, 1 na nos i 1 na czola lub brode -- korektor w sztyfcie, Oriflame. Z serii Tea Tree, 2 kolorwy (zielony i czerwony) zostalo pol, moze wiecej jak pol. -- Przeciwbakteryjny preparat wysuszajacy wypryski, Oriflame. Z serii TeaTree zostalo wiecej niz pol. -- puder prasowany Oriflame, uzyty 3-4 razy, wiec gabeczka jest zabrudzona. -- Puder StayMatte, Rimmel, widac slady zuzycia, ale naprawde barzo malo. MOGE SIE WYMIENIC TEZ ZA CIUCHY JESLI CHCESZ KTORES ODE MNIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
-- Krem GLYCO-A, zostalo mniej niz pol.
-- antyperspirant Rexona w kulce. Nowy! nieuzywany ani razu ! Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ala21 pobaja mi sie u Ciebie czarne korale, ale jestem w trakcie wymiany na GLyco-A, Rexone mam, moze cos byc sobie dobrała?
groove odp u ciebie, niestety ta bluzeczka na mnie za duza |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Najbardziej zalelzy mi wlasnie na Glyco-A
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ja bym miała ochotę na to:
- Peeling enzymatyczny oczyszczajaco-kojacy "anti!cne", Under Twenty, Eris uzyty 3 moze 4 razy wiec jest go bardzo duzo. Tubka o pojemnosci 75 ml. Znajdziesz u mnie coś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ala21 zrobiłam rezerwacje bo umówiłam się ze wyślę wzystko w poniedziałek, wiec dopóki nie wyślę paczki zrobiłam rezerwacje, bo do poniedziałku jeszcze troche czasu i być może się koleżanka rozmyśli, jeśliby się tak stało to się odezwę napewno. a jeśli nie to czy dobierzesz sobie coś jeszcze za te korale?
Eithne niestety nic nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
A nie masz niczego poza watkiem? Moze jakis podklad (szukam Dermacolu 216 albo 213), balsam do ciala nawilzajacy, krem nawilzajacy do twarzy, tusz do rzes...?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ala21 mam krem Bielendy (ogorek i limonka) zostala jakos polowa, krem Loreal pure zone, ale zostalo go nie wiele,moze jakies 15%, tak samo niewiele zostalo mi kremu bielendy smietankowego ( z tej serii beuty mily, ladnie pachnacej), pondto mam zel od prysznic i tonik z ujedrniajacej seri SkinSoSoft Avonu, zelu zostala polowa, toniku troche wiecej
![]() jesli chodzi o podklad to mam Maybelline fresh matte chyba, ale jeszcze nie wyprobowalam wiec nie wiem czy jest dla mnie dopoiedni czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
To ja sobie jutro wyprobuje ten podklad Maybelline i jesli Tobie nie podpasuje to wstepnie bede zainteresowana. A jaki to odcien?
A masz moze jeszcze jakis czarny tusz do rzes?
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ala21 ten podkład do 025 Perfect Beige, jeszcze nie wyrpobowalam w tyg moze bede miala okazje go przetrstowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
A moze w takim razie mialabys cos z tych rzeczy:
podklad Max Factor nr 106 podklad Revlon Colorstay albo Gosh w podobnym odcieniu krem Acne-Derm dobrze nawilzajace balsamy do ciala albo cwiczenia na DVD z tej listy: Nell McAndrew - Ultimate Challenge, Ultimate Results Davina McCall - The Power Of 3 Jordan - The Jordan Workout Angela Griffin's Dancemix Workout New Method, The - All In One Workout Suzanne Cox 3 - Firm It Up Ulrika, The Body Plan Beverley Callard - Lasting Results Coronation Street - Funk Fit Hollywood workout Hotpants workout by Dan Karaty The Ultimate New York Body Plan - David Kirsh Claire Sweeney - perfect fit Moze udaloby Ci sie jakies sciagnac z netu? Mi sie to nie uda bo mam za slaby transfer... Bardzo chetnie sie wymienie za plytki z cwiczeniami ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
z listy kosmetycznej ktora napisalas nie mam nic,.
Filmów także nie mam ponieważ jestem za chuda żeby ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Przejrzalam jeszcze raz Twoj watek i wpadly mi w oko:
--Przeciwbakteryjny preparat wysuszajacy wypryski, Oriflame. Z serii TeaTree zostalo wiecej niz pol. -- antyperspirant Rexona w kulce. Nowy! nieuzywany ani razu ! -- puder prasowany Oriflame, uzyty 3-4 razy, wiec gabeczka jest zabrudzona. -- dwukolorowa kredka do oczu Rimmel Kolory: jasny i ciemny braz. uzyta 2-3 razy. Czy pasowalaby Ci taka wymiana za moje korale? Bo nie wiem jak to cenowo sie prezentuje.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
niestety nie ma juz Glyco - A ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
To szkoda
![]() W takim razie podobaja mi sie: --Przeciwbakteryjny preparat wysuszajacy wypryski, Oriflame. Z serii TeaTree zostalo wiecej niz pol. -- antyperspirant Rexona w kulce. Nowy! nieuzywany ani razu ! -- puder prasowany Oriflame, uzyty 3-4 razy, wiec gabeczka jest zabrudzona. -- dwukolorowa kredka do oczu Rimmel Kolory: jasny i ciemny braz. uzyta 2-3 razy. Co bys chciala w zamian?
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ala21 podbaja mi sie te korale czarne i te niebieskie koraliki, ale powiedz prosze czy te niebieskie sa dlugie czy krotkie? czy zaloze je raz na szyje czy podwujnie? i one sa robione recznie czy kupne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
a moze zainteresuje Cie bizuteria ręcznie robiona: tutaj są moje korale i naszyjniki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148419
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
zadlądnij do mnie dołożyłam korali moze sobie coś wybierzesz, bo te dwa które wybrałaś juz nieaktualne
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
moze u mnie cos za peeling?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=154957 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.