![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy znajdę kogoś zaczynającego studia lub studiującego na Akademii Świętokrzysk
Cytat:
Masz rację, można. Ja tam nie mogłabym robić zakupów w Gal. Krakowskiej bo po przejściu się tam po 3 sklepach jestem wykończona ![]() Dobra, bo robi się nie na temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy znajdę kogoś zaczynającego studia lub studiującego na Akademii Świętokrzysk
Cytat:
Zreszta, moj chlopak tez skonczyl fizjoterapie w tym roku tutaj. Czy jest zadowolony- trudno powiedziec, bo poczul ze fizjoterapia to jendak nie jest to co chce robic w zyciu.. studia jak studia, jak trafisz do fajnej grupy to wszedzie bedzie super. Kielce sa ok i nie wyobrazam sobie studiow w innym miescie. Na fizjoterapii u nas byl obowiazek uczestnictwa w obozach narciarskich- rewelacja ![]() ![]() Kielce- dobre miejsce ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Do Kielc nie ide, nie dostałam się. Ale dostałam się na fizjoterapię w innym mieście.
Strzykaweczka mogłabyś mi coś więcej powiedzieć o tym kierunku. Czy ogólnie twojemu chłopakowi się podoba ten kierunek? Miał problem z jakimś przedmiotem/przedmiotami do zdania czy raczej przeszedł gładko przez wszystkie lata i nic nie sprawiało mu trudności? I czy w trakcie studiów ma się jakieś pratyczne zajęcia, robi sie rehabilitację na żywym człowieku...moze chodzi się do szpitala czy coś w tym stylu...? (nie mowię tu o praktykach ale na lekcjach,na uczelni). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
shena, szkoda ze to nie do kielc sie dostalas, zapewne widywalybysmy sie na uczelni
![]() Organizowany byl na uczelni kurs masazu i kinezytapingu, oczywiscie platny. Ogolnie przeslizgnal sie przez studnia bezbolesnie ![]() ty tez sobie poradzisz ![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.