![]() |
#31 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Dot.: Nowy, uporzadkowany watek u Nadii. Średnia półka.
hej
![]() I jak z naszą wymianką?? Byłaś patrzeć w Inglocie?? ja niestety póki co fotek nie mam jak zrobić...aparat jest u TŻ a widzę się z nim dopiero po weekendzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
w inglocie jeszcze nie bylam
![]() Sluchaj a czy jesli ewentualnie chcialabym jeden lakier i baze pod makijaz, znalazlabys w zamian cos u mnie ![]() Pytam orientacyjnie ![]()
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
zapraszam do siebie
Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
-> Zel pod prysznic - NOWY - ORIFLAME ALGAE. WYczuplajaco ujedrniajacy. Pojemnosc 150ml
Znajdziesz coś w zamian?? Jeśli nie to postaram się szkukać czegoś co Cię zainteresuje.
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
[quote=nadia07;2794180]
-> Mgielka do ciala Avon - o zapachu zielonej herbaty. Zuzycie widoczne na zdjeciu (zostalo wiecej niz polowa) 2 niebieskie pudełeczka na tampony ![]() -> Zestawik do pazurków . Biała kredka pod paznokcie Oriflame + srebrna zastrugaczka do kredek włoskiej firmy Fz . Oba produkciki NOWE [quote] jaką datę ważności ma ta mgiełka? oprócz niej interesuje mnie to mniejsze pudełeczko na tampony i zestawik do pzaurków. znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
[quote=margo80;2852730][quote=nadia07;2794180]
-> Mgielka do ciala Avon - o zapachu zielonej herbaty. Zuzycie widoczne na zdjeciu (zostalo wiecej niz polowa) 2 niebieskie pudełeczka na tampony ![]() -> Zestawik do pazurków . Biała kredka pod paznokcie Oriflame + srebrna zastrugaczka do kredek włoskiej firmy Fz . Oba produkciki NOWE Cytat:
Date mgielki podam CI dzis pozniejszym wieczorkiem jak wroce do domu. A nie masz ewentualnie czegos po za watkiem?
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Odpisalam CI na PW, ze niestety nic. Szukam tego co mam wypisane w 1 poscie. Moze masz zamiar robic jakas dokladke?
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
[quote=nadia07;2852767][quote=margo80;2852730]
Cytat:
1. chłodzący spray do stóp rozkosz lata 2. szampon dodający objętości włosom cienkim i przetłuszczającym się (volume &texture - AVON Advance Techniques) 3. próbki różnych zapachów AVON |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za balsam-krem silk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
[quote=margo80;2852730][quote=nadia07;2794180]
-> Mgielka do ciala Avon - o zapachu zielonej herbaty. Zuzycie widoczne na zdjeciu (zostalo wiecej niz polowa) 2 niebieskie pudełeczka na tampony ![]() -> Zestawik do pazurków . Biała kredka pod paznokcie Oriflame + srebrna zastrugaczka do kredek włoskiej firmy Fz . Oba produkciki NOWE Cytat:
Data produkcji na opakowaniu to 01.03.05, tak wiec mgielka ma date waznosci do marca 2008roku ![]() To moze jakos udaloby sie nam zamienic ![]() Mgielka + pudeleczko+ biala kredka i zastrugaczka, za plyn w babce i separatorki ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() TWARZ - Pielęgnacja : -> Nagietkowe mleczko kosmetyczne firmy Ziaja (do cery normalnej i suchej) - NOWE, nieużywany -> Oczyszczajace mleczko do twarzy z witaminami AVON z serii SOLUTIONS zostala ponad polowa z 200ml Data produkcji to 08.04r tak wiec do 08. 07r jest wazne -> Zel do mycia twarzy z mikrodrobinkami Avon Clearskin – nowy -> Krem rozpromieniajacy z avonu - zuzycie ok 20% CIAŁO : -> Odlewka nabłyszczającego zelu oriflame Glitz Glam nadajacy skórze złocistyb blask W opakowaniu ma on zloty kolorek, ale pozostawia tylko blyszczaca zlotawa poswiate -> Krem do ciała SILK (odzywia i nawilza skore, ktora odwdziecza sie pieknym wygladem. Doskonale sie wchalnia) 250ml. NOWY<NIEUZYWANY> -> Zel pod prysznic - NOWY - ORIFLAME ALGAE. WYczuplajaco ujedrniajacy. Pojemnosc 150ml -> Balsam rozswietlajacy ze zlotymi drobinkami LIRENE. Ladnie rozpromienia opalona skore i wyrownuje koloryt. Zostalo odrobinke mniej niz polowa Dorzuce do jakiejs wiekszej wymianki, lub oddam za cos niewielkiego. WŁOSY : -> Szampon Sunsilk Odbudowa i Pielęgnacja do wlosow zniszczonych suszeniem i modelowaniem - pozostala 1/3 (dodam gratis, lub za jakis malusienki drobiazg) -> Odzywka do wlosow bez splukiwania (Do spryskiwania) AVON Owoc granatu i JOJOBA. Do wloskow farbowanych. Zucyie minimalne.. moze 2/ 3 razy psikniete. -> 5 spineczek : kleszczyków/żabek. 3 jasno różowe, 2 biało perłowe. ZAPACHY : -> Mgielka do ciala Avon - o zapachu zielonej herbaty. Zuzycie widoczne na zdjeciu (zostalo wiecej niz polowa) -> Woda toaletowa moon oriflame 30ml, NOWA NIEUZYWANY W ORIYGNALNYM KARTONIKU -> Krem perfum-AVON Passion DANCE Z 15ML ZOSTALO OK 10 Mam z wymianki, niestety nie moj zapach -> Miniatorka perfum GIVENCHY "Very Irresistible". Zostala 1/3. Starcza na dlugo gdyz to oryginal z Londynu, zapach utrzymuje sie b. dlugo i nie trzeba go wiele zuzywac. 2 kropelki wystarcza w zupelnosci. INNE : 2 niebieskie pudełeczka na tampony ![]() TAMPONY BELLA SUPER 8 sztuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIESTETY NIC ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Trochę dołożyłam do mojego wątku może teraz coś znajdziesz dla siebie.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Maluska dokladeczka
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 12 PAZDZIERNIKA :
-> Gąbka Oriflame - uzywaj jej razem z ulubionym zelem lub mleczkiem by doskonale oczyscic cere. Gabka wykonana z celulozy (mam wiecej niz 1 szt - nowe) -> Maseczka witaminowa relaksujaca oriflame, nowa 50ml. -> Mydelko zluszczajace oriflame algae (ALGI) NOWE -> Talk do ciala oriflame, zapach serene, 100g - nowy
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() A znalazlabys cos u mnie?Jesli tak to napisze Ci pozniej co bym chciala ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam
![]() Zapraszam
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1159363391 xpose
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1159362380 odpisz u mnie na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
W moim wątku spodobał ci się nowy komplet bielizny z H&M.U ciebie spodobało mi się kilka rzeczy:krem do ciała SILK 250ml nowy,NOWY ORIFLAME ALGAE żel pod prysznic pojemnosc 150ml,
mydełko zluszczajace oriflame algae nowe, woda toaletowa moon oriflame 30ml NOWA, Miniatorka perfum GIVENCHY "Very Irresistible". Zostala 1/3, gąbka Oriflame, talk do ciala oriflame, zapach serene, 100g - nowy. Dużo tego więc pewnie jakoś dojdziemy do porozumienia i coś wybierzemy w zamian za bieliznę.Pozdrawiam ![]() Ciuszki,torebki i dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...72#post2887872 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...40#post2900540 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie??
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
najnowsza dokladka 23 pazdziernika
zapraszam serdecznie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.