![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: <<**Kramik Basi39**>>
Basiu jestem zainteresowan
Unikat Avenka łososiowa - otwarta kilka dni temu, ubytek 1-1.5 ml - tylko na nową Emulsję lub Mleczko Avene. mam na wymianę mleczko Avene 50+,nowe nie otwarte ważne do 04.09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Basiu interesuje mnie samoopalacz AVENE, Vichy,samoopalacz do ciała Soraya, błyszczyk za mleczko LPR DP 50+ nowe 100ml i mleczko Vichy Capital Solei 50+Ecran ULtra FluiDE ( połowa)...
Pozdrawiam ciepło.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Basiu interesuje mnie baza Art Deco. Mam na wymianę kapsułki Ortis z ananasem z 60 brakuje 5 sztuk. Data ważności 12.2006. Co ewentualnie chciałabyś jeszcze, bo za bazę to chyba trochę mało, a nie mam nic więcej z Twojej listy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Basiu ja mam na zbyciu spray avene 50+ około 2/3 z lodówki
![]() i chętnie wymienię się na Avene, Diroseal - krem przeznaczony dla cery wrażliwej, naczynkowej, skłonnej do czerwienia się, zawiera 0,05% retinaldehydu. Poj. 30 ml, świeży, ubytek ok. 10-15%. Termin przydatności 01-07.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.