![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ja mam żyć?
sorka ze nie na temat
ruda to manson na twoim avatarze???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
To dobrze, ze ktoś Ci pomoże . Dobrze też , ze znajomy sprawdzi stan instalacji.
Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Bess ,ja zawsze mam Jima .
w roznych postaciach ![]() zadnych innych gosci nie wpinam w ava. hiehie. jeszcze się nie przyzwyczailas ze jak ruda to jim w avie se siedzi? ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
faktycznie!
![]() ale jim to byl przystojny a tu to normalnie jk manson ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
jeeejku, jest mi bardzo przykro.
To wstyd żeby w naszym kraju osoba wykształcona musiała tak ciężko żyć ![]() Po takich wypowiedziach jak twoja nie mam wyrzutów że w przyszłym roku uciekam stąd. Dobrze że jednak masz na kogo liczyć, wierzę że poradzisz sobie i że los się do ciebie uśmiechnie, że sostaną docenione twoje umiejętności, Tak sobie myslę - że ja jeszcze narzekam ![]() ![]() Trzymaj się dzielnie i nie poddawaj się, powolutku do przodu. Jeszcze będzie lepiej ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze tak mi się przypomniało: przejdź się do urzędu swojego miasta, zapytaj, czy mogłabym mieć szanse na jakieś dofinansowanie.
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;2817883]A przeczytałaś CAŁY temat? Watpie, gdyz wówczas wiedziałabyś, jak sprawa z wysokim rachunkiem wygląda.[/QUOTE]
oj, przecież wiadomo, że część wizażanek nie czyta całych wątków i daje swoje rady, tudzież pouczenia..które nie wnoszą nic do dyskusji, a tylko denerwują. ![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
To albo czytam caly watek i sie wpisuje albo nie czytam i nie wypowiadam sie bo takie wypowiedzi nie potrzebnie denerwuja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już przepraszam za OT. jakoś tak samo wyszło. nie krzyczcie ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Szajajaba przykro mi, że tak się stało. Jestem z Tobą i mocno, mocnooo Cie wspieramy wszyscy
![]() Pamiętam, że mój brat też dostał kiedyś trochę kosmiczny rachunek. I poszedł to wyjaśnić, bo prądu zużywa tyle samo, podwyżki nie było a oni sobie wyliczyli coś nie wiadomo skąd. I się okazało, że ktoś się pomylił, oczywiście gdyby się nie odezwał, zapłaciłby i oni z tej firmy w życiu nie przyznaliby się, że to ich wina. Trzymaj się cieplutko i nie daj się, bo to napewno nie możliwe, że nagle tak sobie z niczego wzrosło do takiej kosmicznej sumy. Tym bardziej, że raczej żadnej podwyżki za prąd nie było. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raróg
|
Zgadzam się z wypowiedzią Judysi. U mnie sytuacja z prądem wygląda prawie tak samo, jak u sylwi_zuzy. Pojąć nie mogę, jakim cudem tyle naliczyli jednej osobie i skąd w ogóle te dopłaty. Dziwna fima, ktoś powinien ją prześwietlić.
Mojej mamie też raz za dużo naliczyli, ale poszła i sprawę wyjaśniła. Bywało i tak, że nie było nikogo w domu, więc inkasent wystawiał sobie rachunek "na oko". Dodam, że ten proceder zakończył się, kiedy gazeta rozdmuchała jeden przypadek. Gość nie zastał nikogo w firmie, a nie chciało mu się drugi raz przychodzić. Wpadł, bo w tym akurat okresie firma po prostu była nieczynna ![]() Wracając do tematu, trzymam kciuki, żeby to się jakoś wyjaśniło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.