|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Boski Eden i Eau de Eden
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uwazam, ze nawet jak ma sie watpliwosci przy tego typu zapachach, a bardzo dzialaja na nasza wyobraznie i uruchamiaja pamiec, dzialajac niemalze jak wehikul czasu - nalezy sobie taki zapach sprawic, zeby moc chociaz na chwilke przeniesc sie w przeszlosc. Zwlaszcza, ze wycofuja co niektore arcydziela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
To mówicie że jest w SP
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Uwaga
Zakupiłam w D limitowankę Edenu 25 ml iiiii To nie jest Eden ![]() to jest cos edenopodobnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
qrczę, wlasnie sie szykowalam do zakupu. dzieki za ostrzezenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Czy możesz powiedzieć coś więcej? Mam tę wersję i nic nie wzbudziło moich podejrzeń...
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest tak ciężki i esencjonalny, jest lekki i kwiatowy taki sobie , nie jest Edenowy... Brakuje mu tej ciężkiej Edenowej ziemistej nuty Ehhhh. Mam bezpośrednie porównanie z oryginalną faszeczką ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Do mnie dzisiaj też przyszedł kfiatuszkowy Eden... nie mam co prawda porównania bo starej wersji już nie mam ale tak z pamięci to rzeczywiście nie jest taki sam
![]() Zaraz po psiknięciu niby to samo, za chwilę jakby dodać cytrusy, kwiaty ![]() ![]() Czuć oczywiście, że to Eden ale identyczny nie jest. Wkurzyłam się i kliknęłam 30-tkę w starej flaszce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
No kurcze, niedobrze...Dawno testowałam klasyka, najpierw miałam traumę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Hmm, czytając zastanawiam się, czy jak wąchałam te same perfumy
![]() Dużo bardziej podoba mi się wersja eau d'eden. Pamiętam zapach sprzed lat - używała go koleżanka, i bardzo mi się wtedy podobał. Udało mi się go upolować niedawno - i okazało się, że teraz mnie już nie zachwyca...podoba się, owszem, ale nie jest to must have - i poszedł w świat...nie kupiłabym w ciemno, tylko nie ma go już jak przetestować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Poruszam wątek pytaniem, które zaprząta mi głowę od wczoraj - JAK TO MOŻLIWE?
Eden testowałam już dobrych kilka razy - pamiętam, że zawsze pięknie wtapiał mi się w skórę i trwał, trwał, trwał. Trwał też na rękawach - czy to koszuli, czy płaszcza, który tylko dotykał spryskanego nadgarstka (i zostawał tam niemal tydzień). Zachęcona promocją w Rossmannie (nie, nie, nie należę do tych którzy szukają wszędzie podróbek, naprawdę wiem, że sprzedawane są oryginały) kupiłam 30stkę i z wielką radością przystąpiłam do wąchania mojego edenu - zafoliowane wszystko ładnie, data produkcji czerwiec 2013 - co chyba nie jest niczym strasznym biorąc pod uwagę, że mają dopiero półtora roku ? Psiknęłam i pierwsze psik był powietrzem - więc wszystko w porządku. Jednak moja mina kolejnego dnia, kiedy eden - obficie skropiony - 2 psiki w nadgarstki, 1 psik w dekolt - ulotnił się ze mnie po niespełna 3/4 godzinach, nie była radosna. Niespokojna i zawiedziona poperfumowałam się znów wieczorem - około 17? o 21 musiałam już mocno wwąchiwać się w rękę, aby cokolwiek wyczuć. Przy tym ani nie szorowałam rąk, ani żadne inne zapachy mnie nie otaczały. Poperfumowałam również apaszkę - zapach również jest ledwo wyczuwalny. Czy to możliwe? Co mogło sprawić, że tak słabo rozwija się on na mnie, jesli przy wcześniejszych testach trwał niezmiennie od 10 rano do 10 wieczór? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Eee tam, bajka z tymi testerami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.