|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Versace Bright Crystal
Mi się te perfumy wydają bardzo takie hmm zwyczajne... Testowałam ostatnio. Niczym się nie wyróżniają, są pospolite jakich na rynku setki. Według mnie nie mają w sobie niczego zbyt szczególnego, chociaż powiem że generalnie sa ok
![]()
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda,że ten wątek już jest dawno zapomniany a przecież to bardzo popularny zapach.Nie ogłam się powstrzymać,żeby tu czegoś nie napisać o moim ulubieńcu.Kocham Bright Crytal miłością dozgonną juz od 2,5 roku wcale nie dbam o to jak słyszę opinie,że jest taki pospolity i nijaki.Pierwszy raz zetknęłam się z nim na lotnisku,jeszcze nie było go w naszych sklepach,wrzesień w Polsce już wszyscy szykowali się do jesieni,pakowali letnie rzeczy gdzieś na dnie szafy a ja swoje miałam spakowane w walizce bo właśnie wyjeżdzałam na niezapomniane wakacje do Maroka.Moją uwagę przykuł różowy flakonik i psiknęłam od niechcenia,spodobał mi się ale bez zbędnych rewelacji ale potem po prostu oszalałam na jego punkcie, przez całą podróż siedziałam w samolocie z nadgarstkiem przy nosie i nie mogłam uwierzyć,że go nie kupiłam(chociaż mąż proponował
).To były niezapomniane,cudowne wakacje i zawsze będą mi się kojarzyć z tym zapachem.Jak tylko pojawił się w Polsce od razu nabyłam największą flaszkę i zawsze kiedy mam ochotę skrapiam się nim i w myślach powracam do tamtego miejsca.Wiem,że wiele osób narzeka na brak trwałości,ale u mnie utrzymuje sie conajmniej kilka godziń.To zdecydowanie mój "pospolity nr 1" .Świadczy o tym fakt,że mam 2 flaszeczki 90 ml w zapasie
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się BC nie wydaje wtórny ani nijaki, wręcz przeciwnie, zaryzykowałabym stwierdzenie, że to bardzo oryginalny zapach i jeden z oryginalniejszych świezaków w ogóle (taki np. Addict II to zżynka z BC imho).
Mój problem - i przyczyna że 30 ml ledwie napoczęte na półce stoi - to fakt że na mnie wyłazi z niego jakaś irytująca nuta...zmywacza do paznokci???
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest cudowny!
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Znam i lubię.
Owszem trochę wtórny, ale śliczny - w przeciwieństwie do jego ciemnego brata, którego szczerze nie lubię. Używam od dawna i nie przestanę. Nigdy nie silę się na "ambitne" wybieranie zapachów i dlatego bez wstydu przyznaję, że bardzo mi się Bright Crystal podoba.
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
może zacznę od tego że jestem uzależniona od kupowania nowych zapaszków
)jak dla mnie zapach boski:P odpowiada na każdą okazje )utrzymuje sie długo w porównaniu do jakiejś tandety:P a co do tych którym Versace Bright Crystal się nie podobają to kazdy ma gusta i guściki ))Ja mam 19 latek i zawsze jak mam je na sobie to każdy mnie się pyta co to za perfumy )a i chłopcom też się podobają ) POlecam również calvin klein-EUPHORIA a jak dla mnie również bomba a także : Giorgio Armani - ACQUA di GIOLA, IDOLE;p BEYONCE-HEAT:PP Moim nowym zakupem były CARLOS MOYA women :P bomba perfumy zawierające Feromony więc nikt wam sie nie oprze )a więc dziewczynki lepiej wydać więcej pieniążków i pachnieć oryginalnie )![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyneczki kupujcie perfumeczki
.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Piekny zapach, doskonaly na okres wiosna - lato
kwiatowy,chociaz czuje w nim glownie piwonie bardzo podobny do Gucci Envy me.. jednak trwalosc Bright Crystal jest lepsza. Aaa i podoba sie plci przeciwnej... ![]() Mam sentyment do tego zapachu
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
troszkę odświeżę temat
dostałam BC i jestem bardzo zadowolona, ładny, lekki zapach, długo się utrzymuje, polecam
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Perfumy
Witam wizażystki, mam do was pytanie, chciałabym zamówić sobie perfumy Versace Bright Crystal, nie wiem co lepiej zamówić, czy wode perfumowana czy wode toaletowa? bylabym wdzieczna za polecenie
chetnie odkupie od ktorejsc z dziewczyn pozdrawiam |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy
Cytat:
) występuje tylko pod postacią EDT. Ale mogę się mylić, bo Versace to nie moje kręgi zainteresowań.
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda na internecie pojawiają się formy edp, ale to jakaś ściema
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
dokladnie to mialam na mysli heheheh, to dziekuje wam dziewczyny w takim razie
tez tak słyszałam, potwierdziły sie moje domysly dziekuje
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam te perfumy od kilku miesięcy i czasem je kocham a czasem nienawidzę.Nie mogę się do nich przekonać.
gdy pierwszy raz ich użyłam mój chlopak powiedział,że pachnę jak odświeżacz do powietrza....hehe jednak gdy teraz ich używam prawi mi komplementy.Również uważam,że niema w tym zapachu nic czym można by było się zachwycać może dlatego,że ja lubię slodsze i cieższe zapachy.Mój wybór ostatnio padł na Crystal Noir i bardziej mi odpowiadają.Ale BC myślę,że wykończę do końca lata.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Panaroja
|
Na mnie po pół godzinie nie ma śladu po nich...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mnie się trzymają dość długo (tzn. praktycznie cały dzień w pracy), ale stosuję je w pokaźnej ilości - kilka psików w strategiczne miejsca plus (często) wejście w chmurę rozpylonego zapachu.
Idealnie sprawdzają się w dnie, kiedy wszystkie inne zapachy mnie denerwują i wydają się za ciężkie ![]() Znaczy się to dla mnie dobry zapach na lekkiego kaca
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2011-08-08 o 20:30 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam i chwalę sobie- na początku, w fazie testów, wydawały mi się banalne- ot, takie perfumy "ładniutkie"- ale, w przeciwieństwie do innych świeżaków (wspomiany Addict 2), nic mnie w nich nie drażni- mało tego- im dłużej testowalam, tym bardziej przekonywałam się do nich.
Wg mnie to zapach, który ma pozory banalnego, a jest skomponowany po mistrzowsku i w bardzo przemyślany sposób. I na mnie trwały.
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwazam ze Bright Crystal to bardzo kobiecy i delikatny zapach.Pieknie uklada sie na skorze i rozwija sie ,nie pozostaje w jednej "tonacji"..Na moj nos dosc bogaty bukiet kwiatow zamnkniety w butelce.Ja po ok 4 latach kupilam kolejna butelke 90ml i na tym nie zakoncze...uwazam tez ze ten zapach moze byc uzywany calorocznie .Trwaly jakies 8h... |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
moja mam miała te zapach, parę razy i ja go użyłam, moim zdaniem bright crystal to nic specjalnego, rozwodnione różowe kwiatki nic więcej, przyjemny dla nosa, raczej nie drażni otoczenia, ale szybko się nudzi. i jest bardzo nie trwały
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
zgodzę się zdecydowanie z tym co piszesz.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Panaroja
|
Kwiatowy , delikatny , niemęczący i wybitnie nietrwały - po pół godzinie znika bez śladu... Flakon ładny .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Czy wiecie może na jakiej stronie można kupić wodę perfumowaną tych perfum ??? W całym internecie tylko wody toaletowe ..... Nawet jesli napiszą, że to perfumowana to i tak na opakowaniu wyraźnie pisze, że toaletowa, oszukują strasznie. Zwlaszcza na allegro ....Proszę o informacje |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo przyjemnie się go nosi
. Taki rześki, milutki, nawet jak więcej użyję to nie męczy. Najlepszy ze wszystkich świeżaczków jakie poznałam do tej pory |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Nic dodać,nic ująć Wielkie NIE.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Bright Crystal są ładne, ale niestety bez wyrazu. Koleżanka ich używała i niestety narzekała na wielką nietrwałość...
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam w recenzjach na KWC, konkretnie Delicia swojej recenzji pisała, że zdobyła wersję EDP.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

).To były niezapomniane,cudowne wakacje i zawsze będą mi się kojarzyć z tym zapachem.Jak tylko pojawił się w Polsce od razu nabyłam największą flaszkę i zawsze kiedy mam ochotę skrapiam się nim i w myślach powracam do tamtego miejsca.Wiem,że wiele osób narzeka na brak trwałości,ale u mnie utrzymuje sie conajmniej kilka godziń.To zdecydowanie mój "pospolity nr 1"

jest cudowny!
)
klask i:

) występuje tylko pod postacią EDT. Ale mogę się mylić, bo Versace to nie moje kręgi zainteresowań.

Nawet jesli napiszą, że to perfumowana to i tak na opakowaniu wyraźnie pisze, że toaletowa, oszukują strasznie. Zwlaszcza na allegro ....