Wasze sny - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-06-28, 11:55   #31
morrigan88
Raczkowanie

Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Cytat:
Napisane przez vilandra
Dziewczyny, a ja mam patent na sny 'filmowe" Jak sobie chapnę na noc tabletki ziołowe uspokajające + ibuprom to zawsze, ale to zawsze mam takie piekne kolorowe "filmowe" sny,że aż sie budzić nie chce , słowo.Może któraś wyjasni mi to zjawisko
tiaaa wszystko super tylko żeby przypadkiem nie za bardzo przyzwyczaić się do "wspomagania" swoich snów :/
morrigan88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-28, 12:00   #32
seemore
Wtajemniczenie

Jeszcze jak chodziłam do gmnazjum to mi sie snilo ze ide do szkoly z kolezanka a tej szkole wszyscy są szkieletami a pomimo rozpoznaje że to. np. moja wychowawczyni i tylko ja z kolezanką bylam normalna. A że moja kolezanka nie chodzila jeszcze go gimnazjum to nie zwrócili na nią uwage. A mnie musieli jkoniecznie zamienic w szkielet i pamiętam jak czyscili taki ołtarz hehe i sie obudzilam. Najdziwniejsze są te sny w których hmm.. nie wiem ja to okreslic ale to sie naprawde czuje, kiedys ktos do mnie strzelił (we snie oczywiscie) i do tej pory pamietam to uczucie i ten obraz w zwolnionym tempie alebo jak jakis superman zabrał mnie i lataliśmy przez bloki, yto tez sie czulo... hehe
seemore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-29, 21:30   #33
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maddlen
Ja w zasadzie nie wierzę, ale czasem mam wrażenie, że coś co się dzieje miało już kiedyś miejsce. Kiedyś śniło mi się, że kupujemy z rodzinką nowy samochód- zapomniałam o tym śnie. I później kupiliśmy samochód i ta scena mi się przypomniała dziwne to było- ale właśnie mam coś takiego czasem. A w senniki średnio wierzę, bo czasem jeden szczegół może zmienić znaczenie (jak np. to, czy ząb był wyrwany, czy sam wypadł, czy wypadł z powodu choroby :/ ).
To, że Ci się wydaje, że gdzieś już to kiedyś widziałaś to to jest "de ja vu" też to parę razy miałam....a macie czasem coś takiego, że śni Wam się coś i nagle wpadacie w taką jakby "czarną dziurę" i budzicie się niespodziewanie? Bo ja tak kiedyś miałam.... A ja zazwyczaj śnię sny zwariowane, w ktorych świat przedstawiony (hehehe) zmienia się z minuty na minutę, jak w kalejdoskopie A moja koleżanka kiedyś śniła, ze byla gdzies ze znajomymi i przed klatka jakiegos bloku siedzialo paru pijaków i jak ona wyszła z tego bloku to nigdzie nie bylo żadnego znajomego a jeden z pijakow zaczął ciachać siekierą po plecach drugiego pijaka, ktory modlił się w tym czasie żarliwie Jak usłyszałam ten sen, to myslalam, ze padne ze smiechu
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-29, 21:48   #34
konfitura
Wtajemniczenie

Zjawisko dejavu było omawiane na forum, wątek był bardzo ciekawy, wart przejrzenia.

Spadanie w czarną dziurę śni mi się czasami. Spadam bardzo szybko i wtedy się budzę. Ponoć to pozostałość po naszych przodkach, którzy spali na drzewach - spadali z nich i stąd te nasze sny.

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-30, 08:12   #35
calisto69
Raczkowanie

bardzo czesto sni mi sie ze spadam winda w dol.wiem ze to sen chce sie obudzic i nie moge!!!
Stary 2005-07-03, 10:34   #36
schizuko
Raczkowanie

A mi sie dzis sniła smierc mojego chłopaka.Co to oznacza?Jesli sny sa odzwierciedleniem naszych mysli za dnia to czyżbym chciała biedaka usmiercic?Buhaha
schizuko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-03, 11:23   #37
jennifer777
Wtajemniczenie

mi sie ostatnio śniło że byłam w obozie koncentracyjnym eh.. najlepsze jest w tym że podeszłam do niemieckiego przywódcy i powiedziałam: przed śmiercią musze sobie kupić wranglery.. bo jak nie to nie ide do żadnego obozu hahahahahahahhahaha nieźle
jennifer777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-03, 12:50   #38
maniutek-mania
Wtajemniczenie

GG do maniutek-mania Send a message via Skype™ to maniutek-mania

A ja kiedyś miałam sen, w którym mój chłopak, całował się z moją kuzynką.Na początku za ciorta nie mogłam zrozumieć o co w tym chodziło, ale później wpadłam na genialny pomysł .Pewnie to dlatego, że moja kuzynka jest Dagmara, tak jak jego była dziewczyna, a że tamtej nie znam i na oczy nie widziałam to moja podświadomość wcisnęła tam pierwszą lepszą Dagmarę :P.
maniutek-mania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-03, 13:33   #39
Mojra87
Zadomowienie

Fajny watek tylko niewiem dlaczego dopiero teraz tu zajrzałam

W czasach gimnazjum miałam takie sny, któe mnie bardzo męczyły (moze to było odzwierciedlenie mojego życia- cały okres gimnazjum był dla mnie bardzo męczący i niemiły). Właściwie to były dwa sny, któe często się powtarzały, ale za każdym razem było w nich coś innego. Sen pierwszy -uciekam po lesie przed dziwnym stworem, dobiegam do rzeki (za każdym razem inna- czasem wielka, rwąca rzeka, czasem strumyczek), później chowam się w lesnej chatce (też zawsze wyglądała inaczej). Drugi sen - jestem w kościele i razem z siostrą spiewamy w chórze - ale czuję taką niemoc - jakbym chciała śpiewać a nie mogła. Sny okropne - po przebudzeniu pozostaje taki niesmak . Na szczęscie razem z gimnazjum skończyły się te sny.

Najgorszy sen jaki pamiętam - moja mama umarła w tym śnie....Tego co czułam po pobudce nie da sie opisać...Dodam tylko ,że nie odstępowałam mamy caly dzień a całe dopolłudnia rodzice nie mogli mnie uspokoić, tak płakałam.

No ale miewam też miłe sny Najfajniejsze są

takie niby realistyczne - rano się zastanawiam, czy to się stało jakiś czas temu czy to tylko sen....Ostatnio śniło mi się, że byłam w objęciach mojego dobrego przyjaciela, z któym niestety od jakiegoś czasu się nie odzywamy (ale to już inna historia).

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłych snów każdej nocy
Stary 2005-07-11, 14:22   #40
*Ancia*
Rozeznanie

Wlasnie niechacy zdublowalam ten watek, sorry No wiec moje sny sa baardzo rozne. Czesto sni mi sie osoba, z ktora nie rozmawialam juz dluzszy czas ani nie myslalam o niej. Slyszlaam rozne wyjasnienia tego, np ze ta osoba o mnie mysli, jest w moim srecu albo w mojej podswiadomosci Bardzo mozliwe A ostatnio po smierci Papy [*] sni mi sie On za kazdym razem kiedy jest mi baaaardzo smutno. Mowi w tym snie bardzo madre i budujace slowa i rano kiedy sie budze mam juz zupelnie inne nastawienie do zycia. Bardzo mi to pomaga Czesto tez miewam zjawisko deja vu ale nie wiem do konca na czym ono polega, wiekszosc tlumaczen ktore slyszalam troche sie ze soba "gryzie" moze ktoras z Was posiada dokladne?
*Ancia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-18, 23:20   #41
Lovisa
Zakorzenienie

Dzisiaj śniło mi się coś wyjątkowo paskudnego, więc osoby wrażliwe mogą spokojnie nie czytać W ogóle zacznę od tego, że zawsze jak mam okres to śni mi się, ze mam cos robione z brzuchem, jakies operacje itp. i zawsze to jest bolesne, bo w nocy często boli mnie brzuch i pewnie dlatego czuję ten ból również w snach. No i dzisiaj miałam to samo. Mój sen zaczął się od tego, że znalazłam w koszyczku jajo gołebia. I coś się w nim ruszało, ale to nie był pisklak, tylko szczenię. Hmm. No i potem jakimś cudem okazało się, ze tego szczeniaka z jajka mam gdzieś jakby wszczepionego do brzucha, w jelitach, czy gdzieś Miałam taką wystającą bułę z prawej strony brzucha, nieforemną, to był własnie ten szczeniak [bez sensu, ale idziemy dalej]. No i dowiedziałam się, że musze iść do ginekologa, bo mogę miec od tego stwora jakieś zakażenie i musze mieć go usuiętego [nie wiem czemu akurat do ginekologa, skoro on nie był w macicy, ale mniejsza z tym ] Ale nie zdążyłam już pójść do lekarza, bo to zakażenie się wdało. A objaw był taki - weszłam do łazienki i nagle wyleciało ze mnie [wiadomo skąd ] coś okropnego. To nie był okres, ani w ogóle krew, tylko coś brązowe, taka dziwna substancja [kojarzyła mi się ze startymi zbrązowiałymi ziemniakami wymieszanym z wodą] i to gluchnęło tak, że cała w tym byłam i ręce miałam oblane i w ogóle ohyda. Jeszcze po przebudzeniu czułam się nieswojo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-18, 23:33   #42
martaa65
Rozeznanie

Najgorsze sny mam zawsze jak obejze jakis film...
po obejzeniu "piły" - odkroili mi noge...jeszcze czuje ten bol i jeszcze nacinali żyletkami przez kilka dni mialam dziwny taki jakby niesmak po tym snie :|
kilka lat temu bylam w kinie na qvo vadis, potem jeszcze tego samego dnia obejzalam "titanica" nagranego na kasete...o boze, co to byl za koszmar. Niedosc ze woda zalewala moj dom, wszedzie byl ogien to jeszcze wszedzie biegaly lwy. nie bylo jak sie utatowac. wszyscy zgineli, ja sie utopilam, mojego brata i tate pozarly lwy (pamietam dokladnie jak to wygladalo) a na mame spadl walacy sie dach. Obudzilam sie z krzykiem i juz potem nie moglam zasnac...straszsszzny
O o O o O o O o O o O o O o O o
martaa65 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-19, 00:09   #43
Angelika
Rozeznanie

A mi się 3 noce z rzędu śniły ostatnio koszmary:

1. koniec świata - straszny sen, obudziałm sie w chwili gdy miałam umrzeć

2. wypadek kolejowy

3. katastrofa lotnicza

Po obudzeniu nie pamietałam dokładnie o co chodziło, ale napewno brałam w każdym udział.

A co do koszmarow, to kiedys mi sie sniło, że do drzwi (sama byłam w domu) walili okropni cyganie i juz je wyważali jak odzyskałam świadomość, ale taka byłam wystraszona że nie mogłam otworzyć oczu.
Angelika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-19, 07:06   #44
Tusio
Wtajemniczenie

Ja mam różne sny.Często powtarza mi się taki,iż: idę chodnikiem,przechodzę na drugą stronę jezdni,ale nie mogę dojść,bo upadam i się nie podnoszę!

Raz śniło mi się,że zostałam porwana...jadąc autobusem To było tak dziwne,że aż śmieszne. Miałam też sny,że nauczyciele są wampirami,którzy chcą wyssać ze mnie krew;że byłam w ciąży; że poszłam do dentysty na "pół godziny",a kazano mi się przebrać w piżamę,bo na pewno zostanę ...mnóstwo tego,niektóre były naprawdę okropne!
Tusio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-19, 08:40   #45
mosquito
Raczkowanie

...

Edytowane przez mosquito
Czas edycji: 2009-02-19 o 13:54
mosquito jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-19, 11:59   #46
cattt
Mrs Mrau

Ale miałam przerażający i dziwny sen
Sniło mi sie dzisiaj w nocy,że spod poduszki co jakiś czas wypełzał mi obok twarzy złoty skorpion! ale nie był sam oprócz niego pod poduszką miałam ich jeszcze sześć! 3 duże i trzy małe.Mój brat je zabijał.
beznadziejny ten sen,obudzialam sie rano przestraszona

aż zajrzałam do sennika co to oznacza,wyszło mi:
Skorpion - zasłużona kara

ehh dziwne,nie przypominam sobie abym ostatnio zrobila cos złego :/
a tych skorpionów było 7 (dokładnie pamiętam),czy to oznacza,że kara bedzie 7 razy cięższa?...nie przeskrobałam nic ostatnio,serio,dlatego zastnawiam sie czy naprawdę mi sie dostanie za te skorpiony ??????

ehh
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-19, 21:46   #47
agulla
Zakorzenienie

a ja miałam dzisiaj w nocy okropny dla mnie sen. Sniło mi sie ze byłam na rozmowie w sprawie mojej wymarzonej pracy i tam spotkałam ta okropna grubą babe co mnie męczyła na obronie pracy licencjackiej. Obudziłam sie przerażona naprawde
agulla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-20, 17:20   #48
malena18
Rozeznanie

ja miewam sny przedziwne...jakbym brała jakies psychotropy dosłownie:/ ostatnio śniło mi się, że byłam w Sejmie i Ryszard Kalisz kazał szukać mi pilota od swojego telewizora... gdy po całym dniu błądzenia po tej szacownej instytucji poseł wreszcie się...zdenerwował, przez głośniki oznajmił poszukiwania takiej jednej co miała mu przynieść pilot...i szukali mnie normalnie schizy jak u Kafki:P gdzieś tam jeszcze po drodze spotkałam jego syna(on w ogóle ma syna???), nie lubię blondynów ale on był zabójczo przystojny, chwycił mnie za rękę i siłą pocałował...lezelismy w jakims pokruszonym styropianie...bylo bosko:P ehh co za sen
malena18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-20, 22:06   #49
marmi
Raczkowanie

GG do marmi

Wśród moich znajomych uchodzę za tą, która ma najdziwniejsze no i najgłupsze sny
Oto przykład :
jestem sobie na obozie tancerskim i wiem, że za chwile ma wpasc Justin Timberlake i bedzie nas uczyl ukladu tanecznego. Ide sobie do jakiegos pomieszczenia, w ktorym sa stoly i krzesla. Nagle patrze, a tu idzie Justin i Orlando Bloom Chcialam zeby zwrocili na mnie uwage, wiec otwieram usta, zeby cos powiedziec i .... zamiast sexy slow z nosa wylecialy mi wielkie smarki... Bleh No i nici z romansu z Orlando :P

A jesli chodzi o taki straszno-dziwny to pamietam jak kiedys przysnilo mi sie, ze dusi mnie jakas czarna, blizej niezidentyfikowana masa... Nie moglam zalapac tchu i w koncu sie obudzilam. Okazalo sie, ze to ja zaciskalam swoja reke na szyi Nieswiadome samobjstwo
marmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-03, 22:49   #50
C4lamity
Raczkowanie

GG do C4lamity
Talking Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Ja mam same dziwne sny. Ostatnio goniły mnie serowe ludziki i rzucały we mnie czarnymi wybuchajacymi kulami; rozmawiałam z 800-letnim żukiem, którego znałam jeszcze z czasów dzieciństwa i goniłam na jeżdzącej gąbce Romana Polańskiego, który był dyrektorem mojej szkoły Jak opowiadam moje sny znajomym, to głaszczą mnie z politowaniem po główce.
Ale wczorajszy sen powinien was zainteresować, bo dotyczył Wizażu . Otóż spacerowałam sobie po parku i zza drzew usłyszałam jakieś tajemnicze odgłosy, śpiewy itp. Okazało się, że jest tam zlot wizażanek Wszystkie tańczyły przy ognisku i spiewały dziwne pieśni. No i ja sie na ten zlot spóźniłam i już nie mogłam do was dołączyć, bo spotkanie było już zamknięte. A potem okazało się, że Wizaż jest jakąś satanistyczna sektą, a wy jej fanatycznymi wyznawcami i z obłędem w oczach ganialiscie mnie i chieliście mnie zabić lub złożyć w ofierze. Niezłe nie?
Stary 2005-08-03, 23:10   #51
srubka
Zakorzenienie

oj lepiej nie.....
srubka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 07:16   #52
maniutek-mania
Wtajemniczenie

GG do maniutek-mania Send a message via Skype™ to maniutek-mania

No a mnie się dziś śniło, że tatuś obcinał mi włosy .Oczywiście totalnie nie tak jakbym sobie tego życzyła .Dobrze, że to tylko sen ...
maniutek-mania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 07:53   #53
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

buahahah, a mi sie dzis snilo, ze chlopaka ktorego nie lubie choc z wygladu atrakcyjny i sexy to wyladowalam z nim w lozku.. a na dodatek uczylam go sztuki kochania bo chcialam mu udowodnic ze zaden z niego kochanek

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 08:38   #54
sousa
Raczkowanie

ja opowiem pokrótce mioje dwa chore sny:
raz śniło mi się że kolega,którego niezbyt lubię porwał mnie dla okupu(wyłam przez sen pół nocy) a inny kolega,moja była sympatia,wyratował mnie(taki super-hero)
innym razem śnilo mi sie że goni mnie stado kur, i musiałam uciekac po jakiejś szosie bo dziobały mnie w łydki
sousa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 09:03   #55
gosik79
Zakorzenienie

ja mam zawsze nienormalne sny. oto przykłady

1. byłam mężczyzną, miałam ten męski zwis i kochałam się z jakąś dziewczyną

2. idę sobie po ulicy a tu danny de vito mnie goni bo jest wampirem, ale na szczęście trafił mi się na jakimś odludziu arnold czyli terminator i go zabił

3. jeżdziłam czołgiem wokól stacji benzynowej na której pracuje mój ojciec i strzelałam do niemców, którzy chcieli zatankować

4. siedziałam w pokoju z moim dziadkiem, ktory mi powiedział, że juz umarł. chciałam go jakoś pocieszyć i go pocałowałam a potem nie mogłam oderwać ust - brrr

5. często powtarzający sie koszmar w liceum: chodzę po mieście ale mam na sobie tylko krótką koszulkę i muszę ją naciągać zeby nie odsłaniała mi dołu :/
gosik79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 17:50   #56
C4lamity
Raczkowanie

GG do C4lamity

Cytat:
Napisane przez gosik79
ja mam zawsze nienormalne sny. oto przykłady

1. byłam mężczyzną, miałam ten męski zwis i kochałam się z jakąś dziewczyną

5. często powtarzający sie koszmar w liceum: chodzę po mieście ale mam na sobie tylko krótką koszulkę i muszę ją naciągać zeby nie odsłaniała mi dołu :/
Hehe mi się często śni, że mam męski zwis, ale jestem z wyglądu kobietą Lepiej nie powiem, co ja wtedy robię. A ten sen o chodzeniu po mieście tylko w przykrótkim podkoszulku, to jakbym czytała o sobie. Nie lubię go, jest strasznie krępujący.

A dzisiaj miałam jakiś chory sen o komputerze, a właściwie wielkiej jednostce centralnej. Komputer ten żył i miał mnie w swoim władaniu, a na dodatek był rodzaju żeńskiego i to lesbijką i chciał się ze mną kochać . W tym celu musiałam....... przyczepić wibrator do specjalnego kabelka zakończonego uchwytem. Na szczęście zanim do czegokolwiek doszło, obudziłam się

Czasami się zastanawiam, czy wszystko ze mna w porzadku
Stary 2005-08-04, 17:55   #57
Lovisa
Zakorzenienie

Męski zwis to inaczej krawat, nie penis
Stary 2005-08-04, 18:09   #58
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Męski zwis to inaczej krawat, nie penis
hahahahaha
albo wieeeelki brzuchal po piwie
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 18:12   #59
C4lamity
Raczkowanie

GG do C4lamity

W tym przypadku nie chodziło ani o krawat, ani o wielki brzuch. Uwierzcie
Stary 2005-08-04, 18:15   #60
Lovisa
Zakorzenienie

No, domyślam się, ale sama nazwa [mimo, iż się "kojarzy" ]] oznacza krawat

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości