![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze jak chodziłam do gmnazjum to mi sie snilo ze ide do szkoly z kolezanka a tej szkole wszyscy są szkieletami a pomimo rozpoznaje że to. np. moja wychowawczyni i tylko ja z kolezanką bylam normalna. A że moja kolezanka nie chodzila jeszcze go gimnazjum to nie zwrócili na nią uwage. A mnie musieli jkoniecznie zamienic w szkielet i pamiętam jak czyscili taki ołtarz hehe i sie obudzilam. Najdziwniejsze są te sny w których hmm.. nie wiem ja to okreslic ale to sie naprawde czuje, kiedys ktos do mnie strzelił (we snie oczywiscie) i do tej pory pamietam to uczucie i ten obraz w zwolnionym tempie alebo jak jakis superman zabrał mnie i lataliśmy przez bloki, yto tez sie czulo... hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Zjawisko dejavu było omawiane na forum, wątek był bardzo ciekawy, wart przejrzenia.
Spadanie w czarną dziurę śni mi się czasami. Spadam bardzo szybko i wtedy się budzę. Ponoć to pozostałość po naszych przodkach, którzy spali na drzewach - spadali z nich i stąd te nasze sny.
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
bardzo czesto sni mi sie ze spadam winda w dol.wiem ze to sen chce sie obudzic i nie moge!!!
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
A mi sie dzis sniła smierc mojego chłopaka.Co to oznacza?Jesli sny sa odzwierciedleniem naszych mysli za dnia to czyżbym chciała biedaka usmiercic?Buhaha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
mi sie ostatnio śniło że byłam w obozie koncentracyjnym eh.. najlepsze jest w tym że podeszłam do niemieckiego przywódcy i powiedziałam: przed śmiercią musze sobie kupić wranglery.. bo jak nie to nie ide do żadnego obozu hahahahahahahhahaha nieźle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
A ja kiedyś miałam sen, w którym mój chłopak, całował się z moją kuzynką.Na początku za ciorta nie mogłam zrozumieć o co w tym chodziło, ale później wpadłam na genialny pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Fajny watek
![]() ![]() W czasach gimnazjum miałam takie sny, któe mnie bardzo męczyły (moze to było odzwierciedlenie mojego życia- cały okres gimnazjum był dla mnie bardzo męczący i niemiły). Właściwie to były dwa sny, któe często się powtarzały, ale za każdym razem było w nich coś innego. Sen pierwszy -uciekam po lesie przed dziwnym stworem, dobiegam do rzeki (za każdym razem inna- czasem wielka, rwąca rzeka, czasem strumyczek), później chowam się w lesnej chatce (też zawsze wyglądała inaczej). Drugi sen - jestem w kościele i razem z siostrą spiewamy w chórze - ale czuję taką niemoc - jakbym chciała śpiewać a nie mogła. Sny okropne - po przebudzeniu pozostaje taki niesmak ![]() Najgorszy sen jaki pamiętam - moja mama umarła w tym śnie....Tego co czułam po pobudce nie da sie opisać...Dodam tylko ,że nie odstępowałam mamy caly dzień a całe dopolłudnia rodzice nie mogli mnie uspokoić, tak płakałam. ![]() No ale miewam też miłe sny ![]() takie niby realistyczne - rano się zastanawiam, czy to się stało jakiś czas temu czy to tylko sen....Ostatnio śniło mi się, że byłam w objęciach mojego dobrego przyjaciela, z któym niestety od jakiegoś czasu się nie odzywamy ![]() Pozdrawiam serdecznie i życzę miłych snów każdej nocy ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Wlasnie niechacy zdublowalam ten watek, sorry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj śniło mi się coś wyjątkowo paskudnego, więc osoby wrażliwe mogą spokojnie nie czytać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Najgorsze sny mam zawsze jak obejze jakis film...
![]() po obejzeniu "piły" - odkroili mi noge...jeszcze czuje ten bol ![]() ![]() kilka lat temu bylam w kinie na qvo vadis, potem jeszcze tego samego dnia obejzalam "titanica" nagranego na kasete...o boze, co to byl za koszmar. Niedosc ze woda zalewala moj dom, wszedzie byl ogien to jeszcze wszedzie biegaly lwy. nie bylo jak sie utatowac. wszyscy zgineli, ja sie utopilam, mojego brata i tate pozarly lwy (pamietam dokladnie jak to wygladalo) a na mame spadl walacy sie dach. Obudzilam sie z krzykiem i juz potem nie moglam zasnac...straszsszzny ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
A mi się 3 noce z rzędu śniły ostatnio koszmary:
1. koniec świata - straszny sen, obudziałm sie w chwili gdy miałam umrzeć 2. wypadek kolejowy 3. katastrofa lotnicza Po obudzeniu nie pamietałam dokładnie o co chodziło, ale napewno brałam w każdym udział. A co do koszmarow, to kiedys mi sie sniło, że do drzwi (sama byłam w domu) walili okropni cyganie i juz je wyważali jak odzyskałam świadomość, ale taka byłam wystraszona że nie mogłam otworzyć oczu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam różne sny.Często powtarza mi się taki,iż: idę chodnikiem,przechodzę na drugą stronę jezdni,ale nie mogę dojść,bo upadam i się nie podnoszę!
![]() Raz śniło mi się,że zostałam porwana...jadąc autobusem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
...
MOSQUiTO Edytowane przez mosquito Czas edycji: 2009-02-19 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Mrs Mrau
|
Ale miałam przerażający i dziwny sen
Sniło mi sie dzisiaj w nocy,że spod poduszki co jakiś czas wypełzał mi obok twarzy złoty skorpion! ale nie był sam oprócz niego pod poduszką miałam ich jeszcze sześć! 3 duże i trzy małe.Mój brat je zabijał. beznadziejny ten sen,obudzialam sie rano przestraszona ![]() aż zajrzałam do sennika co to oznacza,wyszło mi: Skorpion - zasłużona kara ehh dziwne,nie przypominam sobie abym ostatnio zrobila cos złego :/ a tych skorpionów było 7 (dokładnie pamiętam),czy to oznacza,że kara bedzie 7 razy cięższa?...nie przeskrobałam nic ostatnio,serio,dlatego zastnawiam sie czy naprawdę mi sie dostanie za te skorpiony ?????? ehh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
a ja miałam dzisiaj w nocy okropny dla mnie sen. Sniło mi sie ze byłam na rozmowie w sprawie mojej wymarzonej pracy i tam spotkałam ta okropna grubą babe co mnie męczyła na obronie pracy licencjackiej. Obudziłam sie przerażona naprawde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
ja miewam sny przedziwne...jakbym brała jakies psychotropy dosłownie:/ ostatnio śniło mi się, że byłam w Sejmie i Ryszard Kalisz kazał szukać mi pilota od swojego telewizora...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Wśród moich znajomych uchodzę za tą, która ma najdziwniejsze no i najgłupsze sny
![]() Oto przykład : jestem sobie na obozie tancerskim i wiem, że za chwile ma wpasc Justin Timberlake ![]() ![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o taki straszno-dziwny to pamietam jak kiedys przysnilo mi sie, ze dusi mnie jakas czarna, blizej niezidentyfikowana masa... Nie moglam zalapac tchu i w koncu sie obudzilam. Okazalo sie, ze to ja zaciskalam swoja reke na szyi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja mam same dziwne sny. Ostatnio goniły mnie serowe ludziki i rzucały we mnie czarnymi wybuchajacymi kulami; rozmawiałam z 800-letnim żukiem, którego znałam jeszcze z czasów dzieciństwa i goniłam na jeżdzącej gąbce Romana Polańskiego, który był dyrektorem mojej szkoły
![]() Ale wczorajszy sen powinien was zainteresować, bo dotyczył Wizażu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
oj lepiej nie.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
No a mnie się dziś śniło, że tatuś obcinał mi włosy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
buahahah, a mi sie dzis snilo, ze chlopaka ktorego nie lubie choc z wygladu atrakcyjny i sexy to wyladowalam z nim w lozku.. a na dodatek uczylam go sztuki kochania
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
ja opowiem pokrótce mioje dwa chore sny:
raz śniło mi się że kolega,którego niezbyt lubię porwał mnie dla okupu(wyłam przez sen pół nocy) a inny kolega,moja była sympatia,wyratował mnie(taki super-hero) ![]() innym razem śnilo mi sie że goni mnie stado kur, i musiałam uciekac po jakiejś szosie bo dziobały mnie w łydki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ja mam zawsze nienormalne sny. oto przykłady
1. byłam mężczyzną, miałam ten męski zwis i kochałam się z jakąś dziewczyną 2. idę sobie po ulicy a tu danny de vito mnie goni bo jest wampirem, ale na szczęście trafił mi się na jakimś odludziu arnold czyli terminator i go zabił 3. jeżdziłam czołgiem wokól stacji benzynowej na której pracuje mój ojciec i strzelałam do niemców, którzy chcieli zatankować 4. siedziałam w pokoju z moim dziadkiem, ktory mi powiedział, że juz umarł. chciałam go jakoś pocieszyć i go pocałowałam a potem nie mogłam oderwać ust - brrr 5. często powtarzający sie koszmar w liceum: chodzę po mieście ale mam na sobie tylko krótką koszulkę i muszę ją naciągać zeby nie odsłaniała mi dołu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() A dzisiaj miałam jakiś chory sen o komputerze, a właściwie wielkiej jednostce centralnej. Komputer ten żył i miał mnie w swoim władaniu, a na dodatek był rodzaju żeńskiego i to lesbijką i chciał się ze mną kochać ![]() ![]() Czasami się zastanawiam, czy wszystko ze mna w porzadku ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Męski zwis to inaczej krawat, nie penis
![]()
![]() |
#58 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() albo wieeeelki brzuchal po piwie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
![]()
W tym przypadku nie chodziło ani o krawat, ani o wielki brzuch. Uwierzcie
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
No, domyślam się, ale sama nazwa [mimo, iż się "kojarzy"
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.