|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pachnący sabat w Warszawie
Uwielbiam wszelkiego rodzaju majeranki, tymianki, bazylie i inne zielsko w prfumach
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, nawąchajcie się za mnie "nieludziowych" (cudne określenie, Eenax
...meneli, owczych zagród, niemytych lodówek i naoliwionych młodzieńców z kompletnym uzębieniem....robali też (nawet jeśli istnieją w postaci czereśniowej wkładki )
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Eenax
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny- a moze oprocz pachnidelek
ktos zabierze cyfrowke?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
To ja wezmę aparat, będę Wam robić zdjęcia
Zabiorę też nowe Kingdom, a Ciebie Ewuś proszę o Herve Leger . Oczywiście może być coś jeszcze, ale tego jestem szczególnie ciekawa I pozostałe uczestniczki sabatu również proszę o przytaszczenie ze sobą flaszek Spotykamy się jutro, 4.11, godz. 15:00, w hallu hotelu MARRIOTT w Warszawie (wejście do Galerii Lim od strony Al. Jerozolimskich, tuż przy perfumerii Quality-Missala).
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2006-11-03 o 22:20 |
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i śródziemnomorskiego ciepła.Ogólnie pikne są
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,ale Wam zazdroszczę!Ja jestem taka biedniaweczka w tej Bydgoszczy,nikogutko do rozważań perfumeryjno-czekoladowo-kebebowych!
Miłych pachnących ploteczek !
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Tez wezme aparat jak mnie skleroza niedopadnie.
A co wziac z flaszencji? O ile jeszcze zostało cos co wszyscy nie wachali
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. W ogole zapachy tej marki sa wyjatkowe
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Milych zapachowych i kulinarnych doznan zycze
![]() ...i po cichu cholernie zazdroszcze
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tego spotkania! Napiszcie jak było i wklejcie jakieś zdjęcie (oczywiście jeśli wszystkie uczestniczki się zgodzą!)
Buziak! Lili |
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny , dziekuje za mile spotkanko, przepraszam ,ze musialam sie tak szybko ulotnic...
Mam nadzieje,ze bawilyscie sie doskonale ,czekam na relacje Demonika ktory wszystko skrzetne pozapisywal i oczywiscie na fotki ![]() pozdrawiam, wwachujac sie nadal w Fou d'Absinthe
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdraszczam i czekam na relacje i zdjęcia (!!!!)
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
No coż... Napiszę tylko - było czego zazdrościć
. Nie będę się rozpisywać, bo zaraz muszę zmykać, w domu będę dopiero wieczorem i postaram się skrobnąć więcej . Notatki poczyniłam jedynie na blotterkach, ale zdjęcia są, czekam tylko na autoryzację Szanownych Współuzależnionych
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chyba będę dziś pierwsza.... dziewczyny, ogromnie się, że mogłam wziąć udział w Sabacie - arcyprzyjemne pod każdym, nie tylko olfaktorycznym, względem, spotkanie
![]() Co do wrażeń zapachowych to tak: rozczarowałam się nieco Lily of the Valley Penhaligon, choć zapach konwalii generalnie uwielbiam. Niestety, po pierwszej prześlicznej nucie zostaje na mnie zapach …mydła…Natomiast biorąc pod uwagę, że nie znałam wcześniej zapachów „niszowych” bardzo przyjemnie zaskoczył (-a?) mnie Malabah, który na mojej skórze pozostawił długo wyczuwalną delikatną słodycz. Nie spodobała mi się natomiast Chypre Rouge S. Lutensa – po ostrych początkowych nutach przypominających zapach (a może smak?) lukrecjowych cukierków zostaje na mnie coś, czego nie umiem określić, ale co stanowczo drażni moje powonienie… Generalnie żałuję, że nie potrafię tak pięknie i sugestywnie opisywać zapachów, jak np., robi to Toccata, tym niemniej wrażenia były niezapomniane i dawno już nie spędziłam tak przyjemnego popołudnia. Dziękuję
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Niech się dzieje wola nieba... Wklejam zdjęcia (podpisane
).
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2006-11-14 o 13:15 Powód: usunięcie zdjęć :) |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia Miło na Was popatrzeć dziewczyny
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę spotkania! Niestety choruję, ale przynajmniej mogę pooglądac Wasze zdjęcia. Śliczne
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja piłam z cynamonem, Evee i Eenax pierniczkowe, Toccata z chili .Na stoliku kłębiło się od flakonów, próbek, wyperfumowane po łokcie cudami z Quality zwąchiwałyśmy się nawzajem .
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmm... Zwąchiwanie w oparach czkolady... To musiały być piękne doznania |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Ale Wy lasencje jesteście
Bardzo byłam ciekawa zdjęć z sabatu..i naprawdę zazdroszczę,że możecie tak się spotykać..Bardzo chciałabym kiedyś z Wami wypić gorrącą czekoladę .Mam nadzieję,że kiedyś odwiedzę Warszawę i spotkam sie z WamiA tak na marginesie to poznałyście jakiś ciekawy zapach? Opiszcie proszę wrażenia bom ciekawa
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podpisuję się pod slowami ETERNITY - super laseczki, ale rozpoznaje tylko Demonika i Eenax, ktora to Evee i Tocatka? I prosze koniecznie napisać co ciekawego wywąchałyście. Demoniku do ciebie szczególna prośba
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Evee, od razu Cię poznałam
I wcale nie po zdjęciu z avatarka (tu masz inną fryzurkę) ale po bluzeczce a'la kimonko (heh )Wszystkie jesteście baaardzo urodziwe Mam nadzieję, że i ja kiedyś przylecę na taki sabacik |
|
|
|
|
#55 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zgadza sie, Demoniczku, z whisky
więc podejrzewam, że wonie roztaczałam raczej przyjazne dla otoczenia...
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia są suupppeeerrrr
ja od razu poznałam Panią Moderator naszą, Eenax i Evee natomiast były problemy z Margot45 i Toccatą.... już teraz wiem
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Upsss.....tylko proszę mnie nie zrozumieć, że Evee w awatarze jest mniej ładna , po prostu szukałam na fotkach dziewczyny z włosamu zaczesanymi do tylu, a tu grzyweczka
wróciłam ![]() Edytowane przez geonia Czas edycji: 2006-11-06 o 15:31 Powód: sprostowanie dot. urody Evee ;) |
|
|
|
|
|
#58 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Najedź kursorem, nie klikaj, powinien Ci się wyświetlić podpis .Cytat:
. Wąchałam w sumie tylko parę zapachów, wydaje mi się, że powinna Ci się spodobac nowa Carthusia, Via Camerelle, ale tę już chyba znasz i Creed Love in White (nuty)- delikatne, nieduszące kwiaty. Wprawdzie Evee czuła w nich pod koniec amoniak, a Toccata... chyba coś gorszego .Cytat:
. Wyglądała równie efektownie jak teraz
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam whisky
pod każdą postacią, podejrzewam, że czekolada była przepyszna ![]() Cytat:
A ja Evee zawsze kojarzyłam tylko z ciemnymi włosami
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny nie macie pojęcia jakmiło Was widzieć Przepiękne z Was kobitki, takie rasssowe Qurcze, mam nadzieję że uda mi sie kiedyś tak poustawiać wszystko, że będzie mi dane napić się z Wami czekoladki Cieszę się że spotkałyście się i wszystko sie ponownie udało....i ociupinkę zazdroszczę wam tego |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

(nawet jeśli istnieją w postaci czereśniowej wkładki
)

Miłych pachnących ploteczek !

Zdjęcia
.