|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Facet w rajstopach | |||
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 83,05% |
tak |
7 | 11,86% |
nie wiem |
3 | 5,08% |
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Facet w rajstopach .
mnie tam Robin Hood i jego faceci w rajtuzach się podobali...jak mu ciepło to niech sobie nosi
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie widzę nic dziwnego w tym, że facet nosi rajstpoy czy kalesony gdy jest zimno. Skoro my grzejemy sobie tyłki w rajstopach zimą to oni nie mogą?
Widziałam już nie raz męskie rajstopy w sprzedaży i uważam, że to dobry pomysł. Tak jak pisała już moee, kalesony ubrane pod garnitur to naprawdę nieestetycznie wygląda, ale przecież i tak chodzi o to aby było ciepło i wygodnie. TŻ nosi tylko kalesony. Jeśli chodzi jednak o taką kwestię, że lubi nosić / nosi typowe damskie rajstopy,to chyba może byc problemem ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ----> do autorki wątku ----> swoją drogą dziwne jest dla mnie , ze dopiero teraz jako żona zauważyłaś , ze Twój mąż lubi nosić rajtuzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wypowiedzi autorki watku sa jakies dziwne...
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Nazwanie męża c*otą?
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Nie, kazdy ma prawo nazywac malzonka jak uwaza za stosowne.
![]() Bardziej daje mi do myslenia bardzo chaotyczny i skrotowy charakter jej wypowiedzi. Mam schizy, mam schizy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
chyba musze sie zapoznac z tymi rajstopowymi wątkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
witam,że nazywam swego męża ciotą to moja sprawa .Bo tak myślę i koniec.A nie wiedziałam o jego zapatrywaniach ,a jak rozmawiam z Nim o rajstopach zaczyna być podejżliwy.A wasze podejrzenia w stosunku do mnie nie podobają sie wsród kobietek.Za rózne podpowiedzi i rozmowy na ten temat dziekuję?z podziękowaniem Aleksandra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielki come back gattomana ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
"facet nie nosi rajstop dla dobrego w nich wyglądu tylko dla satysfakcji i wygody ich noszenia. Ponieważ wg mnie w rajstopach jest bardzo wygodnie, cieplej, stopy nie pocą się tak jak w skarpetkach, uczucie ocierania się o spodnie jest wg mnie bardzo fajne."
Rozumiem,mozna byc fetyszysta ale po jakiego grzyba rozposcierac uroki swojego fetysza przed innymi niefetyszystami? ![]() Jakby tak porownac te 2 osoby to bardzo mozliwe ze to prowokacja,no chyba ze to zona gattomana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
Cześć wszystkim,czytałam wasze wypowiedzi.Zastanawiam się czy ten temat :facet w rajstopach,wywołał aż taki rozdzwięk.Mozliwe ponieważ to jest denerwujące dla Mnie takie posądzanie o jakieś dziwne powiązania z kimś?Ten temat chciałam poruszyć ,zaby dowiedzieć sie co o tym sądzić i co mam z tym zrobić?Wiem ,że zachowanie męża męczy Mnie,wiecie dlaczego?Jest Mi nie wsmak,że mnie sie przytrafiło(?) to,ze małzonek ma -fetysze.Wyzywam Go o takich , bo tak nazywają obywateli co mają odmienne poglądy na ubiór damsko-męski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
oleńka mieszkasz zagranicą?
noi widze ze to juz twój drugi rajstopowy wątek ![]() rajstopki gatta-gattomen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
Czy mieszkam za granicą,nie.Dziwne pytanie?A to co bess pisze:noi widze ze to juz twój drugi rajstopowy wątek.Mogę powiedzieć tak.Nie będe ukrywała że to moje,ale powiazanie Mnie z kimś jak gattomen to już z Twojej strony chyba specjalnie.Załozyłam wątek ponieważ znalazłam te w sklepach Gatty i niektóre znajome kupowały po 12 złotych.Ja kupuje za moze też inne za 4 lub 6.A te czytałam i śledziłam w internecie że sa na nasze dolegliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
kosmitka
|
Pomijając ewentualną prowokację i nie wnikając w cel wątku - przecież są specjalne rajstopy, takie bez stóp dla mężczyzn. Nie wiem jak się fachowo takie coś nazywa. I faceci je noszą, znam takich, co wolą je od kaleson. I na te rajstopy (typowo dla mężczyzn) chyba mówią 'kalesonki'
![]() Czy też tu się nie rozchodzi o rajstopy męskie dla facetów tylko o kwestię noszenia damskich rajstop przez mężczyzn? eeee zamotałam ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Pytalam czy mieszkasz za granica ,bo masz taki styl pisania,jakbys dawno nie uzywala polskiego jezyka:/Stad to moje wrazenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
Na zakończenie tego wątku ,którego zaczełam.Chciałabym powiedzieć,ze mąż nie wie o tym że komuś to powiedziałam.Niech nie wie?Mam nadzieję ,ze już nie będę zaczynała wątków rajstopowych bo to czuć prowokacją dla Was.Moze nawet nie wiem czy dobrze zrobiłam pisząc na ten dla mnie denerwujący temacik.Z poważaniem Aleksandra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
smiesza mnie faceci w rajstopach
![]()
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwlaszcza ostatni post Olenki brzmi dla mnie, jak wrzucony do translatora ![]() ![]()
Edytowane przez Germini Czas edycji: 2006-10-21 o 14:57 Powód: cos mi nie poszlo :o |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
mnie tez śmieszą ... i nie tylko ale n/c nie chce nikogo obrazać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Temat
![]() ![]() Mnie się to kojarzy jednoznacznie, z fetyszyzmem, bo, przyznam szczerze, nie znam chłopa, który by ochoczo paradował w rajtach. Jeszcze, żeby tańczył w balecie albo na łyżwach jeździł (btw, jakie niemęskie dyscypliny sportowe czy kawałek sztuki, prawda..?) A piszesz, przepraszam Cię, fatalnie. Może zamiast odgrywać się na nas za, hm, głupie podśmiechujki - po prostu przeanalizuj na spokojnie swoje posty i staraj się pisać tak, aby łatwiej było Cię zrozumieć, bo ''im mniej milczysz'', tym - z całym szacunkiem - ja np. bardziej głupieję i muszę się zdrowo nagimnastykować, by spróbować pojąć o co Ciebie może chodzić ![]() Kochasz męża i jeśli Wasze życie intymne układa się Wam dobrze itd, to nie przejmuj się tym, że lubi rajtki i tyle; jeden woli drapanie po plecach, a drugi pończoszki ![]() Można wiele zaakceptować w związku; ot, skutki uboczne miłości. ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie, Aete.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedno - mamy wśród nas wizażanka, który na forum zalogowny jest jako dziewczyna; to taki pan od zachwytów nad różnymi modelkami czy aktorkami np.
![]() To, co robi ten koleś jest przecież nieszkodliwe ![]() A my możemy ''dowąchiwać'' się teorii spiskowych; wcale nie wykluczam, że piszesz prawdę ![]() Bez obawy, nikt tu się do publicznego linczu chyba raczej nie szykuje - tylko dlatego, że ktoś coś lubi.
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
a który to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Mrs Mrau
|
Od razu podejrzenia.... hmm
Ja tam autorce wątku wierzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Nie powiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ja też jej wierzę.
![]() Nie zagłębiam się, czy ma dzieczyna problem, czy fantazję.
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
a ja poczekam do 3 wątku wtedy moze uwierze
![]() jak sie robi sonde?bo ja nie umiem olenka nowa wizazanka,z polskim ma problemy, a sonde umie zrobic fiu fiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.