![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy bardzo piękne osoby mają w życiu lepiej ?
Cytat:
![]() ![]() sikaaaaaaaaaaaaaaaaam o matko jedyna Aete normalnie sikam ![]() Twój komentarz chyba sobie wydrukuję ![]() Tak, ładni mają w życiu lepiej- tylko że ta ładność to pojęcie względne. Bo ja tej bogini sikania pod krzakiem to bym patykiem przez szmatę nie tknęła ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zgadzam się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Nie no,podobno gdyby byla ladna to by jej ta glupote wybaczono-jak brzmial mniej wiecej jeden z komentarzy...
![]() Ale wiadomo-kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje. Chcialam tylko odpowiedziec na tytul watku wlasnie tym komentarzem z blogu a tu zrobil sie watek o blogu anty paszteta... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale niech dziewczyna o sobie pisze co chce.Widocznie ma takie mniemanie. Ale robic zdjecia i oceniac innych ....obrazac ich na blogu.Gdzie każdy moze to przeczytac ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
podejrzewam ze cierpi na megalomanie-niestety to pewnie nie jej wina tylko rodzicow ze ja tak wychowali....
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ladne osoby mają w życiu łatwiej bo są lepiej odbierani przez społeczeństwo.
Uroda pomaga zdobyć pracę, załatwić coś, zwyczajnie dostać sie do kasy bez kolejki czy w urzędzie. To się da zauważyć. Natomiast nie wiem czy czasem nie maja też gorzej - inni z zazdrości podkładają im kłody pod nogi.
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Ja również uważam że ładni ludzie mają łatwiej jeżeli chodzi o załatwienie spraw urzędowych itp. Takie jest społeczeństwo, że niestety wygląd jest ważny :/
![]() |
#39 |
Mrs Mrau
|
Łajko co ty masz na/w avatarze?
edit:aaa to jakas całujaca sie para...no cóż ślepa jestem,myślałam,że to...jaszczurka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Jak ona jest piękna , to ja jestem królowa Elżbieta
![]()
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Yyy...No tak. Dzieła sztuki stworzone przez chirurga ![]() ![]() Dobrze, że nie mam w otoczeniu takiego "okazu" ![]() Może też wypowiem się co do tego czy ładni mają łatwiej ![]() Ano mają, co to to napewno ![]() "Piękne" częściej dostają dobrą pracę (nienaganna prezencja - ostatnio dość częste wymaganie pracodawcy ![]() ![]() ![]() ![]() Co innego wbudzająca sympatie, bardzo ładna, uśmiechnięta dziewczyna, a co innego chodząca ikona czy też posąg vel Victoria Beckham ![]() Ohhh...uśmiechnięte, piękne dziewczyny to mają dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Wracając do bloga "boskiej" Ally
![]() Ally: Pomimo iż piorun uderzył w Nasz samolot jak wracaliśmy z Kazachstanu i o mało się nie rozbiliśmy, nie boję się latać. Bóg czuwa nad Ally! Mój komentarz: Amen. ![]() Btw: Biedna dziewczyna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jest na nim piękny Sojerek,któremu mogłabym wiele wybaczyć,oj wiele ![]() Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2006-10-23 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się ![]() dodam tylko że w naszym społeczeństwia panuje jeszcze jeden dziwny sterotyp ![]() mianowicie ![]() ponadto przy odpowiednim nakładzie środków z prawie każdej dziewczyny możnaby zrobic 'boginię' ![]() a piękno to pojęcie względne. Nie to co ładne tylko to co się komu podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że takie osoby maja łatwiej w niektórych sytuacjach, np. przy szukaniu pracy. Przypuśćmy, ze o to samo stanowisko ubiegają się 2 kobiety: jedna- niezbyt atrakcyjna, przeciętna twarz; druga- o regularnych rysach twarzy, zgrabna, zadbana. Obie mają podobne kwalifikacje,ale większe szanse na zdobycie stanowiska ma ta druga, ładniejsza. Tak chyba już jest...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Ja a propos tego BOSKIEGO bloga, spróbujcie kliknać prawym przyciskiem myszy na tej stronie
dowiecie się, że jesteście pasztetem ![]() cytuję: "Nie ma kopiowania pasztecie ![]() Uważam podobnie jak sathi, uroda bardzo pomaga załatwić rózne sprawy.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Killing me softly
|
Cytat:
A co do osoby, która cichaczem robi zdjęcia źle ubranym/ nieatrakcyjnym ludziom a potem ocenia ich w Internecie ... żenujące.
![]() |
![]() |
#49 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale raczej zakładamy, że Panie ubiegające się o tą pracę mają takie same kwalifikacje, doświadczenie i także są tak samo przebojowe i pewne siebie, tylko że jedna jest ładniejsza ![]() Inna sprawa, że często osoby atrakcyjniejsze są pewniejsze siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się z przykrością (ohh..jakby było cudownie móc stać się boginią ![]() ![]() ![]() Owszem makijażem, strojem, operacjami ( ![]() ![]() Ale jednak chyba niektórzy chodż zgodzą się ze mną, że (nazwijmy to) "prawdziwe" piękno to to nie jest ![]() ![]() ![]() ![]() Mam taką znajomą, dużo kasy, zrobiona, ale jednak nigdy nie była pięknością i nigdy nie będzie ![]() Ale to tylko moje zdanie of course ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Prawdziwe piekno wypływa z duszy.
I czasem nawet dana osoba nie jest piekna, ale otacza ją takie ciepło, że to poprostu widać. I większość poddaje się tej aurze ![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ktoś tej biednej dziewczynce wkręcił, że jest piękna ;/ na tym właśnie polega jej tragizm.
SZKODA MI JEJ!!!ZA PUSTKĘ W GŁOWIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
ludzie juz tak maja,ze najpierw zwracaja uwage na wyglad zewnetrzny czyli na urode i ubranie.Oczywiste jest to,ze ludzie zadbani i ladni maja w zyciu troche latwiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Oglądając te zdjęcia przyszło mi tylko do głowy, że biedny pies... Żadnych szczególnych emocji we mnie to dziewczę nie wzbudziło.
A co do tematu... Ja tam nie wiem czy piękni mają w życiu łatwiej, lepiej... Nigdy za piękną się nie uważałam, więc ciężko powiedzieć, a życia innych nie umiem ocenić. Może wcale tak łatwo nie mają, jak mogłoby się pozornie wydawać.
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
piękne mają gorzej w życiu, najlepiej mają przeciętne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze maja lepiej.A jesli narzekają, ze maja gorzej to tylko tak im sie zdaje, bo nie wiedza jak zle maja np brzydale.(nie zebym byla tym drugim
![]() ekhmm a ten blog to jakis zart?To chodzi o ta blondynke?Jedyne co mi sie nasuwa to PRZECIETNOSC. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Drogie Wizażanki czy czytając bloga tej "piękności" widziałyście ten wpis?
"14.11.2006 :: 14:07 :: 82.177.10.65Ally Kotku, jesteś nie na czasie i NIEMODNY! Kradzież Mojej flagi była trendy przy okazji poprzednich meczy. Teraz ten temat jest już PASSE. Teraz trendy jest lubienie Ally i Flagi ![]() Jak dla mnie to bardzo niesmaczne z jej strony, straszna pustka przez nią przemawia, podobnie jak i przez jej koleżanki które ją dopingują w tym co pisze. http://aluh.fotolog.pl/905624,komentarze.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
I *Ja* z wielkiej litery.
Tu musiałby wypowiedziec sie jakis psycholog-jaka przyczyna?-proba dowartosciowania sie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie maja.
Moze czasami cos tam im sie uda: np wejsc do jakiegos klubu. Ale. Ale tak piekne jak i troche brzydsze osoby moga zachorowac, moze je spotkac fatalny wypadek, moze je rzucic maz/zona, moga nagle stracic wszystko. To co naprawde wazne w zyciu nie zalezy od naszej urody. I jeszcze. Uroda przemija najszybciej. Mlodosc ucieka nawet nie wiadomo kiedy. To nie jest tylko takie gadanie. To przykry fakt. ![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jesli chodzi o zalatwianie roznych spraw w zyciu codziennym to chyba łatwiej?..przyklad mojej znajomej ze studiow.Byla b.ladna i wszyscy (wykladowcy plci meskiej)byli dla niej milutcy,przymykali oko itd.Co wiecej jesli pracowala by w zawodzie ,(a tak planowala) jej praca polegalaby chyba na oczarowywaniu.Kiedy tylko poszla na jakies warsztaty czy praktyki pozniej dostawala listy milosne ,wyznania. itd.Z jednej str było jej lepiej, ale z drugiej kto by traktowal powaznie takiego wychowawce w zakladzie karnym>?Ciekawe co u niej. Wlasnie przypomnial mi sie taki film z M.Belucci,byla przepiekna-wiadomo,mieszkala w malym miasteczku i delikatnie mowiac nie bylo jej łatwo.Ludzie ja zaakceptowali dopiero jak dostala kopa od zycia i zbrzydla:/ Musze sobie przypomniec tytuł. Łatwiej chyba jest osobom ekstrawertycznym z siła przebicia,przebojowym.Bez wzgledu na stopien atrakcyjnosci fiz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w duzym uproszczeniu: osobom milym i usmiechnietym jest w zyciu duzo latwiej niz pieknym. Nie jestem piekna. Ale wyznaje zasade: swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat. I nie uwazam, ze gdybym miala wiecej urody niz mam to mialabym w zyciu lepiej. Wcale nie zylo mi sie gorzej niz moim piekniejszym kolezankom. A czasami mam wrazenie, ze lepiej... Bo mam lepsze nastawienie do ludzi, zycia i do siebie. Nie wygladam jakbym wiecznie gryzla cytryne. I to procentuje. Na dluzsza mete.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.